Pasta Casa

Markt 30 6231 LS Meerssen Nederland Kaart
31-433117618

Over het restaurant Pasta Casa

Ben je gek op de Italiaanse keuken? Verlang je terug naar die fantastische pasta die je op Sicilië hebt gegeten, of die romige risotto die je in Toscane had besteld? Dit is je kans om de geheimen van de Italiaanse keuken te ontdekken. Volg een kookworkshop bij Pasta Casa in Meerssen en word een echte Italiaanse keukenprins(es)!

Tijdens de kookworkshop ga je zelf aan de slag. Je bent dus niet alleen aan het meekijken, maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je eigen verse pasta maken, een romige risotto op tafel toveren of een typisch Italiaanse antipasti op tafel zetten is voor jou straks een peulenschil.

Je volgt al een kookworkshop voor €25,- per persoon. Voor deze prijs ga je onder begeleiding aan de slag met een driegangenmenu. Samen met de andere deelnemers maken jullie een aantal van de lekkerste Italiaanse gerechten, die jullie uiteraard ook lekker samen opeten.

De kookstudio is open voor workshops op dinsdag, woensdag en donderdag en de clinics zijn van 19:00u tot 23:00u. Aanmelden doe je door via Couverts.nl een online reservering te maken (vanaf 1 tot maximaal 30 personen). Betalen doe je vooraf d.m.v. een overschrijving. Het rekeningnummer van Pasta Casa vind je in de e-mail die je ontvangt na het maken van je reservering. Twee weken van tevoren hoor je of de kookworkshop definitief doorgaat (afhankelijk van het aantal aanmeldingen). Is de groep kleiner dan 8 of groter dan 30 pers. dan kan de cursus helaas niet doorgaan en wordt jouw betaling teruggestort.

Meer informatie over restaurant Pasta Casa

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.