Peper & Zout

Lange Noordstraat 6 4331 CD Middelburg Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 39
|
31-118627058
8,6 /10
11 recensies

Over het restaurant Peper & Zout

Zeeuws genieten in Peper & Zout

Lekker uit eten in de hoofdstad van Zeeland? Een goede aanrader is het restaurant Peper & Zout, gelegen nabij het stadhuis. Een lekker wisselend menu met naast de visspecialiteiten ook een variatie van andere gerechten! Een sfeervol plekje voor een fijne lunch of diner met vriendelijk personeel.

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 39
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Peper & Zout

Services

Fantastisch
8,6 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    0
  • 9
    3
  • 8
    2
  • 7
    4
  • < 7
    2
Eten
8,7
Service
8,8
Decor
8,2
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
11/11 recensies

Jouw recensie over het restaurant Peper & Zout

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Jan V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 21 jul. 2018
3gangenmenu, mosterdsoep was goed, varkenshaas was heerlijk mals, lekkere groenten gevarieerd, trio van fruitig dessert was lekker, we waren op maandag als eerste gasten, dus voldoende aandacht en snelheid
Wiet M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 14 apr. 2018
Afgelopen zaterdag hier gegeten. Ontvangst was zonder meer hartelijk maar dat was dan. Zowel het voorgerecht (5 kwartier wachttijd) als hoofdgerecht (nog eens een vol uur) duurden veel en veel te lang. Presenteer dan iets om de lange wachttijd door te komen. Bij het voorgerecht - slakken - werd geen brood geserveerd daar moest je om vragen. Naar de frites die bij het uitserveren van het hoofdgerecht werden aangekondigd, moest uiteindelijk ook om gevraagd worden; die zaten nog in de frituur was het antwoord. Zo onbegrijpelijk als je al zo lang hebt moeten wachten dat het wel op de lachspieren werkte. De scampi's (het hoofdgerecht) waren flauw en week; het geld echt niet waard.
De rekening klopte niet. Kortom wij komen daar nooit meer terug.
Marijke G.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 15 okt. 2017
Het verrassingsmenu was een verrassing! Zeer goed gegeten na een aperitief van cava met een platte oester. Een krabsalade met Hollandse garnaaltjes, een bouillabaisse, een wildgerecht met hert en eend en spek en een smakelijk dessert toe omschrijft niet alle smaaksensaties in goede combinatie met het wijnarrangement! Chapeau!
Marit V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 12 nov. 2016
Het eten is uitstekend; vers en lekker. Het duurde echter erg lang voordat het kwam. Het duurde een uur (!) voordat we ons voorgerecht kregen en toen weer een uur voor ons hoofdgerecht kwam. Honger...
Goede rode wijn werd te koud geserveerd, beetje jammer. En een tip; zet een dimmer op de kroonluchter met vijf lampen; die is net te fel.
Tessa D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 20 sep. 2016
Mooie, originele gerechten en een goede wijnkaart. De bediening is zeer vriendelijk en de borden waren mooi opgemaakt. Het was wat rustig op de avond dat wij er waren, maar we hebben heerlijk gegeten. Vergeet ook niet het Zeeuws Ministerie van Chocolade & Culinaire zaken (van dezelfde eigenaar) in het naastgelegen pand te bezoeken voor heerlijke bonbons (die ook in het restaurant worden geserveerd).
Jos D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
Eten erg goed. Gerookte tonijn, herten biefstuk (uit Polen) en dame blanche. Bediening top, niets is teveel gevraagd. Ipv mosterdsaus zwarte bessen saus wordt geregeld. Voorproeven van nagerecht ingrediënt ook geen probleem. De gastvrouw is erg goed. Ambiance aangenaam. Aantal zitplaatsen maximaal 30.
Proever2805 S.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 12 sep. 2015
Jammer dat peper en zout sinds een paar jaar in het naastgelegen pand zit, het oude pand was sfeervoller. Dit is wat kil en koel en het klinkt ook hol. De gastvrouw is zoals altijd zeer attent, zij maakt de sfeer weer goed. De gerechten zijn allemaal lekker op smaak. Ze zijn erg flexibel met het menu en we kunnen het dessert vervangen voor iets anders.
Els V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 5 apr. 2015
We hebben hier heerlijk gegeten, mijn schoonzoon heeft een dieet, de meeste restaurants maken zich hier gemakkelijk vanaf met wat gebakken champignons bij de biefstuk. Hij kreeg een prachtig bordje met de ingrediënten die hij wel mag.
B V.
Meesterproever
(32 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
3
Service
5
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 24 aug. 2014
We zijn met 4 personen westen eten en hebben het 5 gangen menu genomen.
Entree carpaccio met baby perzik bedolven met de smaak van imitatie truffel waardoor de wijn weg viel.
Gevolgd Door soep van knoflook! Go als ik al dacht dat ik weinig van de gerechten kon proeven dan Was het nu al helemaal gedaan.
Vervolgens gewokte mosselen in perno met tomaat dit wad eigenlijk het gerecht wat het meeste smaakte .
Als piece kregen we gegrilde zeebaars met zee kraal leek zo oud en taai dat het letterlijk draden trok of je op hout zat te kauwenin plaats van de delicate smaak van zeekraal.
Het dessert Was een flauwe laffe chocolade(wit)smaak zonder diep gang.
Helaas was het wijn arrangement ook echt ver te zoeken op het gebied van smaak.
Maar het mooiste wad toch wel wat wij hoert voor betaalde,helaas geen vervolg voor ons in dit restaurant met een gaat vrouw die constant spreekt over hoe lang ze nog moet strijken voor het restaurant en voor haar zelf laat staan wat ze bewaard voor haar kind aan bakjes en wc rollen.
Erna R.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
7
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 16 nov. 2013
Gezellig restaurant in hartje Middelburg. Zaterdagavond, bijna alle tafeltjes zijn bezet! Het decor is sfeervol, er is de nodige zorg aan besteed. Hoewel er voldoende mensen in de bediening lijken te zijn, moeten we bijzonder lang wachten op ons eerste glas wijn, ons voorgerecht, ons hoofdgerecht (... kwam na twee uren!). We kiezen dus maar geen nagerecht, houden het bij koffie. Het personeel is voorkomend, daar ligt het niet aan. We genieten wel van de voorgerechten, en vervolgens van de zeebaars, de wildstoof en hertenbiefstuk, en entrecote! We zouden hier nog wel eens willen dineren, maar de lange wachttijd maakt ons aarzelend ...
Gert H.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 9 nov. 2013
De kok (eigenaar) is eerste van Zeeland geweest.
Echt een aanrader om hier te gaan eten.
De bouillabaisse moet je wel van te voren bestellen, maar nog nooit zo lekkere bouillabaisse
gegeten.
Gezellige bediening, soms wat te lang bezig met een praatje.
Het grand dessert van verschillende grootte is echt super lekker.
Allemaal kleine glaasjes met de heerlijkste toetjes.
Als je in Zeeland op vakantie gaat of daar woont, moet je daar een keer eten.

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.