Pannenkoekentuin

Dammerweg 3 1394 GM Nederhorst Den Berg Nederland Kaart
31-294253807

Meer informatie over restaurant Pannenkoekentuin

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  0
 • 7
  2
 • < 7
  2
5/5 recensies

Jouw recensie over het restaurant Pannenkoekentuin

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
M W.
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
6
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 10 nov. 2018
Het Pannenkoekenhuys, voormalig pannenkoekentuin is door de nieuwe inrichting erg opgefrist. Mooie strakke inrichting. Het duurde alleen weer net te lang voordat het eten op tafel stond. Ook had 1 van ons zijn pannenkoek 10 minuten later dan de rest. Dat de kinder pannenkoeken eerder komen ok, maar dit was toch weer een minpuntje. Over het algemeen zijn wij erg blij met het spiegelhuys, maar dit soort dingen zijn toch jammer.
Sanne-- .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
7
Service
1
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 jan. 2014
Lekkere pannenkoeken met een ruime en leuke speelplek voor de kinderen. Jammer van de ongeïnteresseerdheid van het personeel. Glas met stukje eraf aan mijn dochter van 2,5 gegeven, lege schenkstroopflessen op tafel, vieze glazen laten staan bij nieuw rondje drinken, tekeningen zijn op, potloden allemaal zonder punt en geen puntenslijper. Er kon nog geen lachje of "eet smakelijk" of "is alles naar wens" of kinderen mogen nog een cadeautje uitzoeken" af.
Het was heel rustig, dus daar lag het niet aan. Heel jammer.
Erik B.
Meesterproever
(37 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 okt. 2013
Pannenkoeken zijn pannenkoeken, daar kan niet veel mis mee gaan. De pannenkoeken van dit restaurant waren prima, groot genoeg en smakelijk. De sateetjes waren qua vlees en saus goed, de garnituur was aan de magere kant. De rode wijn was van de kwaliteitsklasse Pinard en geserveerd in glazen die je voor drie euro per gros koopt.
Waarom gaat men naar een pannenkoekenrestaurant? Omdat de (klein-)kinderen dat zo leuk vinden. En leuk hebben ze het zeker gehad dankzij allerlei speelmogelijkheden. De kinderen hebben een fijne avond gehad, dus wij........ ook.
Riny V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 jun. 2013
Het eten was heerlijk wij waren er met onze twee kleinzoons niet voor het eerst trouwens. De jongens vinden het geweldig ze hoeven niet verplicht op hun stoel te blijven zitten en kunnen er heerlijk spelen. Het personeel was super vriendelijk. En de service grandioos. En dan als toetje het overheerlijke noten krokant ijs niet te vergeten super lekker.
Fam. van Wijk
Roy A.
Meesterproever
(22 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
7
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 apr. 2013
Met mijn nekharen overeind lees ik wel eens de negatieve reacties op restaurants van mensen die gebruik maken van bv een groupon actie.
Hier denk ik vaak; wat zeuren jullie nou, het is toch goedkoop dus wat verwacht je dan.
Maar nu ben ik zelf eens negatief en in dit geval gaat dit over de pannenkoekentuin.

Beste grouponners ''LET OP'' want ook al vermeld de coupon dat je uit alle pannenkoeken mag kiezen en ook uit de luxere, dit is dus niet het geval maar werd ons pas verteld nadat wij onze luxe pannenkoeken voor de helft op hadden en een volgende wilden bestellen.
Er zou een toeslag betaald moeten worden van 5euro per bestelde luxe pannenkoek en het zou een fout van groupon zijn dat dit niet vermeld stond op de coupon.
Voor ons leek het erop dat men extra geld probeerden op een deal die ze misschien toch wat tegenviel maar het op deze manier spelen werkt averechts.

Met de kok/eigenaar erbij a/d tafel zijn we tot een compromi gekomen en hebben we 2,5 extra betaald per luxe pannenkoek.
Het was eigenlijk ook nog steeds een koopje maar het gaat ons erom om de manier waarop ze dit doen en je de daar ter plaatse voor het blok zetten.

De pannenkoeken waren wel erg lekker en met kinderen is het goed vertoeven door de indoor speelplaats maar voor ons was dit de eerste maar ook de laatste keer.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.