Terug

Recensies - Mr. Smith's Loft

8,3/10

Zeer goed

Gebaseerd op 4 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Lisa v.
  Lisa v.
  • 1 recensie
  9/10

  Het restaurant is echt een pareltje in de Stad. Een mooie hippe tent met geweldige en vriendelijke service. Het eten was lekker (zit naar mijn idee wel nog meer potentie in) evenals de cocktails. Ruime keus en veel smaak. Aanrader!

 2. Gijs v.
  Gijs v.
  • 4 recensies
  8/10

  Mooie inrichting, nostalgische herinneringen, lekker eten. Wel gek zo rustig door de verplichte corona maatregelen. Om 22:00 uur was het leeg.

 3. Arne B.
  Arne B.
  • 1 recensie
  10/10

  Erg sfeervol en gastvrij restaurant. We hebben heerlijke kleine hapjes gegeten en cocktails gedronken, in een woord helemaal top. Ik zou het iedereen aanbevelen