- Kadet Huisgerookte paling
- € 7
- Vissoep
- € 9,75
- Op basis van kabeljauw en Hollandse garnalen
- Palingsoep
- € 8,75
- Op basis van de huisgerookte Smit-Bokkum paling
- Klassieke Cocktail van Hollandse garnalen en gamba's
- € 15,5
- Zalmmoot uit de Smit-Bokkum Visrokerij
- € 18,5
- Met tagliatelle en truffel roomsaus
- Dagvis gestoofd op Volendammer wijze - Dagprijs
- Met rode koolstamp en 'butter & eeksaus'
- Zeebaars uit de Smit-Bokkum Visrokerij
- € 23,5
- Met tagliatelle en truffel roomsaus
- Geitenkaas-Portobello salade
- € 13,5
- met honing, antiboise en walnoten
- Gebakken Noordzeetong
- € 28
- twee 200 grams tongen, met seizoensgroente
- Kadet Hollandse garnalen
- € 7
- Zuurdesembrood met gebakken mosselen, vadouvan, taugé en pangrattato
- € 13,5
- Paling uit de Smit-Bokkum Visrokerij
- € 17
- Op toast met saladegarnituur
- Eendenborstfilet uit de Smit-Bokkum Visrokerij
- € 15
- Met salade van spitskool, rode ui en appelstroop
- Zalmtartaar
- € 14,5
- Met kokos, gemengde groente, noten en avocado
- Trio vissalades
- € 11,5
- Salade van zalmmoot, tonijn en makreel, met salade en brood
- Visschotel Pieterman
- € 16
- Met huisgerookte paling, zalmfilet en haring
- Visschotel Smit-Bokkum
- € 18
- Exlusieve selectie van vis uit de Smit-Bokkum Visrokerij, met paling, dorade, zeebaars en zalm