- Details
- Bekijk de website voor onze Valentijnsdag aanbieding, openingstijden en bezorgvoorwaarden.
- Driegangenmenu (optioneel vegetarisch) à € 35,00 pp
- € 35
- 'Rosbief' van tonijn
- Citroenpeper, crème van Noordzee krab en basilicummayonaise
- Ossobuco
- Langzaam gegaard kalfsschenkel met risotto, gremolata en krokante boerenkool
- Petit grand dessert
- Zoete verrassing van de chef
- Pata Negra
- € 15
- 80 gram Iberico Cebo de Campo met focaccia croutons en rucola
- Oesters (v.a. 3 stuks, prijs per stuk)
- € 3,5
- Zeeuwse Creuses met frambozenazijn, sjalot en citroen
- Broodmandje (V)
- € 4
- Verschillende dips
- Borrelplank (v.a. 2 personen, prijs per persoon)
- € 10
- Ossenworst, leverworst, oude kaas, kaasstengels, olijven en broodjes met dip
- Borrelplank Deluxe (v.a. 2 personen, prijs per persoon)
- € 15
- Pata Negra, olijven, huisgemarineerde zalm, tonijn tataki, rivierkreeftsalade en broodjes met dip
- Proeverij van voorgerechten (v.a. 2 personen, prijs per persoon)
- € 20
- Variatie van voorgerechten
- Carpaccio
- € 14
- Rund, truffelmayonaise, pijnboompitten, rucola, kappertjes en Parmezaanse kaas
- Vitello tonnato
- € 14
- Langzaam gegaard kalfsstaartstuk, tonijnmayonaise, gedroogde tomaat en gefrituurde kappertjes
- 'Rosbief' van tonijn
- € 14
- Citroenpeper, crème van Noordzee krab en basilicummayonaise
- Bawykov zalm
- € 12
- Focaccia crostini’s en mierikswortelmayonaise
- Gerookte 'Scamorza' kaas
- € 12
- Truffelaardappelsalade, geroosterde bloemkool en aceto balsamico vinaigrette
- Kreeftensoep | 300ml
- € 8
- Rouille en croutons
- Erwtensoep | 300ml
- € 7
- Rookworst, roggebrood en katenspek
- Bospaddenstoelensoep (V) | 300ml
- € 6
- Drie soorten paddenstoelen en bosui
- Caesar salade | Klein: € 11,00 / Groot: € 14,50
- € 11
- Gegrilde kip, ansjovis, spek, rookkaas en krokante boerenkool
- Salade kloosterkaas (V) | Klein: € 11,00 / Groot: € 14,50
- € 11
- Paddenstoelen, groentechips, truffel en truffelmayonaise
- Paddenstoelenrisotto (V)
- € 19
- Pompoen, Grana Padano kaas en truffel
- Knoflook gamba's
- € 19,5
- Pappardelle, bimi en kreeftensaus
- Ossobuco
- € 19
- Langzaam gegaard kalfsschenkel, risotto, gremolata en krokante boerenkool
- Tournedos
- € 22,5
- Seizoensgroenten en Madeirasaus | Supplement: eendenlever à € 10,00
- Zoete aardappel friet
- € 4,5
- Petit grand dessert
- € 9,5
- Zoete verrassing van de chef
- Kaas
- € 12
- Vijf kazen met Panforte en appelstroop
- Snack met friet
- € 7,5
- Snack naar keuze met frietjes en appelmoes
- Pasta (V)
- € 10
- Pappardelle, tomatensaus, cherrytomaatjes en Parmezaanse kaas
- Paddenstoelenrisotto
- € 12
- Pompoen, Grana Padano kaas en truffel
- Rock it at Home!
- € 38
- Met behulp van een instructie staat er in een paar simpele stappen een restaurantwaardig driegangendiner op tafel!
- Voorgerechten, keuze uit:
- 'Rosbief' van tonijn, vitello tonnato of gerookte 'Scamorza' kaas
- Hoofdgerechten, keuze uit:
- Stoverij van rundersukade, heilbotfilet 'en papillotte' en pompoencurry