menukaart

Voorgerecht

Salade de homard en habit vert, servie tiède
€ 75
Ravioles de foie gras de canard, jus de porto et truffes
€ 45
Bloc de foie gras de canard, gelée au poivre vert
€ 32

Hoofdgerecht

Pigeonneau en cocotte aux gousses d'ail confites en chemise
€ 50
Homard en carapace de Pierre Orsi
€ 68
Ris de veau rôti à l'ancienne, vrai jus
€ 45

Nagerecht

Délice Geneviève
€ 25
Moelleux au chocolat, servi tiède
€ 25
Chocolat manjari, tendre biscuit sacher, glace au grué de cacao
€ 25

MENU BUSINESS*

€ 60
Dit menu bestaat uit: + + + + + +
Please note: The main courses listed above are susceptible to change depending on market availabilty. All changes are will be indicated.
By booking this set menu, you will be able to order either this set menu or "à la carte" if you change your mind.

Le Menu Prestige Cœur de Rose 115€

€ 130
Dit menu bestaat uit: Voorgerecht + Hoofdgerecht + Nagerecht
Let op: onderstaande gerechten kunnen worden gewijzigd op basis van wat er op de markt beschikbaar is en zijn bedoeld als voorbeeld.
Als u dit menu reserveert, kunt u ter plaatse dit menu bestellen of, als u van gedachten verandert, à la carte bestellen.

Le Menu Dînette Gourmande 135€

€ 140
Dit menu bestaat uit: Voorgerecht + Hoofdgerecht + Nagerecht
Let op: onderstaande gerechten kunnen worden gewijzigd op basis van wat er op de markt beschikbaar is en zijn bedoeld als voorbeeld.
Als u dit menu reserveert, kunt u ter plaatse dit menu bestellen of, als u van gedachten verandert, à la carte bestellen.

Dranken

Glas champagne
€ 15
Koffie
€ 5
Fles water
€ 8
Halve fles water
€ 4
Glas wijn
€ 12
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.