8/10
Zeer goed
Gebaseerd op 196 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Sabien P.
  Sabien P.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten. Geweldige Franse keuken waar alles zelf wordt gemaakt, en dat proef je. Fijne ambiance en heel vriendelijke service. Aanrader!

 2. Anet B.
  Anet B.
  • 2 recensies
  5/10

  Het is een mooie plek en we kozen ook voor de franse keuken, bij informeren vooraf was de staf heel vriendelijk. Helaas, eten goed, al was er te weinig groente. 1 u wachten na het voorgerecht en geen vragen over drinken, aanbod van amuse.Totaal niet attent. De rekening was onduidelijk/onjuist betreft de menuprijs. Trap naar toilet ronduit gevaarlijk voor ouderen. Wij komen voorlopig niet terug.

 3. Frans O.
  Frans O.
  • 23 recensies
  8/10

  Het eerste wat ons goed beviel was de witte wijn, een Voignier van uitmuntende kwaliteit voor een bescheiden prijs. De wijn ging goed samen met het driegangen vismenu waar we voor kozen. Gerechten waren goed en de sauzen vulden de gerechten goed aan. Voorverwarmde borden zouden het genot completeren. De bediening was goed ondanks het feit dat deze hoofdzakelijk door een persoon gedaan werd. Pauzes tussen de gangen was niet te lang. Stoelen zijn aangenaam en stevig. Uitzicht over de de gracht is levendig. Bistronome is een kleine gelegenheid en de tafels staan vrij dicht op elkaar. Ondanks de kleine ruimte is men er in geslaagd de ruimte een rustige indruk te geven.

 4. Janneke R.
  Janneke R.
  • 1 recensie
  8/10

  Heel goed

 5. Linda B.
  Linda B.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Leuke sfeer, lekkere franse gerechten. Wel erg lang wachten op je gerechten. Als je voor het restaurant kiest neem dus de tijd om lang te tafelen... Prijs is iets wat verghoogd, ongeveer 37 euro voor een 3 gangenmenu.

 6. Martin G.
  Martin G.
  • 13 recensies
  10/10

  De echte Franse keuken

 7. Kyra S.
  Kyra S.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk eten, fantastische service en top wijnen!! We komen zeker terug ????

 8. Claudia V.
  Claudia V.
  • 3 recensies
  9/10

  Wat een geweldig plekje, sfeervol, warm en wat een prachtig pand. De perfecte locatie om uit eten te gaan. We hebben genoten van het heerlijke eten, het was voortreffelijk. Een echte aanrader als je in Utrecht wil genieten van de Franse keuken. Terecht dat dit restaurant opgenomen is in de gids van gaultmillau. Complimenten aan de chef.

 9. Charlotte G.
  Charlotte G.
  • 1 recensie
  3,5/10

  Ongastvrije ontvangst, alles duurde heel lang, gerechten kwamen niet tegelijkertijd ( n.b. het warme voorgerecht 10 min eerder dan de 2 koude!) i.v.m. tempo maar afgezien van dessert. Bovendien was het er koud en het tochtte.Zeer aan de prijs gezien het gebodene.

 10. Rens V.
  Rens V.
  • 1 recensie
  6/10

  Klein knus restaurantje. Het eten was redelijk ok. De verlichting was onvoldoende. Bediening was onderbezet en kon met moeite alle ballen in de lucht houden.

 11. Ernst v.
  Ernst v.
  • 2 recensies
  5/10

  Op zich een leuke zaak en een prima locatie. De gerechten zoals ze op de kaart staan lijken aardig maar de uitvoering is matig. De gesnipperde ijsbergsalade bij het voorgerecht illustreerde dit al. De ene mevrouw in de bediening en de ene mevrouw in de keuken kunnen het niet aan. Jammer van iets dat in theorie aantrekkelijk is, wat ook de reden was om te reserveren. Er is van oudsher in Utrecht heel veel middle of the road en dit bleek er weer 1 van.

 12. Erwin v.
  Erwin v.
  • 1 recensie
  10/10

  Super gezellig heel sfeervol klein restaurant met mooi uitzicht over de grachtaardige bediening en met subliem eten wij hebben echt een leuke avond gehad daar

 13. Inge B.
  Inge B.
  • 14 recensies
  8/10

  Lekker eten maar wel lang wachten

 14. Hilly S.
  Hilly S.
  • 1 recensie
  9/10

  het eten was heerlijk met bijzondere smaken maar helaas was de wachttijd tussen de gerechten erg lang. We hadden niet het idee dat er langzaam gewerkt werd maar dat het in de keuken wat achter liep, misschien te weinig personeel daar?? maar we komen nog wel eens terug hoor.

 15. Marja B.
  Marja B.
  • 1 recensie
  7/10

  Heerlijk gegeten, kwalitatief zeer goed

 16. Rob L.
  Rob L.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten

 17. Luc K.
  Luc K.
  • 8 recensies
  9/10

  De wachttijd voor het eten was wat langer als dat we tegenwoordig gewend zijn, maar het eten was het wachten meer als waard. Erg lekker gegeten, de octopus is een aanrader!

 18. Rob D.
  Rob D.
  • 1 recensie
  7/10

  Ik vond het eten goed, maar miste de verse groenten. Ze waren te beperkt aanwezig. Tip: besteed extra aandacht aan het garnituur met een salade, noten, verse groenten. Leuke, spontane bediening!

 19. Corine A.
  Corine A.
  • 1 recensie
  7,5/10

  De wijn die we bestelden was er niet meer. Ze kwamen met een andere, duurdere fles en die stond uiteindelijk ook op onze rekening. Ik vind dat ze dat even konden overleggen van te voren, omdat we dat niet besteld hadden. De wachttijd was erg lang; 1,5 uur tussen voor- en hoofdgerecht! En we hoorden 4 x hetzelfde cd-tje voorbij komen. Stromae in de repeat! Ook jammer dat het eten niet tegelijk kwam, toen alle borden (die koud waren) op tafel stonden, was het eerste gebrachte gerecht al behoorlijk afgekoeld. Ook vreemd dat we een drie gangen menu, wat een vast bedrag kost, besteld hadden, maar dat op de rekening alle gerechten apart worden aangeslagen en je dan 5 euro pp. korting krijgt omdat je een menu hebt, Maar als je alles uitrekent ben je dan toch duurder uit dan je denkt en dus meer dat wat het menu zou moeten kosten. Ook waren de bedragen hoger dan op de website vermeld. Ik vond het duur, het eten was lekker, maar de porties vrij klein. Het is sfeervol binnen, maar ik vind het het geld niet waard.

 20. Ezra S.
  Ezra S.
  • 1 recensie
  10/10

  Alles wat je van een franse bistro kan verwachten: goed eten en goede wijn. Bediening was kundig en kon goed adviseren over wijn en eten. Kortom erg leuke avond gehad.

 21. Jan M.
  Jan M.
  • 1 recensie
  10/10

  Zeer goed gegeten en uitstekende wijn (viognier en met name de uitstekende Montepulciano van Colle Frisio!) Zeer plezierige bediening. Mooi uitzicht over de Oudegracht.

 22. Corine L.
  Corine L.
  • 10 recensies
  10/10

  Heerlijk eten. Gezellig restaurant en uitstekende bediening.

 23. Sjoerd V.
  Sjoerd V.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Prima eten, vriendelijke bediening. Hoge prijs kwaliteit verhouding. Neem je tijd als je hier gaat eten, geniet van de echte Franse ambiance, de goede wijn en de typisch Franse gerechten. Neem de geconfijte eendenmaagjes vooraf, echt heerlijk. Tips aan de Bistro: vertel wat er op het bord ligt bij uitserveren, want alles op het bord is de moeite waard. En vraag tussen de gangen door en bij het nagerecht of men nog wat wil drinken. Dat levert nog tevredener klanten op een meer omzet ????

 24. Kenneth R.
  Kenneth R.
  • 1 recensie
  10/10

  Nu eens geen fake recentie, deze plek is authentiek frans, mooi eten, goede bediening! En de mooiste ambiance romantique met uitzicht over de oude gracht en Dom!

 25. Jeroen d.
  Jeroen d.
  • 151 recensies
  6,5/10

  Met 2 personen gegeten. Om 18.00 uur waren we de eerste gasten. Beide een 4 gangen menu gekozen. Enkele observaties. Personeel spreekt geen nederlands, wel frans en engels. De toiletten zijn claustrofobisch en de afdaling per teap onaangenaam door de kleine ruimte en smalle treden. Stoelen zijn fijn, tafeltjes staan iets te dicht op elkaar. Er was te weinig bedienend personeel. 4 gangen duurden uiteindelijk meer dan 2,5 uur. Het eten op zich was op niveau voor een bistro. Echter de prijzen in het restaurant zijn significant hoger dan op de website, gemiddeld 15%. Slechte zaak. Al met al geen reden om specifiek hier te gaan eten, zeker als je weet dat er op 100 meter een ander frans restaurant zit dat een veel betere prijs kwaliteit heeft.

 26. Peter V.
  Peter V.
  • 18 recensies
  9/10

  fijne locatie met uitzicht op de gracht. Echt frans restaurant

 27. Jeroen B.
  Jeroen B.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten! Ook de dames van de bediening zijn vriendelijk alleen komen ze niet een keer langs om te vragen of je iets wil drinken, ook niet wanneer je naar je plaats gewezen word! Dat vond ik wel een min punt. Ook het toilet was niet schoon daar mogen ze dus wel aan werken! Maar het eten is fantastisch!

 28. Jelle D.
  Jelle D.
  • 5 recensies
  6/10

  De reservering - gedaan via Iens en bevestigd per SMS - bleek niet doorgekomen. Gelukkig was er een tafeltje over. Verder werd het hoofdgerecht geserveerd terwijl we nog met het voorgerecht bezig waren. Het aanbod om de schotels in de keuken warm te houden leek ons niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de gerechten en hebben we afgeslagen. De gerechten waren wel oké, maar de biefstuk van de haas was taai en droog. Tenslotte bestond het kaasplankje uit drie minuscule porties franse kaas die qua smaak ongeveer uitwisselbaar waren. Het restaurant is gevestigd in een eeuwenoud pand aan de Oudegracht en roept qua inrichting associaties op met Frankrijk en dat gevoel wordt nog versterkt doordat er een paar vriendelijke medewerksters rondlopen die Frans spreken en geen woord Nederlands. Sfeer en ambiance zorgden daardoor toch voor een prettige ervaring.

 29. Esmee R.
  Esmee R.
  • 4 recensies
  6/10

  Goed gegeten, al waren sommige gerechten erg zout. De service viel ons echter vies. De twee dames spraken Frans en pas na het expliciet te vragen kwamen er enkele Engelse woorden uit. Ze hadden de Franse arrogantie die je in Frankrijk zelf verwacht, maar hier in Nederland is die niet gewenst. Al met al voelen wij ons niet geroepen om nog een keer terug te gaan.

 30. Lex H.
  Lex H.
  • 1 recensie
  7/10

  Duurde meer dan uur voordat hoofdgerecht op tafel kwam; geen excuses na afloop...

 31. Sabine D.
  Sabine D.
  • 19 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten in deze sfeervolle Franse Bistro. Met uitzicht op de gracht. Bediening is snel en erg aardig.

 32. Wim R.
  Wim R.
  • 8 recensies
  8/10

  Leuk knus restaurant

 33. Luuk V.
  Luuk V.
  • 1 recensie
  9/10

  Een vriendelijk stukje Frankrijk aan de Oude Gracht. Heerlijke coquilles en gesiers.

 34. Philipp M.
  Philipp M.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het beste lam ooit!! Knusse en warme sveer en vriendelijk personeel.

 35. Nanda V.
  Nanda V.
  • 4 recensies
  7/10

  Heel leuk restaurantje op een mooie locatie. Sfeervol pandje en Franse sfeer spat ervan af. Vriendelijke bediening. Eten was prima maar niet heel bijzonder. Kaasplankje voor een Frans restaurant een beetje teleurstellend. Geen uitleg wat het was en smaakte en zag eruit als simpele supermarktkaasjes. Verder zeker gezellige en fijne avond gehad en wel aanrader qua prijs/ kwaliteit.

 36. Aart R.
  Aart R.
  • 1 recensie
  10/10

  Goede bediening, lekkere gerechten.

 37. Ivo v.
  Ivo v.
  • 8 recensies
  8/10

  Top eten en uitstraling! Service verdiend meer aandacht. Klimaatregeling kan ook beter.

 38. Shirley V.
  Shirley V.
  • 1 recensie
  9/10

  Leuk uitzicht

 39. Johannes V.
  Johannes V.
  • 4 recensies
  6/10

  Goed eten, wel knus in de serre met uitzicht op de oude gracht. Helaas Steenkoud i.v.m. Grote ramen die uit enkel glas bestaan. Verwarming kan daar niet tegenop.

 40. W. O.
  W. O.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Prima locatie , kleinschalig en heerlijk eten