Terug

Recensies Picchino Italiaans Argentijns Restaurant

7,8/10
Gebaseerd op 17 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Peter S.
  Peter S.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Erg lekkere biefstuk, aanrader

 2. Martina p.
  Martina p.
  • 2 recensies
  10/10

  Heerlijk eten, heel erg bedankt!

 3. Theo L.
  Theo L.
  • 21 recensies
  10/10

  Allereerst mijn complimenten voor de professionele, vriendelijke bediening. Het was druk in het restaurant...en er waren ook wat ´vervelende´ klanten met wie de ober vakkundig omging. Wat betreft het eten...dat vonden ik en mijn tafelgenoot (wij hadden een grilschotel voor 2, met vlees en met grote garnalen), op twee borden, dus niet alles op 1 schaal. Zacht en heerlijk gekruid. Als voorgerecht had mijn tafelgenoot en ik een tonijnsalade en ik koos de mild gekruide kippenvleugels. Nagerecht voor mij de tiramisu en voor mijn tafelgenoot het Picchino dessert. Allemaal gewoonweg lekker. En bij het eten een fles droge witte wijn. Kortom, goed en lekker gegeten en gedronken in een gezellige sfeer.

 4. Leo V.
  Leo V.
  • 8 recensies
  9/10

  Geboekt met 50% korting. Eten was prima, maar de eigenaar had het erg druk omdat hij er alleen in de bediening voor stond. Ondanks het feit dat hij het erg druk had, had hij tijd voor een praatje waarin hij vertelde dat hij nog niet zo lang geleden dit restaurant was begonnen. Aangename verrassing was dat hij de drie koffie en een thee niet op de bon had gezet, die was van het huis vertelde hij. een aanrader dus in een gezellige straat dicht bij het Leidsche plein

 5. Marjon J.
  Marjon J.
  • 3 recensies
  10/10

  Eten prima, personeel geweldig, leuke prijzen kortom TOP.

 6. Joke H.
  Joke H.
  • 7 recensies
  7/10

  De bediening was heel goed. Aardige vriendelijke ober.

 7. Martina p.
  Martina p.
  • 2 recensies
  10/10

  Het eten was heerlijk, en hele aardig serveerders.

 8. Fenna v.
  Fenna v.
  • 3 recensies
  8/10

  Ondanks ziek personeel, prima geholpen.