- Warm gerookte zalm, op een bedje van mesclun sla en een knoflook yoghurt mayonaise.
- € 10,95
- Runder carpaccio, Dun gesneden bovenbil met pesto parmazaansekaas en balsamico
- € 10,95
- Gamba's, Gamba’s, gebakken in een saus van zwarte bonen en knoflook
- € 12,5
- Diverse soepen Tomaten-, Groente-, kippen en Seizoenssoep
- € 5,75
- Camembert, Gebakken camembert met fruitige veenbessen saus
- € 8,95
- Champignons van de chef
- € 9,75
- Tartaar van Ossehaas
- € 11,95
- Wildzwijn coppa met balsamico, walnoot en monegaskische uiensaus
- Spareribs, Ambachtelijk met goud bekroonde Veluwvar-ribben
- € 19,5
- Schweine Haxe, onze specialiteit gegrild en gemarineerd mager hamvlees
- € 20,5
- alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 soorten koude- 2 soorten warme groenten en 2 soorten aardappelen
- Tournedo's, Biefstuk van het middenstuk van de haas
- € 27,5
- Snoekbaars, Een stevige, zeer smaakvolle zoetwater vis met crème-wit vlees geserveerd met vissaus
- € 21,5
- Kabeljauw, op de huid gebakken op een bedje van tagliatelle met witte wijn saus.
- € 22,5
- Rumpsteak, Een malse gemarineerde lendebiefstuk
- € 23,5
- Varkenshaas, malse haas uit de rug van het varken
- € 19,5
- Kip bistro filet, Kuikenborstfilet gemarineerd met een topping van stukjes gerookte kalkoenham, kaas en ui
- € 17,5
- Wiener schnitzel , Een gepaneerde varkensschnitzel van 225 gram
- € 17,5
- Vega Quiche, met een vulling van spinazie,prei ,courgette,zongedroogde tomaatjes,roquefort en pijnboompitjes.
- € 17,5
- Droomijs, Vanilleroomijs met advocaat, chocoladesaus boerenjongens en slagroom
- € 7,5
- Karamel bastogne, ijstaartje van karamel en bastogne koek met chocolade raster,karamelsaus en slagroom
- € 7,25
- Apfelstrudel, vanilleroomijs, met vanillesaus en slagroom.
- € 7,25
- Dame Blanche, vanilleroomijs met warme chocolade en slagroom
- € 6,95
- Koffie verwennerij, proeverij van lekkernijen met een kopje koffie en likeurtje
- € 5,75