Terug

Recensies - Pizzeria Ristorante Catania

9,4/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 11 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Sija V.
  Sija V.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten. Vriendelijke en attente bediening. Gezellige ruimte en goed bezet maar toch voldoende afstand van elkaar. Aanrader om te bezoeken!

 2. Jelmer J.
  Jelmer J.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Ons bezoekje aan dit restaurant is ons ontzettend goed bevallen. Het eten was echt heerlijk, bij de soep krijg je een lekker mandje met broodjes. De pizza was ook fantastisch, en heel groot????. De werknemers waren ook zo ontzettend aardig en behulpzaam, ze hadden echt oog voor hun klanten. Het is een mooi en gezellig plekje. Er was behalve ons verder niemand, dat had de sfeer ook 5⭐ gemaakt, die heb ik nu daarom 4 gegeven en de rest is al een 5⭐. Echt een top-tentje, zeker de moeite waard om heen te gaan. Groetjes, Jelmer en Bianca

 3. R.L. H.
  R.L. H.
  • 1 recensie
  7/10

  De pizza smaakte als in een pan gebakken en niet in Pizza oven, de buren zijn aan het verbouwen en de harde muziek kan het niet overstemmen, een kind rent 10 minuten lang door de zaak en er wordt niets van gezegd door de verder zeer goede bediening.

 4. Judit v.
  Judit v.
  • 12 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten ! Gerechten met verse producten en veel snaak bereid. Zeer gastvrij ontvangen.

 5. Kees B.
  Kees B.
  • 2 recensies
  10/10

  Heel lekker eten en geweldige bediening! Gastvrij ook! We komen graag terug en we kunnen iedereen aanraden eens naar dit Italiaans restaurant te gaan eten.

 6. Ferry B.
  Ferry B.
  • 2 recensies
  10/10

  ............…...........................................................................................................

 7. Familiemaasdam v.
  Familiemaasdam v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke gastvrouw. Niet opdringerig en heel gemoedelijk. Eten was van goede kwaliteit en porties meer dan voldoende.