8,9/10
Fantastisch
Gebaseerd op 589 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Fokke S.
  Fokke S.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Zeer goed restaurant waar ze zonder kaart werken. Je krijgt dus altijd een verrassingsmenu. Alle gerechten waren erg goed en ook de wijnen waren perfect. Het interieur is wat gedateerd maar de sfeer was wel goed.

 2. H M.
  H M.
  • 1 recensie
  4/10

  Helaas vinden wij dit restaurant geen aanrader. De gerechten waren heel gewoontjes terwijl je toch verwacht dat je iets bijzonders voorgeschoteld krijgt. De prijs is daar namelijk wel naar. Jammer. We hadden er veel van verwacht maar zijn teleurgesteld vertrokken.

 3. Monique v.
  Monique v.
  • 1 recensie
  10/10

  Wat een avondje uit! Genieten van heerlijk eten in een gezellige sfeer van fantastisch personeel zo zie je het nergens!

 4. Gertjan v.
  Gertjan v.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Erg prettige sfeer, werden erg gastvrij onthaald. Het 5 gangen diner was heerlijk, en de bijpassende wijnen ook. Het dessert viel wat uit de toon bij de rest, de smaken matchden minder bij elkaar. Wij hebben ontzettend genoten van het avondvullende programma!

 5. Hanne R.
  Hanne R.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Verrassend lekker gedineerd, genoten! Iedere gang, een bordje met goed bij elkaar passende verschillende smaken, geurig en je voelde de smaakpapillen werken, héérlijk!

 6. • 1 recensie
  9,5/10

  Erg genoten van de sfeer en het heerlijke eten. Dat ik een glutenvrij dieet moet volgen, moest ik herhaaldelijk blijven benoemen (en dus ook alert op zijn) wanneer een volgende gang geserveerd werd. De vegetarische wensen van mijn partner verliepen probleemloos. Toch hebben wij erg genoten en kan ik iedereen van harte aanbevelen hier te gaan eten!

 7. Catrinus j.
  Catrinus j.
  • 3 recensies
  9/10

  culinair hoog niveau; originele gerechten; idem wijnkeuze. gemoedelijke bediening goede prijs/kwaliteitsverhouding.

 8. Conny T.
  Conny T.
  • 3 recensies
  8/10

  We hebben heerlijk gegeten. De smaken verrasten ons. De bediening was wat chaotisch. Maar dat kan ook te maken hebben gehad met het feit er 2 invallers waren.

 9. Norhelio M.
  Norhelio M.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk eten. Fijne sfeer. Goede bediening... Zei ik al heerlijk eten?

 10. Marjan V.
  Marjan V.
  • 1 recensie
  6,5/10

  Verhouding prijs/kwaliteit was buiten proporties.

 11. Gert-Jan M.
  Gert-Jan M.
  • 2 recensies
  9,5/10

  De gerechten zijn een lust voor het oog en heel erg lekker. De aanbevolen wijnen passen voortreffelijk bij het gerecht. We hebben genoten.

 12. Paul v.
  Paul v.
  • 17 recensies
  9/10

  Heerlijk 4gangen verrassingsdiner gegeten met bijpassende wijnen. Opgemaakt met oog voor detail, verrassende smaakcombinaties . Intiem restaurant qua grootte. Vriendelijke bediening. Aanrader!

 13. Anneke G.
  Anneke G.
  • 10 recensies
  10/10

  Genoten van een voortreffelijke maaltijd. Bijzondere smaakcombinaties en uitstekende wijnen.

 14. • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten, fijne gezellige ambiance. Goede uitleg van de gerechten, en een avontuur om het verrassingsmenu te nemen. Komen hier zeker terug.

 15. Ada v.
  Ada v.
  • 14 recensies
  9/10

  Prima eten. Een klein nadeel is dat je dicht op elkaar zit. Weinig privacy.

 16. Femke S.
  Femke S.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk gegeten. Verfijnde gerechtjes met goede smaken. Waren minder amused met de Tia Maria voor 7,50€ maar al met al een heerlijke avond gehad.

 17. Geert D.
  Geert D.
  • 2 recensies
  9,5/10

  er is geen kaart; je laat je verrassen en we werden zeker niet teleurgesteld. Maar zonder kaart weet je ook niet wat alle dranken gaan kosten. Zo werd het best prijzig. Prettige muziek. Niet heel ruime opstelling. Persoonlijke ontvangst. Bijzondere avond.

 18. Marc B.
  Marc B.
  • 3 recensies
  9/10

  Verrassend en zeer gevarieerd gegeten. Mooie combinaties die leuk opgediend worden. De dranken mochten wat adequater bij geschonken worden.

 19. Sybrand w.
  Sybrand w.
  • 6 recensies
  9/10

  Prima restaurant, nette gerechten, bijzondere smaken, net personeel. Verrassingsmenu van vlees en vis alles goed in balans. Leuke amuses. Prima om nogmaals te bezoeken

 20. • 3 recensies
  9,5/10

  Je hebt het gevoel, als je naar binnen komt, dat je van harte welkom bent en je word persoonlijk begroet. De mensen er schelen zich om jou. De te samenstelling van het menu en de wijnen was uitstekend. De combinatie van de gerechten en de smaak waren ook fantastisch. Wij hebben het op ons gemak gehad en vonden het heel gezellig. De medewerker en ook de eigenaren doe het met enthousiast en passie. Dat voel je en je smaak het ook.

 21. Irene H.
  Irene H.
  • 1 recensie
  9/10

  We hebben héérlijk gegeten van fantastische gerechten in combinatie van mooie wijnen. 5 gangen mét bijpassende wijnen. Verrassende en mooie gangen. Complimenten aan de kok. Enige punt van opmerkelijkheid was de serveersnelheid van spijs en wijn. Daar moest nogal eens zelf om gevraagd worden en het tempo tussen de gerechten was enorm divers. 2 gangen kregen we echt 5 minuten na elkaar, de borden waren net afgeruimd en toen verscheen het volgende gerecht.

 22. Ruud V.
  Ruud V.
  • 6 recensies
  8/10

  Leuk kleinschalig restaurant met persoonlijke bediening en toelichting bij elk geserveerd gerecht. 3 gangen menu uitgebreid met extra tussengerecht tot 4 gangen. Mooie smaken en goede combinaties bij de keuzes van de chef (fin). Lekkere bijpassende wijnen. Ook alcohol vrije wijn geproefd bij voorgerecht. Daarna overgestapt op mooie Italiaanse Rode wijn bij hoofdgerecht met parelhoen. Na afloop nog kopje koffie vers en heet. Fijne avond met nostalgische muziek op de achtergrond.

 23. Eric v.
  Eric v.
  • 2 recensies
  9,5/10

  Heerlijk gegeten, speciale smaken en combinaties. Een fantastische proeverij van speciale gerechten die ons echt heeft verrast. We gaan zeker nog eens terug !

 24. Wim L.
  Wim L.
  • 1 recensie
  10/10

  Goeie hap, aardig volk. Kom graag terug.

 25. Ilja J.
  Ilja J.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Wat een feest om hier te eten, het voelt alsof alle aandacht voor jou is. Echt lekker en bijzonder eten en heerlijke wijn!on

 26. An Li C.
  An Li C.
  • 12 recensies
  6,5/10

  In juli waren wij hier ook geweest. Toen is het eten goed bevallen. Wel moet ik vermelden dat er héél veel tijd zat tussen het serveren van de opvolgende gangen. Ik ga regelmatig uiteten in diverse prijsklassen en durf met zekerheid te stellen dat het lang duurde. Vandaag weer geweest namens TheFork deal en helaas moet ik vermelden dat dit ook de laatste keer is. Ik kan begrijpen dat iemand deze review leest en denkt “oh weer zo’n persoon die a.d.h.v. een kortingsactie weer ergens over te klagen heeft”. De ober/eigenaar doet zijn best, maar er hing een ongemakkelijke en aparte sfeer. Het restaurant was m.b.t bezetting vol. Wederom (helaas) duurde het héél lang voordat de gangen geserveerd werden. Ik zal dit niet koppelen aan minuten, maar voor uw verbeelding: Wij hadden een 3 gangen diner en meerdere (tafels) gasten die ruim een uur later binnenkwamen zaten tegelijkertijd (ook 3 gangen diner) aan het hoofdgerecht en nagerecht als ons. Het leek erop dat de keuken alles tegelijkertijd wou serveren. Ondanks de tijd van binnenkomst. Vanuit het perspectief van deze gasten zouden wij wellicht een andere ervaring hebben gehad. Een positieve noot: het eten was fijn op smaak en de borden mooi opgemaakt. De porties waren daarentegen wel aan de kleine kant. Uiteindelijk bij het afrekenen geconstateerd dat de rekening op meerdere vlakken niet klopte. Dit aangegeven en dat kon uiteindelijk gecorrigeerd worden... Nu weet ik dat ik overkom als een azijnzeiker, maar dit keer 4 euro per (normaal) flesje spa rood/frisdrankje betaald. Op zich naar mijn mening aan de hoge kant, maar prima als dat de prijs is. (In juli was dit 2,50 euro per flesje). Ik weet niet of deze prijsstelling te maken had, omdat wij gebruik hadden gemaakt van de TheFork kortingsactie. In perspectief te plaatsen we hadden ook nog een grote spa rood fles (welke gelijk staat aan 3 kleine flesjes). De grote fles maakte m.b.t. Prijs ten opzichte van een klein flesje (héél) weinig uit. Ik had graag een positievere review achtergelaten, maar dit is (helaas) hoe ik het heb ervaren.

 27. Diane V.
  Diane V.
  • 3 recensies
  9/10

  Wat hebben we lekker gegeten bij Over De Tong! En lekkere wijnen erbij geadviseerd gekregen. Het enige minpuntje vond ik dat de tafeltjes vrij dicht op elkaar staan maar dat weerhoudt ons er niet van om nog een keer hier naartoe te gaan. Een heerlijk avondje tafelen.

 28. Marc d.
  Marc d.
  • 1 recensie
  10/10

  Geweldige zaak met aandacht voor de gast. Mooie wijnen op de kaart en altijd een verrassing met de gangen die ze serveren. Boss Gerda en Maestro Dirk zorgen voor een topsfeer.

 29. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  10/10

  Na veel te lange tijd ( kleine kinderen kosten tijd) weer een heerlijke avond met zijn tweeën genoten van lekker eten, echt lekkere wijnen en een ontspannen sfeer. Was weer genieten en gelukkig nog steeds een toprestaurant. Tot snel weer!

 30. Kay-Leigh D.
  Kay-Leigh D.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We hebben heerlijk gegeten, de gerechten pasten echt bij het seizoen, en lekkere wijn erbij. Gastvrije mensen, dus kortom: fijne avond gehad!

 31. G w.
  G w.
  • 9 recensies
  10/10

  Het eten is super heerlijk en erg smaakvol!

 32. Mark v.
  Mark v.
  • 8 recensies
  10/10

  Wij hebben vijf heerlijke gangen gegeten bij Over de Tong. Verwacht bij Over de Tong geen grote porties maar laat je verassen door heerlijke en verassende gerechten begeleid door goede wijnen! Wij komen hier zeker weer terug om een avondje te genieten. De bediening was ook gastvrij en correct, kortom; een geslaagde avond!

 33. Rob P J B.
  Rob P J B.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Bijzonder restaurant. 6 gangen van culinaire explosies maar aan het einde niet overvol. BOB arrangement wijnen meer dan genoeg!

 34. Geke v.
  Geke v.
  • 3 recensies
  10/10

  We hebben hier heerlijk gegeten. De gastheer is een gezellige man die regelmatig langskomt voor een praatje of om te checken of alles naar wens is en de glazen nog gevuld zijn. De wijn is erg goed en ook de kokkin verdient alle lof. De borden zijn niet erg gevuld maar de smaak is fantastisch. Misschien dat de hoeveelheid kleiner is omdat we bij The FORK gereserveerd hebben met 50% korting.

 35. Rogier V.
  Rogier V.
  • 1 recensie
  9,5/10

  De reservering via The Fork was niet overgekomen. Heerlijk gegeten, wachttijd tussen de gerechten was wat lang.

 36. • 1 recensie
  10/10

  Het eten was Verrassend en erg lekker. Je weet van te voren niet wat je krijgt omdat ze niet met een menu kaart werken, dat was erg leuk. We komen zeker nog een keer terug.

 37. Eric B.
  Eric B.
  • 5 recensies
  10/10

  Heerlijk eten op een ongedwongen en gezellige manier. Verrassende combinaties op het bord. Laat je verrassen met een meergangen menu. Vergeet de sommelier niet ! Past zijn wijnen perfect aan zijn gasten aan. Passie voor lekker eten en drinken spat van deze tent af

 38. Pieter H.
  Pieter H.
  • 5 recensies
  6,5/10

  Gerechten goed op smaak, porties klein, de wijn wordt redelijk opgedrongen, geen wijnkaart gezien. Water alleen per fles met bijbehorend prijs. Bediening moeilijk verstaanbaar. In het restaurant maar 3 tafels met gasten, daardoor is het minder sfeervol, inrichting is prima. Blijft voor mij de vraag of de reservering via de Fork met korting invloed heeft op de gerechten.

 39. Sandra L.
  Sandra L.
  • 10 recensies
  9,5/10

  Prima eten hier! Goede wijn-spijs combinaties. Jammer dat je zo dicht naast andere gasten zit . Als alle tafels bezet zijn is dat te druk.

 40. NPJ K.
  NPJ K.
  • 7 recensies
  9,5/10

  Vriendelijke bediening, fantastisch eten.