Old Scuola

Achterklooster 1 3011 RA Rotterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 25
|
31-645146127
7,3 /10
13 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 25
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Old Scuola

Hoe kom je er?

  • Openbaar vervoer
    Metro Oostplein
  • : Voor de deur parkeren

Openingstijden

Ma 1700-2200
Di 1700-2200
Wo 1700-2200
Do 1700-2200
Vr 1700-2300
Zat 1700-2300
Zon 1700-2200

Services

  • Amex , Pin , Visa
  • Restaurant is af te huren (120 maximum aantal personen.)
  • Af te huren , Bar , Engels gesproken
7,3 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    2
  • 9
    2
  • 8
    2
  • 7
    0
  • < 7
    7
Eten
6,6
Service
8,1
Decor
7,8
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kort
13/13 recensies

Jouw recensie over het restaurant Old Scuola

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Ron V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 4 jan. 2019
Samen met mijn vrouw en haar zus met d'r man daar wezen eten. Voorgerecht was lekker, maar veel te duur voor wat je krijgt. Mijn pizza was smakeloos, die van de zus flink verbrand, die van mijn zwager ook niet veel beter. Alleen die van mijn vrouw was enigszins lekker te noemen. Drankjes veel te duur voor wat je krijgt. Aperol Sprizz: eerst wordt het glas tot aan de rand met ijs gevuld en vervolgens minimaal drank aan toegevoegd. Limonade wordt met diksap en toegevoegd water en veel ijs gemaakt. Volkomen smakeloos. De thee achteraf sloeg helemaal nergens op. Slechts een paar theeblaadjes in een te groot zakje gaf het wel hete water geen enkele smaak. Kortom, dit voor mijn vrouw en ik eerste kennismaking met Old Scuola was een grote teleurstelling.
Hetty W.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
2
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 4 mei 2018
Leuke , gave lokatie . Hartstikke leuke , gezellige bediening . Waardeloze pizza’s : taai , koud en dan ook nog aan de prijs . Jammer , ondanks de leuke plek en prima bediening gaan wij niet meer terug.
Aneta P.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
  • Datum van je bezoek: 9 apr. 2018
Geen aanrader! Pizza was slap, nat met opgeblazen randjes. Personeel is niet gekwalificeeerd aangezien er verkeerd informatie werd verstrekt vwb ingrediënten. I.p.v. een vega pizza kreeg ik er een met spek ( vlgns de ober was dat kaas). Voor mij dus een grote teleurstelling!
Edward V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 31 mrt. 2018
Gezellige avond gehad bij Old Scuola met zijn vijven en prima gegeten. Wat diverse voorgerechten besteld die niet alledaags waren, leuke keuzes staan er op het menu. Waren lekker. Met zijn allen een pizza gegeten, ook prima. Vooral de hoge (Napolitaanse stijl pizza's begreep ik) korst aan de buitenkant van je pizza vonden we erg lekker. De service is erg vriendelijk en enthousiast. De zaak is gezellig ingericht. Old Scuola is typisch zo'n Italiaans restaurant waar je altijd wel een leuke avond hebt, vonden wij!
AnBocca .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
3 /10
Eten
2
Service
4
Decor
4
  • Datum van je bezoek: 26 feb. 2018
Ik begrijp die hoge recensie cijfers absoluut niet voor dit restaurant. Ik ben afgelopen maandag met 3 vriendinnen hier een pizzaatje gaan eten maar wat een teleurstelling! Ik ben Italiaanse en weet precies hoe een pizza gemaakt moet worden, mijn vader heeft zelf een pizzeria gerund in Italië, ik ben als ware met de pizza groot gebracht. We hadden 4 pizza's met bufala mozzarella besteld. Na heel lang wachten kregen we 4 pizza's met koude plakjes mozzarella erop. Nooit een pizza met koude mozzarella gegeten in mijn leven! De mozzarella is juist heerlijk als het warm en draderig is. Doordat de mozzarella niet mee was gebakken en koud op de bodem was gelegd, was de hele pizza koud geworden, bah!
Daarnaast was de bodem erg nat en slap, de randen daarentegen erg opgeblazen als ballonnen. Het was meer rand dan pizza. De pizza was ook klein, hoe anders zijn de échte pizza’s!
We hebben de pizza’s teruggegeven omdat ze te onsmakelijk waren om op te eten, de serveerster maakte geen excuses, in tegendeel, ze bleef stoïcijns beweren dat deze de echte Napolitaanse pizza’s waren en dat de eigenaar ook uit Napels kwam. Ik vroeg of ik deze man kon spreken maar uiteraard… hij was toen niet aanwezig. Ik wil de pizzabakkers van Old Scuola een tip geven: ga zelf een pizza eten bij een echte Italiaan en volg een pizzaiolo cursus. Mij zien ze hoe dan ook nooit meer bij Old Scuola
Karel-Gerard V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 24 okt. 2017
Geen tweede keer helaas Beperkte pizza keus en waren ook niet gaar en tussen de eerste en vierde pizza zat een wachttijd van 20 minuten dus niet gezellig eten met elkander Wijn die wij bestelde was de 37 euro niet waard
Giulia P.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
2
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 3 okt. 2017
Een tijdje geleden hier gegeten. Het spijt me, ik waardeer de enthousiasme van deze mensen, maar de pizza was een grote teleurstelling, aangezien de hoge verwachtingen die ze creëren op hun website !
Ik ben Italiaans en kom uit de "pizza gebied", dus ben ik opgegroeid met de Napolitaanse pizza. Om het heel technisch te zeggen was de deeg zo dun in het midden dat je het niet kon vouwen (en dat is echt niet de bedoeling). De rand was wel dikker als het hoort, maar dan te veel "opgeblazen" met de resultaat dat je bijna 40% rand had, en dat is echt teveel. De pizza was vierkant en niet rond: dus duidelijk werd het niet "door de lucht laten vliegen" zoals ze claimen (maar dat is niet zo erg, je kan een fatsoenlijke pizza maken ook zonder acrobatische show). Vanaf mijn tafel kon ik de keuken van boven bekijken en ik kon ook zien waar het mis ging: de deeg die uit de plastiek doos kwam was zo mollig dat het niet echt bewerkt kon. Misschien hebben ze het niet in 2 fases laten rijzen?
Voor de rest waren de sfeer en de inrichting prima, je merkt dat er hier veel aandacht besteden werd (met de dresscode van de pizza makers en zo), een ook een grote investering in de apparatuur (pizza ovens bijv.). Misschien kunnen ze ook investeren in een goede pizza cursus in Napels?
Sorry, ik hou niet van negatieve recensies schrijven maar ik wil alleen laten weten dat dit (nog) geen Napolitaanse pizza is.
Els V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 21 sep. 2017
Vandaag hier gegeten.
Super bediening die alles goed in de gaten houdt. Pizza''s om van te smullen. Komen zeer zeker terug.
Eric L.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 2 sep. 2017
Leuke frisse tent en prima eten! Pizza old school dus altijd goed. Personeel denkt mee en is erg aardig. Parkeren voor de deur, waar kan dat nog ...
Gijsje70 .
Meesterproever
(38 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 25 aug. 2017
Met 3 vriendinnen hier voor het eerst gegeten. Een leuke zaak met lekkere pizza's. De kaart is inderdaad niet erg groot maar dat hoeft ook niet. Het personeel was super vriendelijk en ondanks de drukte werd alles goed in de gaten gehouden. Zeker voor herhaling vatbaar. Leuk om met vrienden en vriendinnen te gaan eten.
Yarisje .
Meesterproever
(53 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 4 aug. 2017
Prachtig pizzeria in een mooi oud industrieel pand. Grote open keuken waar je je ogen uitkijkt!
Er loopt heel erg veel personeel en met militaire precisie kwijt iedereen zich van zijn/haar taak, loopt bijzonder gestroomlijnd. Eten van super kwaliteit en de pizza's? TOP! Staan ook echte Italianen in de keuken, dat helpt ook mee! Een echte aanrader!
Hans H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
8
Decor
4
  • Datum van je bezoek: 1 aug. 2017
Prijs-kwaliteitverhouding is hier niet zo goed
Alles draait bij Old Scuola om de pizza want er wordt geen pasta geserveerd.
Helaas zeer weinig keus aan voor- en nagerechten. De kleine voorgerechten, die best prijzig zijn, worden op een theeschoteltje geserveerd. Ook de nagerechten in kleine kopjes of bordjes.
De pizza’s hadden een zachte bodem en de onderkant was op sommige plekken zwart geblakerd. Dat hoorde zo zei de serveerster want de pizza’s worden in een speciale oven gebakken…


Een ander puntje is dat de sigarettenrook van gasten, die bij de openstaande toegangsdeur de hele avond staan te roken, naar binnen waait. Niemand van het personeel heeft in de gaten dat deze deur dicht behoort te zijn.
Birgitta J.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 29 jul. 2017
Gezellig, lekkere pizza's, kaart is niet groot maar wat erop staat is heel lekker en eenvoudig, zoals het hoort in een echte pizzeria. Reeds 2x geweest en ga zeker terug.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.