menukaart

Voorgerecht

Foie gras de canard cuit en terrine maison
€ 14,25
Escargots å la normande
€ 10,5
Bourride de coquille St-Jacques parfumée au citron confit
€ 14,25

Hoofdgerecht

Assiette de pecheur: filet de bar, saumon et rouget
€ 22,5
Magret de canard å l'orange
€ 22,5
Caille confite dans son jus de pruneaux d'Agen au parfum de romarin
€ 22,5

Nagerecht

Mousse chocolat
€ 8,75
Crème brûlée maison
€ 8,75
Plateau de fromages affinés
€ 11,5

Dranken

Fles champagne
€ 45
Glas champagne
€ 9,95
Koffie
€ 2,5
Fles water
€ 5
Fles wijn
€ 21,5
Glas wijn
€ 4,5
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.