Ontvang tot 30% korting
Er kunnen voorwaarden van toepassing zijn
Reserveer gratis
foto's
Eten
Service
Sfeer
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Wat gasten over dit restaurant zeggen:
Daniel B. • 22 recensies
10 mei 2024
9/10Een pizza gegeten in het restaurant en vervolgens nog 1 pizza mee naar huis voor later op de avond. Zo lekker was het!!!
Tjokky L. • 59 recensies
21 april 2024
8/10Helaas was de Gnocchi op, maar alles was overal het algemeen genomen goed van smaak.
Albert v. • 34 recensies
31 maart 2024
10/10Lekkere pizza, snelle bediening. Kom er nog eens terug
Carlos L. • 14 recensies
8 maart 2024
5,5/10Eten was redelijk tot middelmatig, de services liet te wensen over.
Franka R. • 3 recensies
6 november 2023
10/10Mijn nieuwe favoriete restaurant! De bediening was super vriendelijk en persoonlijk. Het eten was geweldig en de prijs was goed in verhouding. Tip: neem de tiramisu die is heel goed!
Nicole V. • 2 recensies
27 oktober 2023
9/10Fijne sfeer, prima eten en mooie wijn. Puur en ontspannen.
Tim I. • 1 recensie
17 september 2023
8/10Gezellig restaurant met lekker eten en snelle bediening. Stond altijd klaar voor een gezellig praatje en advies. Niet te veel of te weinig maar net genoeg dat je voldaan weggaat en zeker nog een keer terug komt.
3 foto's bekijken
Dion S. • 137 recensies
17 september 2023
9/10Lasagna en Pizza wederom erg goed. Gelukkig deze keer wat meer relaxtere muziek dan de vorige keer. Ook gratis voorgerecht zeer smakelijk stukje bruschetta.
Dooff S. • 73 recensies
27 augustus 2023
9/10Eten erg goed vooral de pizza en de lasagne Wel een erg beperkte menukaart voorheen pastabar. De interessante gefrituurde pastagerechten stonden helaas niet op het menu en andere gerechten ook niet. Verder is de inrichting van het restaurant nogal algemeen zoals een hotel-restaurant en is de house muziek niet echt passend bij het Italiaanse eten. Geeft een beetje fastfood restaurant gevoel
Nora R. • 127 recensies
23 augustus 2023
8,5/10Een mooie aanwinst in deze straat; gastvrij, sfeervol ingericht en heerlijk eten, vooral voor dat laatste en de uiterst vriendelijke ontvangst en super lekkere huiswijn, komen we zeker terug.
Jan P. • 98 recensies
24 augustus 2023
10/10Heerlijk gegeten. Mooi restaurant en attente bediening. Jammer dat we het restaurant niet eerder hebben ontdekt. Ook de rode huiswijn is van goede kwaliteit.
Yas J. • 4 recensies
11 augustus 2023
9/10Eigenaar doet heel erg zijn best. Komt daardoor heel gehaast over is wel typisch Italiaans natuurlijk! Vergeet dingen maar pakt het prima op! Wensen van de gasten worden daardoor niet echt gehoord. Over all goede prijs kwaliteit verhouding met de fork aanbieding.
minke v. • 1 recensie
7 augustus 2023
10/10Supergezellige plek, snelle service en echt lekkere Italiaanse pasta.
Madeleine L. • 11 recensies
4 augustus 2023
8/10Uiterst vriendelijke ontvangst en vlotte bediening echt Italiaans. Lekkere gerechten vooral de spaghetti met vongole was favoriet. Tafelgenoten vonden de overige pasta te veel ‘ al dente ‘ waar dat is echt zoals de Italianen het eten. Het is er veel tegen en de tiramisu en chocolade taart bestond voornamelijk uit veel slagroom. Ook de koffie was niet de kwaliteit die je van een Italiaan zou verwachten. Tenminste de cappuccino was een flauw en slap bakkie daarom beter espresso drinken. Met de 50% korting van de fork was het al met al een goede prijs kwaliteit verhouding.
Dooff S. • 73 recensies
30 juli 2023
9/103 gerechten besteld, pizza margherita, pasta carbonara en lasagne. Alle 3 erg goed, vooral de pizza, geweldig deeg, stijl Napels en ook saus erg goed, Lasagne ook erg goed. Carbonara erg heftig veel eigeel en erg zout. Aanvankelijk teruggestuurd want pasta was niet genoeg gekookt, te hard nog. Daarna nieuwe Carbonara gekregen en die was wel goed gekookt. Nog steeds al dente maar nu wel precies goed. Prijs wijn prima. Helaas maar 1 ober in een te druk restaurant, dus weinig tot geen tijd en aandacht voor de gasten, maar wel vriendelijke bediening. Toilet ook mooi en schoon.
Rolf K. • 18 recensies
29 juli 2023
9/10Een geweldige aanbieding via de Fork. Echt super gegeten , Het voorgerecht ( Carpaccio) was heerlijk, hoofdgerecht ( gegrilde tonijn ) superrrr smakelijk , erg vers , alleen jammer dat het echt alleen tonijn was en niet wat aardappeltjes of een kleine beetje pasta , en het dessert ( tiramisu) was delicious. Geweldig attente service en super leuke ambiance. Een absolute aanrader !
Michiel L. • 15 recensies
24 juli 2023
6/10Tja helaas niet bijzonder, pasta te 'aldente' . Het voorgerecht met een selectie van van alles, had bij ons geen salami en olijven hoewel dit wel op de kaart stond, in plaats daarvan was het halve bord gevuld met droge sla, een beetje kaas, mozarella en courgette. Het dessert, citroen taartje, bleek een soort niet huisgemaakte cake te zijn. Jammer, kan en moet veel beter. Bediening was vriendelijk.
Pia T. • 42 recensies
19 juli 2023
9/10Leuk restaurant, goede sfeer en bediening. Via The Fork aanbieding hier naar toe gegaan, maar zeker voor herhaling vatbaar. Bij aperitief werd eigen gebakken brood met olijfolie geserveerd; erg lekker !
Zooey W. • 6 recensies
12 juli 2023
6,5/10Opzich lekker gegeten. Vooraf burrata en carpaccio, was prima. Hoofd beide de pasta niet gaar, gelukkig kregen we een nieuw gerecht. Helaas was dit bij beide gerechten veel te zout, maar we wilden ook niet te moeilijk zijn dus lieten we dit. Opzich wel een gezellige plek en de service was prima!
An N. • 12 recensies
8 juli 2023
9,5/10Goed restaurant, wij hadden vis en een pasta en beide waren heerlijk. Goede service.
Antonio Cavoto is a creative pizza maker from San Marco dei Cavoti a small town near Naples. His passion for pizza has been within him since he was 13, when he started making pizza together with his father Salvatore. He got a degree in civil engineering, and continued building his experience during and after his studies, working as a pizza maker in different pizzerias. In 2017 he decides to leave Italy to move to Amsterdam, where he starts working at Mangia Pizza, initially as a pizza maker. After working there for one year, he deepens even more his passion for Neapolitan pizza and starts building his team leadership skills. At that moment, suddenly something unexpected happens… He gets a call from England with a job proposal to work as an engineer. He finds himself in front of a crossroad, aware that he has to make one the most important decisions of his life: choose between his passion or continue the path of his studies.
Amstelveenseweg 65, 1075 XM Amsterdam
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.