New Hong Kong House

Het Jach 24 4101 CM Culemborg Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 19
|
31-345517999

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 19
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant New Hong Kong House

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag 16:00 - 22:00
Zaterdag en Zondag 12:00 - 22:00

Services

 • Pin
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren , Airconditioning
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  1
 • < 7
  3
4/4 recensies

Jouw recensie over het restaurant New Hong Kong House

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Karin V.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 19 feb. 2018
Buffet weinig keus en lauwwarm. Wordt slecht aangevuld. Afhaal is vlot als je telefonisch besteld. Helaas is de bazin zeer onvriendelijk, kat haar personeel af en als zij een fout maakt met de bestelling (je bestelt een tomatensoep en je krijgt een groen prutje met een onuitspreekbare naam waar je nog nooit van gehoord hebt) maakt ze je uit voor leugenaar en beweert bij hoog en laag dat ze zeker weet dat je het besteld hebt. Uiteindelijk werd ze tot de orde geroepen door haar mannelijke collega en kreeg ik toch mijn soep. Het was de druppel... na 7 jaar vaste klant te zijn geweest kom ik er nooit meer.
NicoTrudy B.
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
5
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 6 mrt. 2016
Zondagavond is er de mogelijkheid om van het chineesbuffet te eten. Dit hebben wij gekozen. Keuze uit 2 soorten soep. De 2 meest gangbare. Kippensoep en tomatensoep. Op zijn chinees natuurlijk. Deze waren prima. Dat was een goed begin. Daarna van alle gerechte wat gegeten. De smaak was goed. Echter het eten was lauw. Dat is jammer. Ik heb dit aangegeven aan de eigenaresse. Zij zei dat de bak op 100 graden werd gehouden. dat was niet te merken. Ze vertelde dat ze wel deksels had voor op de bakken, maar dat de klanten dat lastig vonden. Dus laat ze die eraf. Dat lijkt me de verkeerde keuze. Vandaar een 5 voor de service en een 6-je voor het eten. Over een tijdje nog eens proberen om te zien of het verbeterd is.
Rosa D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
6
Service
1
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 24 jun. 2015
Bestelden hier vrij vaak (er is nu eenmaal weinig in Culemborg), maar de kwaliteit en service gingen met de keer achteruit.
Laatst o.a. Tjap Tjoy besteld en kregen i.p.v. gemengde groenten, (90%) taugé met een plens nattigheid. Hierover gebeld, maar werden erg onvriendelijk behandeld. Er werd ook niet geprobeerd een oplossing te zoeken.

Wij halen onze Chinees voortaan uit Tiel!
Jeroen V.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 apr. 2015
Ik heb nog nooit in het restaurant zelf gegeten, alleen maar afgehaald. Dit gaat doorgaans vlot.
Je krijgt precies wat je verwacht van een Chinees restaurant, niets meer, niets minder. We nemen meestal een maandmenu, dan krijg je gevarieerd eten waar je met 3 man goed van kan eten. En dat voor een redelijke prijs.

TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.