8,2/10
Zeer goed
Gebaseerd op 20 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Jan M.
  Jan M.
  • 2 recensies
  10/10

  Lekker gegeten en ruim voldoende en dan met 50% korting SUPER

 2. Heleen L.
  Heleen L.
  • 4 recensies
  9/10

  Zeer sfeervol restaurant, voor de tweede keer gegeten, was weer geen teleurstelling, echt genoten.

 3. Heleen L.
  Heleen L.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Prima gezellig restaurant, vriendelijke bediening, en heerlijk gegeten,

 4. Rina R.
  Rina R.
  • 2 recensies
  10/10

  Lekker gegeten voor fijne prijs. 65,00 euro voor 3 gangen diner en drankjes voor twee personen. Goed gevuld het grand café verlaten. We zaten niet in het restaurant vanwege onze hond. Prima oplossing om in grand café te mogen eten.

 5. Anna H.
  Anna H.
  • 34 recensies
  9/10

  Waren gast in hotel en meestal verwachten we niet veel van hotelkeuken. Voorgerecht met gamba's op heerlijke salade was prima, paarse wortel voorgrecht was karig (1 wortel met geitenkaas en wat sla) en niet bijzonder. Biefstuk prima, maar niet garnituur dat op kaart stond. Schnitzel wat aan de groge kant. Porties prima. Brood voiraf met smeersels ook. Kaasjes desert ook fijn. Bediening heel vriendelijk en restaurant/bar ook sfeervol.

 6. Marcel En Angelica v.
  Marcel En Angelica v.
  • 1 recensie
  5/10

  We hadden gereserveerd via thefork. We logeren niet bij Fletcher. Ons werd tot 2x toe het kamernummer gevraagd. Dat hebben we niet. Zijn niet gewend dat je van buitenaf kan komen. De verlichting heeft geen sfeer.

 7. Gezienus G.
  Gezienus G.
  • 1 recensie
  8/10

  Het eten was prima, alleen het toetje (sorbet) was matig. Stukjes bevroren ijs ertussen en geen echte slagroom op de sorbet

 8. Jolanda v.
  Jolanda v.
  • 1 recensie
  8/10

  Er was nieuw personeel maar ieder bleef super beleefd, ondanks drukte !

 9. Frans v.
  Frans v.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Tussen voor- en hoofdgerecht moesten we bijna een uur wachten. Ik had de in druk dat het bedienend personeel niet goed werd aan gestuurd.

 10. Corine V.
  Corine V.
  • 5 recensies
  5/10

  Gevraagd of er glutenvrij gegeten kon worden, zou geen probleem zijn, nou wel dus kon 1 voorgerecht eten en bij hoofdgerecht slechts keus uit 2 dingen

 11. Olga s.
  Olga s.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Vriendelijke bediening. Eten was voldoende, maar vlees was niet heel mals.

 12. Frits A.
  Frits A.
  • 31 recensies
  7/10

  Wij namen een broodplankje vooraf. Mijn partner bestelde mixgrill en ik kabeljouw . Als nagerecht bestelden wij beide een kaasplankje. Als wijn hadden wij een Chardonnay besteld. De mixgrill voldeed niet geheel aan de verwachting. Het heeft niet onze avond bedorven.

 13. Anja V.
  Anja V.
  • 5 recensies
  5/10

  Gelukkig geboekt met 50% korting. Voor de volle prijs was de prijs-kwaliteitverhouding echt ver ver ver onder de maat. Komt over als pre-fab, weinig (verrassende) smaken, niet creatief. De bediening van de hotelschoolstageaires was zeer correct.

 14. Carla v.
  Carla v.
  • 2 recensies
  8/10

  Erg lange wachttijden, bijv. 45 min. moeten wachten op een simpel tomatensoepje. Dus, gewoon bezoeken als men alle tijd heeft en het aan trek ook nog even ontbreekt.