8,4/10
Zeer goed
Gebaseerd op 19 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Irene T.
  Irene T.
  • 1 recensie
  8,5/10

  We hadden gereserveerd voor binnen, maar mochten ook buiten zitten. De bediening was erg snel en vriendelijk en toen we wat extra’s vroegen, kregen we het gelijk. Het eten was ook erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

 2. Sonja H.
  Sonja H.
  • 1 recensie
  8/10

  Prima bediening. Behulpzaam. Ook qua corona regels goed en veilig georganiseerd. Eten heerlijk. Ook goed geïnformeerd qua regels. De nieuwe bestelwijze was even wennen. Vooral als je geen IPhone hebt iets moeilijker.

 3. Gerrit d.
  Gerrit d.
  • 1 recensie
  10/10

  Nog steeds erg goed, ondanks de corona. Eten kun je bestellen via een scan van de streepjescode op de cardhouder Daarmee kom je op je telefoon op een menu. Je kunt aanklikken wat je wil bestellen. Ook gelijk Via ideal afrekenen. Het eten wordt onde folie geserveerd. Allemaal perfect geregeld.

 4. Annick P.
  Annick P.
  • 1 recensie
  8,5/10

  News café heeft echt de beste cocktails van Groningen. ☺️ Aanrader om eens een drankje te doen. Je kan ook super lekker eten en het is altijd erg gezellig.

 5. Justin S.
  Justin S.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Top, maar de dessert kaart mag wat uitgebreider. Verder prima eten leuk om te zitten. En vrijwel veel keus en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader

 6. Ester w.
  Ester w.
  • 15 recensies
  6,5/10

  Keurige ontvangst. Het was me niet geheel duidelijk waar ik kon gaan zitten. Bij de witte kaartjes, kreeg ik te horen. Het duurde even voor het tot me doordrong dat het om de standaardjes op de tafels ging. Plaatsje gevonden. Keurig op anderhalve meter. Bestellen was wat lastig. Even gegoogled hoe je dat doet met een qr code maar ook dat lukte. Na iedere bestelling moet je afrekenen. Dat is wat gecompliceerd maar ook dat lukte. Het duurde lang voordat onze tapas plank er was maar die viel dan ook niet tegen. Een keurige plank met veel variatie. Geserveerd onder folie. Erg lekker. De bestelde kaaskroketjes waren helaas koud. Jammer. De bruschettas erg ver doorgebakken waardoor ze wat taai waren. Wel smakelijk. Helaas valt mij toch iedere keer het meubilair tegen. Je zit niet lekker, de tafels zijn te klein. Dat blijf ik een gemiste kans vinden voor een horeca bedrijf als deze.

 7. Roosmarijn W.
  Roosmarijn W.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Even goed als altijd! Zelfs nu met alle genomen maatregelen rondom corona voelde het als vanouds. Hygiënisch, gastvrij en gezellig! Ik zou dit restaurant altijd aanraden!

 8. Maaike Z.
  Maaike Z.
  • 1 recensie
  9/10

  Erg lekker eten en het kwam snel! Ook goed meegedacht over de indeling achterin het restaurant zodat we met twee tafels met wat afstand van elkaar toch goed konden praten.