menukaart

Voorgerecht - Lunch & dinner

Halve Kreeft
€ 29,5

Bloedsinaasappel | Soja | Bochoy | Zeewier

Makreel
€ 19,5

Knolselderij | Appel | Radijs

Eendenlever
€ 27,5

Rilette | Peer | Witlof | Duindoorn

Hoofdgerecht - Lunch & dinner

Zeebaars
€ 29,5

Knoflook | Noordzeekrab | Bouillabaisse jus

Tournedos Rossini
€ 36,5

Foie gras | Truffel | Madeira

Eend
€ 32,5

Aardappel | Biet | Balsamico

Dessert - Lunch & dinner

Mignardises
€ 11,5

Kalamsi | Macaron | Tartelette | Valrhona chocolade mousse

Pannacotta
€ 10,5

Rabarber | Roodfruit

Hazelnoot
€ 10,5

Merengue | Frangelico | Praline

Business Lunch Menu

2 gangen Business Lunch
€ 32,5

Chef's diner menu

6 gangen
€ 69
5 gangen
€ 61,5
4 gangen
€ 52,5
3 gangen
€ 43

Sommelier's wijnarrangement

6 gangen
€ 48
5 gangen
€ 40
4 gangen
€ 32
3 gangen
€ 24

Kelder geheimen

Dranken

Koffie
€ 2,2
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.