Terug

Recensies Prins van Terbregge

9,1/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 472 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Mirjam v.
  Mirjam v.
  • 6 recensies
  10/10

  Bijzondere gerechten, omlijst met een gedurfde wijnkeuze en gepresenteerd door een bevlogen team. Een aanrader en een goede reden voor een herhaald bezoek.

 2. Dennis v.
  Dennis v.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Er is weinig verrassends aan een verrassingsmenu met vis, vis, vis en nog eens vis. Daar mag wel een waarschuwing aan vooraf gaan. Oog voor details kan beter, vlek op stoelkussen en waarom van die goedkope wegwerp Japanse eetstokjes. Regel dan kwaliteit.

 3. Dick P.
  Dick P.
  • 5 recensies
  10/10

  Het eten was erg lekker, bijzonder en zeer smaakvol. Het wijnarrangement ook heel bijzonder en goed uitgekozen. Alleen de prijs? Ieders beoordeling en keuze.

 4. Cynthia s.
  Cynthia s.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Met drie collega's uitstekend genoten van het 6 gangen verrassingsmenu, elke gang was een waar feestje. De bediening was gemoedelijk en relaxed, de sommelier was heel enthousiast over zijn wijnen. Kortom, heerlijk genoten, we komen hier zeker weer terug!

 5. N A.
  N A.
  • 5 recensies
  7,5/10

  Eten prima,maar rode biet als hoofd gerecht was een aparte ervaring

 6. Jacqueline V.
  Jacqueline V.
  • 10 recensies
  6/10

  Wij zijn op het verkeerde been gezet door alle positieve beoordelingen. Daardoor gingen wij er vol verwachting heen. Het restaurant is vol pretenties, gezien de prijzen: 5 gangen voor 59,95. Dat zijn geen doorsnee prijzen. Ook de foto's op de website toonden culinaire hoogstandjes. Helaas viel de werkelijkheid in het echt enorm tegen. Allereerst is het personeel zeer vriendelijk, niets op aan te merken. De verhalen/uitleg van de wijnen waren zeer gepassioneerd (soms te theatraal en te lang). Qua etiquette verliep niet alles zoals het hoort. Als alles in orde is doet dat er niet toe maar nu viel het me op. We hadden gereserveerd om 19.00 uur. Normaal gesproken als je uitgebreid dineert dan ben je wel rond 22.00 helemaal klaar. Om 21.00 zaten we pas aan het 2e gerecht van het 5-gangen menu, daar waren we niet blij mee. Het brood werd bij onze tafel ook niet aangevuld helaas, we hebben er zelf om moeten vragen. De 1e gang was een aardig gerecht van haring, smaakte best lekker. De 2e gang was een kipspies, Deze smaakte zeer goed. De 3e gang was een langoustine met wat bijpassende (overheersend qua smaak) garnituur. Hap slik weg....Ondertussen was het al 22.40, toen moest de 4e gang nog komen. Wij hadden nog steeds behoorlijke trek, We hoopten dus op een stukje vlees om de maag te vullen. Tot onze grote verbazing kregen we een stuk dry aged rode biet met wat grote witte bonen met een dressing ! Wat een teleurstelling en persoonlijk vond ik het ook echt niet lekker. Toen kwam om 23.15 het dessert, dat was gebaseerd op kwark. In de ochtend zou dat best lekker zijn maar bij zo'n kostbaar menu verwacht je toch wel een ander dessert. Nog een opmerking over het wijnarrangement: het restaurant heeft zeer veel bijzondere wijnen. In het wijnarrangement kwamen deze terug. Alleen waren wij toch ook hierover teleurgesteld, Van de 5 uitgekozen wijnen, vonden wij er maar 2 lekker. De wijnen zijn uitgekozen op persoonlijke smaak vermoeden wij, niet voor breder publiek. De sherry bij het voorgerecht vond ik echt niet te drinken maar de sommelier was er lyrisch over. Nu zijn smaken verschillend maar je moet bij het uitzoeken van de wijnen wel rekening houden met een breder publiek. Kortom, wij gaan deze avond snel vergeten en pakken ons verlies. Voor € 192,00 hadden we veel meer verwacht. Het restaurant plaatst zichzelf op een zeer hoog niveau maar daar horen ze totaal niet. Ik heb wel begrepen dat dit nieuwe menu net is ingegaan, misschien waren wij de proefpersonen. Ik mag hopen dat ze dit menu snel aanpassen. De mensen aan de tafel naast ons waren ook totaal niet tevreden. Zo verlies je klanten. Wij hebben e.e.a. wel gemeld bij het afrekenen maar er werd niet echt op gereageerd helaas.

 7. Esmeralda L.
  Esmeralda L.
  • 8 recensies
  9,5/10

  Heerlijke spijs en wijn combinaties. Zeker een aanrader voor de ultieme genieter. Vlotte en gezellige bediening. Lekker los, en sprankelend. Gewoon een heerlijke avond om zorgeloos te genieten.

 8. Martijn B.
  Martijn B.
  • 1 recensie
  10/10

  Zo vaak laat mijn portefeuille zulke lunches niet toe maar dit was iedere Euro waard. Vooral ook de ruimdenkende keuken en heerlijke wijnen van St Agatha NL tot Japan. Een ware smaaksensatie en fijne sfeer! Dank je wel!

 9. Robin v.
  Robin v.
  • 3 recensies
  8,5/10

  Leuke locatie, super aardige bediening! Wijnarrangement is echt een aanrader! We hadden het 5 gangen arrangement, is ons goed bevallen! Kortom aanrader

 10. WAC De Winter d.
  WAC De Winter d.
  • 1 recensie
  7/10

  Ambiance is goed. Wel nog een opmerking m.b.t. tafelbekleding, bestek zo op tafel komt, zeker in deze caronatijd niet hygiënisch. Ook het gegeven fat we vooraf niet in kennis waren gesteld dat er alleen z.g.n. verrassing menu's geserveerd werden en geconfronteerd werden met alllen vis Combinatie van gerechten en bijbehorende garnituur wat vreemd, smaak van hoofdgerecht werd daardoor negatief beïnvloed

 11. Karin W.
  Karin W.
  • 3 recensies
  10/10

  Geweldige avond gehad. Eten was heerlijk met bijpassende wijnen. Super ervaring. Personeel heel vriendelijk en vol passie over het eten en de wijnen die ze serveerden. Echte aanrader

 12. Jacques S.
  Jacques S.
  • 5 recensies
  9/10

  Ieder jaar weer een feestje. Heerlijke uitleg over heerlijke wijnen, gecombineerd met lekkere gerechten en een lekker terras. Prima toeven hier!

 13. Herman H.
  Herman H.
  • 1 recensie
  10/10

  Voortreffelijke krieken en goede ambiance. Fijne avond met familie gehad. Ondanks wij met zessen waren was er een goede setting met toch intieme mogelijkheden

 14. A.C. v.
  A.C. v.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk op het buitenterras gezeten en ontzettende genoten van het menu incl. kaasplankje en de uitstekende geselecteerde en verrassende wijnen. Blijft voor mij altijd een aanrader.

 15. Cora P.
  Cora P.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Wij zijn zeer hartelijk ontvangen en werden op het terras aan een leuke tafel aan het water geplaatst. Even schrikken toen we te horen kregen dat er uitsluitend met verrassingsmenu’s werd gewerkt ( konden dit niet op hun website vinden) maar onze schrik was niet terecht! Alle gerechten waren met veel liefde boor het ambacht klaargemaakt en prachtig op smaak ( mooie smaak combinaties) en ter afsluiting bij het kopje koffie nog 2 heerlijke zrlf gemaakte bonbons en dat sloot een zeer succesvolle avond af! Complimenten aan al het personeel; iedereen was stuk voor stuk zeer vriendelijk en attent

 16. Wout En Bonetta V.
  Wout En Bonetta V.
  • 4 recensies
  10/10

  Heerlijk een 4 gangen verrassingsmenu met wijnarra ngement. Een aanrader

 17. Ron d.
  Ron d.
  • 19 recensies
  10/10

  Heerlijk op het terras gegeten. Gekozen voor het 3 gangen lunch menu. De eerste gang bestond uit zeebaars op de wijze van char sui klaargemaakt. Heerlijk. De tweede gang een klassieke canard a l' orange, ook heel smakelijk. Het dessert bestond o.a. uit dropijs, heel apart en wederom heel lekker. Kortom zeer de moeite waard en een goede kwaliteit/prijsverhouding.

 18. H W.
  H W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Leuk restaurant gastvrij en enthousiaste jonge bediening met een prima keuken. Het verrassingsmenu samen met het Bob drankpakket is een aanrader! Komen zeker nog eens terug. Minpuntje het is erg lawaaierig.

 19. Gerard v.
  Gerard v.
  • 4 recensies
  8/10

  Prima verrassingsmenu met gerechten in corona sfeer, uitstekende bediening en acceptabele entourage. We komen hier binnenkort nog eens terug.

 20. Joop L.
  Joop L.
  • 19 recensies
  8,5/10

  Prima eten en dito bediening. Vooral de sommelier is kundig en razend en aanstekelijk enthousiast. We komen graag weer eens terug. Chapeau.

 21. Tom B.
  Tom B.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten hier voor onze trouwdag. Bediening was subliem, eten was goed op elkaar afgestemd, wijnarrangement ook heerlijk met goede uitleg. Prijs is er ook naar, maar is het dubbel en dwars waard.

 22. Jan A.
  Jan A.
  • 41 recensies
  7/10

  Wij werden goed ontvangen in Coronasfeer. Leuke tafel met uitzicht op de rivier de Rotte. Wel jammer dat je alleen kon kiezen uit een 4 - 5 - of 6 gangenmenu zonder te weten wat er geserveerd zou worden. Konden alleen aangeven of je wel of geen vis en/of vlees wilde. De gerechten waren leuk opgemaakt en waren goed van smaak. De bediening was prima en vriendelijk. Uiteindelijk toch een leuke avond gehad maar zolang dit concept van menu's blijft bestaan komen wij niet terug.

 23. Laurette d.
  Laurette d.
  • 1 recensie
  10/10

  Fijne service, heerlijk eten (met bijzondere combinaties) en mooie wijnen. We kregen alle tijd en werden niet gang voor gang opgejaagd! Een aanrader!

 24. R v.
  R v.
  • 3 recensies
  8/10

  Wij komen hier regelmatig. Het is altijd prettig om vanuit dit restaurant op het verkeer en de vogels van de Rotte te kijken. Het eten was weer goed, en omdat je alle wijnen van de kaart per glas kunt bestellen is het mogelijk om juist dát glas te nemen wat je normaliter niet snel neemt

 25. Ronald B.
  Ronald B.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Het vijf gangen menu was heerlijk, de sfeer is erg leuk en gastvrij. Enige minpuntje waren de erg lange wachttijden tussen de gerechten, maar verder een aanrader!

 26. Nicole Z.
  Nicole Z.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk aan het water gedineerd. Een prachtig verrassingsmenu met daarbij mooie wijnen. Per wijn een pracht verhaal. Aanrader dus voor een avondje uit.

 27. Arjan W.
  Arjan W.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Zeer gastvrij en heerlijk gegeten. Ook neemt men alle tijd om je vragen over de gepresenteerde wijnen te beantwoorden. Komen zeker nog een keer terug.

 28. Diederik v.
  Diederik v.
  • 1 recensie
  8/10

  Wat een fijne bediening! Was hier voor een lunch met mijn.ouders, We hebben heerlijk gegeten en de gastvrijheid maakte het af, zeker een aanrader????????

 29. Petra A.
  Petra A.
  • 16 recensies
  10/10

  We waren bij de prins van terbregge, altijd erg lekker en nu weer. De wijn spijs combinatie is er altijd erg bijzonder en hele leuke en goede uitleg. Vandaag oa de wilde hilde uit Nederland in de buurt groesbeek, een rode uit Indie (shiraz) en een cava waarvan gezegd wordt dat don perignon op zijn pelgrimstocht ca. 1531 hier de bubbelwijn (cava) in spanje proefde en toen het proces 3 maanden daar geleerd heeft en erna in Epernay ermee aan de slag is gegaan ???? . De rest is natuurlijk bekend.... En een droge oranje wijn en zoete oranje. we hadden al meerdere oranje wijnen geproefd en deze vandaag waren zeker erg smaakvol en hadden beide een vrij lange afdronk. Oranje wijn is een organische natuurlijke wijn van witte druiven waarbij de schil en steeltjes nog tijdje meegegist zijn waardoor hij donkerder geel is (oranje). We kregen van de Nederlandse ook nog spontaan om te proeven een hele leuke ratafia, dat is wat gedronken werd als accoord na een verdrag, vooral in het champagne gebied :) hij was licht zoet met peperige lange afdronk. Ja.. ik geef toe ik ben een wijn fan maar de gerechten zijn ook zeker super. Bij binnenkomst gelijk 3 leuke en lekkere amuses. Veel smaken op 1 bord, mooie opmaak en een prachtig terras aan de rotte. Even geen corona stress..

 30. Edward v.
  Edward v.
  • 4 recensies
  10/10

  Zoals altijd een hartelijke ontvangst. Zeker na corona fijn om weer eens terug te zijn. Heerlijk gegeten met verassende gerechten en heerlijke wijnen. Enthousiaste bediening. Wij voelen ons hier thuis maar dan wel met lekkerder eten????

 31. Willemina J.
  Willemina J.
  • 8 recensies
  10/10

  Zoals gewoonlijk werden we hartelijk ontvangen. Een mooi plaatsje op het terras en gezellige bediening. Er was een minpunt, De tijd tussen de gangen was te lang, zeker als je niet veel alcohol drinkt. Meer dan een uur tussen gang 2 en 3 was voor ons veel te lang. Verder een heel prettig restaurant waar ik graag kom

 32. Fabiola Z.
  Fabiola Z.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Weer heerlijk gegeten met uitzonderlijke bijpassende wijnen! Personeel is zoals altijd zeer vriendelijk en een fantastische sommelier! Ik hou er van!

 33. Frank K.
  Frank K.
  • 4 recensies
  10/10

  Wat een ambiance en zeer smakelijk. Je bent thuis in een restaurant waar je je zelf kan zijn, met ongelooflijk mooie gerechten waar duidelijk heel veel aandacht aan is besteed. Top.

 34. Maureen S.
  Maureen S.
  • 13 recensies
  9/10

  Eerste keer uiteten na Corona!!! Het was een warm ontvangst, heerlijk gegeten met verrassende wijnen en gastvrije bediening! Om nog een keer terug te komen.

 35. Johannaadriana b.
  Johannaadriana b.
  • 2 recensies
  8/10

  Een hele mooie avond. Genoten van heerlijk eten en een mooi wijn arrengement. Een goed team maakte de avond compleet. Meer tekst heb ik niet nodig.

 36. Leo V.
  Leo V.
  • 3 recensies
  7,5/10

  Amuses weinig onderscheidend en de ceviche vond ik stug van structuur en niet echt vissig.

 37. Jacco d.
  Jacco d.
  • 2 recensies
  9/10

  Alles prima geregeld. Eten (lunch) is goed en sfeer lekker authentiek! Aanrader!

 38. Annette B.
  Annette B.
  • 1 recensie
  10/10

  We voelden ons heel welkom door de hartelijke ontvangst en de attente bediening. Het driegangenmenu was heerlijk, alleen had ik graag bij het hoofdmenu iets meer groenten gezien. We komen zeker terug!

 39. Anouk V.
  Anouk V.
  • 1 recensie
  10/10

  Een viergangen verrassingsmenu met bijzondere smaakcombinaties, goed gecombineerd met de wijnen. Voldoende tijd tussen de gangen en fijne bediening.

 40. Thamar v.
  Thamar v.
  • 2 recensies
  10/10

  De Prins van Terbregge stelt nooit teleur en houdt rekening met alle wensen!