Terug

Menu Prins van Terbregge

  • menukaart

menukaart

Voorgerecht

Oesters
€ 16,5

Sjalot, frambozenazijn

Wild zwijn
€ 13,5

Gerookt, bataat, cranberry, kastanje, dragon

Wijting
€ 17,5

Kibbeling, octopus, antiboise, riso

Eend
€ 18

Gekonfijt, lever, stroopwafel, Hoorn des overvloeds

Risotto
€ 15,5

Krokant, gorgonzola, paddenstoel, schorseneren, Cecina de Léon

Hoofdgerecht

Fazant
€ 27,5

Zuurkoolsoep, rookworst, mosterdzaad

Rund
€ 24,5

Sukade, dukkah, pompoen, couscous, ras el hanout

Zeehaan
€ 27,5

Langoustine, lavas, knolselderij, koffie, blini

Heek
€ 26,5

Aardpeer, palmkool, haringkuit, beurre noisette, hazelnoot

Hert
€ 29,5

Rug, bloedworst, rode kool, appel, kruidkoek, laurier, zoethout

Nagerecht

Peer
€ 9,5

Hangop, kaffir, dille, bronzen venkel, karnemelk

Chocolade
€ 9,5

Mousse, vijg, mascarpone, olijfolie

Kaas
€ 15

Selectie van kazen, bijpassende garnituren

Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.