9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 9 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Rozanne H.
  Rozanne H.
  • 10 recensies
  9,5/10

  OP 1 juni waren wij 1 van de eersten die bij Mishi een hapje gingen eten. Het personeel was erg vriendelijk en het eten heerlijk! Ze gingen goed om met alle maatregelen en deden erg voorzichtig. Alleen was het erg rustig (logisch natuurlijk) en dat maakt toch deels ook wel de sfeer van uit eten gaan. Hopelijk kunnen we snel weer met zijn allen overal terecht.

 2. Francis K.
  Francis K.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Hele fijne nieuwe horeca zaak in Scheveningen! Wij hebben heerlijk gegeten en de bediening was superfijn.

 3. Asha C.
  Asha C.
  • 42 recensies
  10/10

  Mooie aanwinst in Scheveningen als je echt lekker Japans/Aziatisch wil eten.

 4. Martine G.
  Martine G.
  • 48 recensies
  7,5/10

  Nieuw Asian restaurant in Scheveningen. Het is erg duur en de sushi is niet veel anders dan Sumo. We moesten 80 eu afrekenen voor een paar sushirolls. Dit was het niet waard. De mensen die er werken zijn enorm gastvrij, daar ligt het zeker niet aan. Maar als je de kwaliteit van het eten vergelijkt met een AYCE restaurant proef je niet veel verschil.

 5. Samir B.
  Samir B.
  • 25 recensies
  10/10

  Wat een super restaurant. Wij kregen een VIP-behandeling. Bediening was zeer professioneel, netjes en vriendelijk. 1 van de eigenaren nam ook even de tijd om zich voor te stellen en kwam even een gezellig praatje maken. Het eten was heerlijk, alles vers gemaakt met heel veel liefde en focus. Ik kom hier graag nog een keertje terug. Speciaal voor de Sesam ijs. Ik zou dit restaurant zeker aanraden. Bedankt voor een zeer fijne ervaring.

 6. Michael P.
  Michael P.
  • 6 recensies
  10/10

  Het eten is vers, lekker en word mooi opgemaakt! Vriendelijke bediening en nemen graag de tijd voor je.

 7. Ellen d.
  Ellen d.
  • 3 recensies
  10/10

  Super lekker gegeten