Manoto

De Clercqstraat 18 1052 ND Amsterdam Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-206128827
7,3 /10
35 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Manoto

7,3 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  8
 • 9
  5
 • 8
  8
 • 7
  7
 • < 7
  7
Eten
7,3
Service
7,2
Decor
7,3
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
28/35 recensies

Jouw recensie over het restaurant Manoto

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
P. M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 13 jan. 2019
Ongeveer een week geleden hebben we met 5 personen bij Manoto gegeten en het is ons enorm tegengevallen. We hebben er zo'n 10 jaar geleden gegeten, (toen nog restaurant "Klein Perzië"}, het eten was toen goed en lekker, alles zag er schoon en goed verzorgd uit en de bediening was ook heel aardig.


Wat me opviel was dat de soep werd geserveerd in van die onhygiënische metalen bewerkte kommetjes. Het hoofdgerecht idem dito, in grote metalen schalen, je durft er amper je vlees in te snijden! Groente was amper te ontdekken, en verscheidene gerechten, o.a. een onherkenbaar vis- en vleesgerecht waren veel te zout!


Al met al zonde van je geld, want echt lekker eten doe je hier niet!


En ze deden moeilijk bij het afrekenen met Diner Cadeaukaarten, terwijl het wel op de website stond dat je ze hier kon gebruiken. Maar ze zeiden doodleuk dat er te weinig op stond, wat niet waar was! We hebben het later nog nagecheckt.


Dus eens maar NOOIT MEER komen we bij Manoto eten!
Ik zal dit restaurant ook niemand aanbevelen!


De bediening was in het begin wel vriendelijk en behulpzaam, maar werd al snel na de bestelling vrij afstandelijk en ongeïnteresseerd.
Mark W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
4
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 1 jan. 2019
Op 28 december nam ik mijn vriendin mee naar dit restaurant; ik had hier eerder gegeten en wou haar dan ook kennis laten maken met dit restaurant.


Toen we binnenkwamen, was het opvallend rustig voor de tijd van het jaar; maar goed. Toen we gingen zitten, legde de ober, naar mijn mening, achteloos één menukaaart op onze tafel en was snel vertrokken. Aangezien je niet met z'n tweeën met één kaart gaat kiezen, pakte ik zelf maar een menukaart die op een gereserveerde tafel lag.


Toen we besteld hadden, zag ik de serveester met een mandje dun Iraans brood met smeersels langslopen; dit bleek bestemd te zijn voor een groep met zeven man aan tafel. Toen de serveester met het laatste mandje langsliep, keek ze mij met een tamelijk koude en honende blik aan(iets in die blik leek te zeggen: dit is niet voor jullie klootjesvolk!). Wijzelf kregen geen mandje met brood met smeersels alvorens wij onze hoofdmaaltijden kregen. De reden waarom ik er niks van zei, was omdat ik toen dacht dat het om een voorgerecht ging; achteraf bleek het om iets van het huis te gaan?!


Hoewel ikzelf het duurste gerecht van de kaart had gekozen, Kebab Ariyaee, oogde het gerecht weinig exclusief en had het er de schijn van dat wat er op het bord lag, van inferieurdere kwaliteit was dan op de kaart beschreven stond. Tijdens het eten kwam de serveester ongevraagd naar onze tafel om met een ongevoelige toon te vragen of we nog wat wouden....


Als toetje namen we o.a. bastani en Iraanse thee. Hoewel het bordje met suikerklontjes en dadels werd neergezet bij het serveren van de bastani, moest ik, na lang wachten, zelf nog om de theepot vragen. Op de theepot zaten nog wat resten van afwasmiddel toen het daarna werd gebracht.....


Omdat ik al vooraf wat gegeten had, kreeg ik mijn hoofdgerecht niet helemaal op en de ober vroeg mij of hij het moest inpakken om mee te nemen. Even later kreeg ik een tasje waar het in zou zitten, maar toen ik thuis kwam, bleek dat ze alleen het goedkope vegetarische gerecht van mijn vriendin hadden meegegeven?! Terwijl die ober dat(of ik mijn gerecht wou laten inpakken) wel aan mij vroeg?! De manier waarop hij het tasje aanreikte was, achteraf gezien, tamelijk sneaky om het zo maar te verwoorden. Dan vraag ik me wel af wat ze met mijn gerecht gedaan hebben; misschien zelf opgegeten(waar ik de volle € 26,- voor betaalde?!) of het vlees hergebruikt hebben voor de andere gerechten(brrrrrrr....!)?!


Kortom, wil je een avondje lekker een tweederangsbehandeling krijgen door ongeïnteresseerd, kil en achterbaks personeel wat jou gerechten serveert die aan kwaliteit wat te wensen overlaten(en die dan vervolgens heimelijk worden achtergehouden als je wordt gevraagd of je het mee wil nemen)? Kom gerust langs! Ze hebben het hier allemaal! Echter, voor mij was dit beslist de laatste keer! Walgelijk!
R M.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 31 dec. 2018
Was goed vroeger, maar is erg achteruit gegaan.
Ongeïnteresseerde bediening, lang wachten op een simpel glas cola terwijl het erg rustig was.
Vlees was droog en taai, en bij thuiskomst zijn we ziek geworden.
Last van onze darmen en overgegeven..
Jammer van dit vroeger zo goede restaurant, maar hier gaan we niet meer naartoe.
ili G.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 dec. 2017
Heerlijk gegeten! De gastheer was heel hartelijk en het eten was vers en niet duur. De lokatie heeft voldoende parkeerplaatsen, en is ook makkelijk te bereiken met OV.
Donya K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 29 sep. 2017
Onlangs wezen eten bij restaurant manoto na vele positieve verhalen te hebben gehoord. en ze doen hen naam zeker niet te kort heerlijk gegeten vooral de djoedje kabab was verrukkelijk ! gezellig en vriendelijk personeel !!
Tiga S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2017
Heerlijk authentiek perzisch eten. Zeker voor herhaling vatbaar!!! Gastvrij personeel. Echt een aanrader :) Kom zeker weten terug!
Denzel W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
10
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 sep. 2017
Heerlijk gegeten, het eten stond ook snel op tafel.
Ik ga hier hoogstwaarschijnlijk nog een keer langs.

Zeker een aanrader!
Star1991 .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 7 sep. 2017
Mijn beoordeling naar aanleiding van mijn ervaring bestaat uit 4 delen:


Borden en glazen:
Borden en glazen zijn vies en totaal niet schoon. Graag dit verbeteren.


Het eten zelf:
Kabab koobideh was te nat/juicy. Kabab Koobideh die ik bij Manoto heb geproefd smaakt niet origineel. Het smaakte niet zoals het hoort te zij. Reden: er wordt te veel uien gebruikt in het vlees. Ik proefde meer uien en kruiden dan vlees. Dus conclusie: je betaalt voor uien niet voor het vlees. Doe hier wat aan Manoto.


Rijst: rijst was veel te droog. Iraans rijst hoort niet droog te zijn. Doe er een beetje boter of olie overheen. Ik kreeg na lang wachten eindelijk wat boter. Ik heb dit op mijn rijst gesmeerd maar het wilde niet smelten omdat de rijst koud was en de boter te hard.


Bediening:
Manoto je mag wel wat vaker bij iedere tafel gaan kijken en vragen of alles naar wens is.


Nadat het vlees op tafel was moest ik wel 10/15 minuten matchen op de rijst. Toen heb ik de serveerster maar erbij geroepen en gevraagd waar mijn rijst blijft. Ze gaf aan dat er geen ruimte meer op tafel was en dat ze daarom de rijst niet had gebracht. Sorry? Moet ik soms mijn kabab koobideh zonder rijst eten?! Ik heb ook voor de rijst betaald hoor. Toen kwam ze terug met mijn rijst. En toen waren ze de rijst van mijn vriend weer vergeten. Hij had namelijk shebid baghli rijst besteld. En dat was ze ook vergeten. Toen moesten we weer lang wachten tot dat het op tafel kwam. Inmiddels was bijna iedereen al uitgegeten en wij moesten nog beginnen. Je kan het toch niet maken om de rijst niet op tafel te zetten omdat je beweert dat er geen ruimte is. Vooral niet omdat mijn vriend een andere soort rijst had besteld dan de gewone witte rijst. Het vlees was al inmiddels koud! Hier moeten jullie nog aan werken. Breng alles samen en desnoods maak je maar ruimte. Maar je kan niet voor iets betalen en het niet brengen.


Decor/muziek:
De lampen hagen veel te laag. Als je opstaat raak je zo de lampen met je hoofd. Dit mag wel even beetje anders opgehangen worden.


Muziek was niet mooi naar mijn mening en irritant. Het mag wel wat zachter en meer stijlvol. Niet iedereen kan modern Iraninan pop muziek waarderen.


Ah en als klap op de vuurpijl... bij het desert hadden we drinken besteld.... maar... die kwam niet eens aan. Die zijn ze vergeten te brengen. De service duurde zoooo lang dat we dat zelf ook maar vergeten zijn. Maar natuurlijk zijn ze niet vergeten om de bestelde drinken op de rekening te zetten.. wel betalen maar geen drinken... lekker is dat.


Ik zou dit restaurant dan ook niet aanbevelen. Ik kom dan ook voorlopig niet terug, mits er wat verandert. Het is gewoon zonde van je geld en je avond/tijd op deze wijze.


Graag zou ik dan ook Manoto willen aanbevelen om aan de genoemde punten te werken.
Shaquille T.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 aug. 2017
Voor heerlijke vleesgerechten kan je hier terecht! De service was van een hoge kwaliteit en ik werd goed geholpen daar waar nodig was! Aanrader voor als je eens iets nieuws wilt proberen in Amsterdam.
Brunella D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 aug. 2017
 • Online gereserveerd
Lekker eten, zeker een aanrader voor als je iets wilt eten, dan wat je gewend bent. Je wordt ook zeer goed ontvangen en bediend.
Laura Z.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2017
 • Online gereserveerd
Heerlijk gegeten! Super service. Fijn dat we met 9 man terecht konden. Tot snel!
jeroen V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 apr. 2017
Erg leuk familie restaurant (tent zat helemaal vol met iraanse familie's) . prijs-kwaliteit is dik in orde, mooi opgemaakte gerechten en goede wijn. Is weer eens iets anders dan de volgende hippe tent in Amsterdam waar je geweest moet zijn
Nas E.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 12 mrt. 2017
 • Online gereserveerd
Zeer slecht!!!
Carmen H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 jan. 2017
 • Online gereserveerd
Lekkere voorgerechtjes. Kebap was lekker maar de rijst was net niet gaar. Jammer!
Kian K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 dec. 2016
Ik heb zondag 04 dec 16 telefonisch eten bestelt om het op te halen. Ik moet zeggen dat ik tot nu toe nooit zo lekker iraans had/heb gegeten hier in NL, Het was HEERLIJK!!! Dank jullie wel jongens! TOT GAUW!!! Mer30!
Kian K.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 7 dec. 2016
Ik heb zondag 04 dec 16 telefonisch eten bestelt om het op te halen. Ik moet zeggen dat ik tot nu toe nooit zo lekker iraans had/heb gegeten hier in NL, Het was HEERLIJK!!! Dank jullie wel jongens! TOT GAUW!!! Mer30!
Johan M.
Meesterproever
(192 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 3 okt. 2016
Gisteren hier binnengelopen, twee van de drie hebben een Manoto mix als hoofdgerecht genomen, de derde een ander hoofdgerecht. Overeenkomst in de beleving was er wel: alles smakte prima. Twee vd drie namen een dessert, een koos opnieuw een Manoto mix maar dat was een beetje een teleurstelling: 4 soorten (prima) ijs. De inrichting is comfortabel en sfeervol, de muziek wel een dissonant: westerse licht klassieke muziek. De bediening was vriendelijk en adequaat
Rineke V.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 30 sep. 2016
 • Online gereserveerd
Wat een verrassing, een mooi Perzisch restaurant met heerlijke gerechten. Ik kreeg een verfrissende dough (karnemelkdrank) bij de verrukkelijke schotel van lamsvlees met aubergine en tomaat, op smaak gebracht met kruiden en gedroogde citroen. Als voorgerechtje werd een warm en luchtig plat brood geserveerd met zelfgemaakte tapenade, met feta en verse groene kruiden. Voor herhaling vatbaar!
S S.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
7
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2016
 • Online gereserveerd
Leuke avond gehad met z'n drieën. De sfeer is heel warm en mooi. Uitgebreid menukeuze. De bediening is heel aardig en vlot. Het eten was ok.
Christina C.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2016
 • Online gereserveerd
Voor het eerst Iraans gegeten. We hadden het traditionele (verrassings)menu met 4 vleesgerechten en 2 bijgerechten gekozen. De serveerster legde duidelijk alle ingrediënten uit.
We kregen een grote kom rijst met saffraan en 6 kleine kommetjes met de gerechten. Op het eerste gezicht vroegen we ons af of dit wel genoeg was voor twee personen. Achteraf was het precies goed. Heerlijk lamsvlees. Vooral de combinatie met granaatappel was lekker. Goede medoc wijn. Dessert was ook smakelijk. Soort milkshake met wortelsap en geschaafd ijs met rozenwater. Geslaagd etentje!
 • 1
 • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.