Terug

Menu Noir

menukaart

Entree

Buikspek
€ 8,5

met zuurkoolcreme, jeneverschuim en zoetzure pompoen

Worst van Kabeljauw en Kreeft
€ 8,5

met coleslaw van pastinaak, uiencreme en langoustine jus

Fritatta van bloemkool en truffel
€ 8,5

met eidooier, cashewkaas en rode kool tapenade

Grand

Ossenstaart
€ 19,5

met pancetta, tomaat, cippoline ui, geroosterde pastinaak en rozenval

Heilbot
€ 19,5

filet gebakken met licht gerookte boerenkoolmousseline, beurre Blanc schaaldierenolie en andijvie in belhamel

Groene kool pastei
€ 19,5

in cognac gegaarde dadel, hazelnotencrumble, aardpeercreme en tete de moine

Dessert

Tartelette
€ 6,5

met chocolade crime noten, vijg en butterscotch

Peer
€ 6,5

gegaard in earl grey met peer-kardemom sorbet en amandelrumble

Chocoladeplank
€ 11,5

5 verschillende soorten harde chocolade

Dranken

Fles champagne
€ 59
Koffie
€ 2,4
Fles water
€ 4
Fles wijn
€ 19
Glas wijn
€ 4
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Eenvoudig en snelDirect bevestigd