Lyf's restaurant

Hoofdstraat 73 9244 CM Beetsterzwaag Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 49
|
31-512385538
9,1 /10
28 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 49
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

 • € 3,5
  Glas wijn
 • € 15
  Fles wijn
 • € 2,2
  Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Lyf's restaurant

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Valet parking

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Zaterdag 12:00 - 21:30
- Lunch vanaf 12:00
Zondag 13:30 - 21:30
- Lunch vanaf 13:30

Services

Uitmuntend
9,1 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  3
 • 9
  9
 • 8
  8
 • 7
  2
 • < 7
  7
Eten
9,1
Service
9,3
Decor
8,8
Prijs-kwaliteit
Gunstig
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
24/29 recensies

Jouw recensie over het restaurant Lyf's restaurant

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
M H.
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 mei 2019
 • Online gereserveerd
Zeer goed
Jorrit V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 12 apr. 2019
 • Online gereserveerd
Prima eetgelegenheid, ga hier vast nog wel weer eens terug komen. Het wijnarrangement was goed!
Monica C.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 29 mrt. 2019
 • Online gereserveerd
Wij komen hier vaker en ook nu was het weer erg goed. Fijne amuses met alweer een beetje voorjaar door het gebruik van asperges. Heerlijke kreeft vooraf en tartaar was ook weer prima. Begeleidende wijnen heel prettig! We komen graag weer terug!
Bregje V.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 14 feb. 2019
Een Valentijnsdiner. We begonnen met een heerlijks aperitief, bubbels met sinaasappel mint en absint, opgevolgd door een fijne amuse. Voorgerecht was een proeverij waarvan de één nog lekkerder dan de ander, de oester in bloodymerry had een heftige maar voortreffelijke smaak. Het tussengerecht was een coquille omwikkelt met serranoham, wauw heerlijk! Het hoofdgerecht herten biefstuk en stoof met een jus van absint was fantastisch en het nagerecht voor de één een soufflé en de ander kaas, voortreffelijk! Wij hebben een fantastische avond gehad!
Bregje V.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 12 feb. 2019
Heerlijke lunch genoten! De gastvrouw en gastheer konden ons goed adviseren qua wijn en de uitleg over de gerechten was ook duidelijk. Een echte aanrader.
Bauke M.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 24 nov. 2017
Heerlijke avond gehad bij Lyfs. Zag er op internet goed uit, mooie kaart. Driegangenmenu met eendenborst als hoofdmenu: het eten was prima, de bediening gastvrij en de locatie is erg mooi. De prijs is wel wat aan de hoge kant. Een aanrader!
Anita M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 aug. 2017
Hierbij mijn gestuurde mails naar Lyfs waarop tot nu toe geen antwoord heb ontvangen. Ik neem aan dat de tekst voor zich spreekt.


Mail d.d. 04-08-2017.
Geachte heer/mevrouw,
Vandaag heb ik zoals wel vaker met een vriend bij u geluncht. Meestal neem ik de maaltijdsalade die ik altijd heerlijk vind. Vandaag was het echter een teleurstelling. Er kwam een klein bord salade met wat armetierige plakjes zalm op tafel. Op mijn vraag aan de aardige jongeman die ons bediende of dit de maaltijdsalade was, antwoordde hij dat dat inderdaad zo was maar dat de portie veel kleiner was geworden omdat veel mensen iets lieten staan. Ik begrijp nu dus dat ik met de helft genoegen moet nemen omdat andere mensen niet alles op eten en ik dus wel de volle prijs moet betalen van 18 euro. Eerlijk gezegd heb ik hier nogal wat moeite mee. Ik al altijd keurig mijn bord leeg maar was nu blij dat mijn tafelgenoot mij wat frieten van zijn gerecht aanbood. Ik wil niet zo flauw zijn om dit op internet te zetten maar wil dit toch aan u kwijt. Binnenkort komen wij met Engelse vrienden bij u eten maar ik hoop niet dat de gerechten dan gehalveerd zullen zijn. Ik geef u een herkansing maar ben wel teleurgesteld.
Mer vriendelijke groet,
Mevrouw Mulder.


Ik heb een paar dagen op antwoord gewacht maar toen er geen reactie kwam heb ik op 07-08 onderstaande mail gestuurd.


Geachte heer Rooks,,
Wellicht is mijn eerder gestuurde mail aan uw aandacht ontsnapt.
Hierbij zend ik u hem nogmaals.
Mag ik thans op korte termijn een reactie van u verwachten?


Met vriendelijke groet,
Mevrouw mulder.


Ik vind dit een vervelende zaak voor mezelf maar vooral voor Lyfs!

Omdat ik geen enkele reactie op mijn mails heb gehad plaats ik dit dan toch maar op internet.


.
G.A. D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
6
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 19 nov. 2016
Ik eet zo'n vier keer per jaar bij Lyf's en onlangs dus weer. En ik weet dat we richting winter gaan, maar hert, eend en black angus, daar zijn we inmiddels toch wel weer klaar mee. Als voorgerecht de zwezerik, leverworst en lever: dat was veel te vet en de smaken pasten niet bijelkaar: te pompeus. Het had wel iets lichter gekund. Als hoofdgerecht de medaillons van eend: de smaken zijn bekend en niet verrassend. Het nagerecht was de tarte tatin van ananas. Dat was prima. Het eten en de kaart was teleurstellend: van een restaurant met wederom een bib had ik meer verrassingen verwacht. Het lijkt wel alsof de kaart van vorig jaar winter weer uit de la is getoverd: van een bibrestaurant had ik verwacht dat er een toch iets meer inspirerende kaart bedacht zou worden. Verder de sfeer: oude tafels en stoelen en in de inrichting is iets gewijzigd waardoor de sfeer koud en kil aanvoelt. En inderdaad, een gesprek is bijna niet mogelijk zonder stemverheffing. Persoonlijk zou ik er eens een stylist naar laten kijken. Een open keuken is prima: mits de zichtlijn clean is. Het doorkijkje naar achteren is dat niet. Dat geldt tevens voor de opgang naar het toilet. De inrichting matcht niet met de rekening, of de rekening matcht niet met de inrichting. Want de rekening was pittig, Kortom, een teleurstelling. Overigens, wel een compliment naar de gastheren en vooral naar de sommelier, die deden hard hun best om het ons naar de zin te maken.
Jack V.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2016
We hebben een heerlijke lunch genoten, de zalm en de vitello tonato waren heerlijk en de garnaalkroketjes excellent!

De dessert proeverij was om je vingers bij af te likken.

De bediening was zeer goed en ook vriendelijk.
Gerard D.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2016
Fantastisch culinair eten. Zeer goede kwaliteit, vaak met aandacht aan goede afkomst en dus veel biologisch. Bijzondere praatjesmakende kok. Mijn nummer 1.
Lieuwe K.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 feb. 2016
Vanavond weer eens bij Lyf's gegeten. Deze keer gecombineerd met een zakelijke afspraak. Vooraf gevraagd om een rustige tafel en dat bleek bij aankomst prima in orde. Na een warm welkom en een heerlijke amuse een keuze gemaakt uit de mooie gevarieerde kaart. Deze keer niet gekozen voor een Bib Gourmand menu maar voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Vlotte bediening, mooie wijn-spijs combinaties en prima bereiding. Voorgerecht met makreel wat aan de koude kant, maar uitstekend van smaak. Hertenbiefstuk en tournedos van Black Angus krachtig van smaak en erg mals. Fijne versiersels ook. De proeverij van desserts en de selectie van kazen vielen goed in de smaak en de wijnen combineren ook nu uitstekend. Perfect avondje in fijne ongedwongen sfeer. Aanrader dus.
Anne L.
Meesterproever
(54 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 30 jan. 2016
Gekozen voor het 3 gangen bib-gourmand menu. Vooraf de ceviche van makreel, die erg koud werd opgediend, het was de smaken ten goede komen als de temperatuur iets hoger zijn geweest. De salade was volgens de kaart knolselderij, maar zou alles geweest kunnen zijn, het smaakte naar kou.
De kabeljauwhaas op zuurkool met een saus van paling was daarentegen heel erg lekker en verrassend van smaak. Het bijgaande garnituur stelde niet veel voor, puntjes met iets van aardappel en een bakje salade.
Op het kaasplateau was niets aan te merken.
Voor wat het decor betreft zijn wel enkele opmerkingen te maken. Kale houten tafels met alleen een servet verwacht ik in een eetcafé maar niet in een restaurant. Daarbij is de akoestiek gewoon slecht, een normaal gesprek was niet te voeren vanwege het lawaai. Dat maakt Lyfs een zaak om een hapje te gaan eten, maar niet om gezellig uit eten te gaan.
Fijnproever 8.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
8
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 10 jan. 2016
Spontaan binnen gelopen op een rustige zondag avond.
Met z'n tweeën een 4-gangen menu gekozen van het bib-menu.
De voorgerechten waren ronduit matig. Tartaar van rund, donker van kleur en een overdaad aan aardappel salade. De ceviche van makreel was matig in opmaak en ook teveel salade onder de makreel. De balans was een beetje zoek.
Bij het tussengerecht kregen we beide een glimlach op ons gezicht. Heerlijke coquilles, een prima garing en een mooie opmaak.
Als hoofdgerecht beide gekozen voor de kabeljauw. Een heerlijke en krachtige saus van paling, maar een overdaad aan zuurkool, waardoor de smaak van de kabeljauw zijn kracht verliest.
Als besluit een souffle met bloedsinasappel sorbet. De souffle was perfect in garing, alleen veel te zoet van smaak.

De bediening van vriendelijke en enthousiast! We hebben zeker een leuke avond gehad.
- -.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 24 mei 2015
Een heerlijke avond gehad samen met mijn vriend. Ik werd getrakteerd op een diner voor het slagen van mijn studie. Met mijn 'moeilijkheden' is het erg lastig om ergens goed te kunnen eten (ik ben vegetariër en allergisch voor ei). Restaurant Lyfs zag dit zeker niet als een moeilijkheid, eerder een heerlijke uitdaging. En dat was te merken! Het is werkelijk waar fascinerend hoe de keuken om gaat met dieet wensen. We hebben beide heerlijk gegeten en het zag er ook nog eens prachtig uit! Hierbij ook gekozen voor een bij passend wijn arrangement. Het spontane personeel, die van begin tot eind zeer geïnteresseerd was in ons als gast, heeft dit in alle geuren en kleuren geserveerd en uitgelegd. Wij hebben een heerlijke avond gehad, dit was een prachtig cadeau voor ons beide en het was zeker het geld waard!
Leentje64 .
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 8 mei 2015
De vakantie afgesloten op dit adres. Ook de hond was welkom en kreeg, op ons verzoek, water. We mochten een ander tafeltje nemen, zodat de hond uit de loop lag. Eten heerlijk. Mooi opgemaakte borden, lekkere wijn erbij. Het was gezellig druk. iedere gang werd prima toegelicht. De aanwezige dame met een enorme spontaniteit. Ook de heren waren overigens erg vriendelijk. Veel eten biologisch van afkomst. Prijs tikje aan de hoge kant, maar het geheel was een fijne lekkere avond!
Carin V.
Meesterproever
(88 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
5
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 apr. 2015
De service een onvoldoende? Ja, want we zaten in de kou. En wat is het vervelend om ergens gezelligheid te willen ervaren terwijl je zit te klappertanden. Meerdere mensen om ons heen hoorden we aan de bediening vragen of de verwarming aan mocht....sorry hoor maar dat gegeven valt voor mij al onder slechte service. Daar moet je niet om vragen, het moet gewoon warm zijn. Mijn tafelgenoot zat met mijn winterjas om haar schouders aan tafel. Zelfs nadat de ober had toegezegd iets aan de temperatuur te doen duurde het erg lang (een uur?) voordat de verwarming naast de tafel werkelijk warmte afgaf.
Het eten smaakte voldoende, niet overheerlijk maar okay.
Bediening was vriendelijk maar we hadden het idee dat hij het in zijn eentje iets te druk had en daardoor het overzicht kwijt was.
Henk V.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 27 feb. 2015
De heerlijke amuse werd eerder gebracht dan het aperitief wat je niet vaak meemaakt. Soepje van gerookte oerpeen beloofde wat je van een restaurant met een BIB mag verwachten.
Voorgerechten waren goed. Mijn entrecote met een bakje salade en 3 stukjes aardappeltaart was dit zeker niet, smaak was goed, presentatie en prijs/ kwaliteit niet BIB waardig.
De eigengemaakte bonbons bij de koffie waren wel weer speciaal en erg lekker.
Misschien een slechte dag van de keuken? Maar voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Xandra H.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 mei 2014
Voor ons stond op het programma het 6 gangen menu. Maar omdat we al een paar geweldige culinaire dagen achter ons hadden liggen vonden een aantal van ons de 6 gangen teveel. Alles mocht werd ons gezegd. Een keuze binnen het bepaalde 6 gangen menu maar ook een keuze uit de andere gerechten op de kaart was geen probleem. Die uitdaging wilde wij het restaurant wel geven. Zo werd er binnen de gangen gewisseld en gangen kwamen te vervallen. Geen eenvoudige opgave voor een tafel met 8 personen. Die ook nog eens een bijpassend wijnarrangement wilde. Complimenten, het is gelukt. Omdat er veel verschillende gerechten gegeten zijn zal ik er een aantal uitlichten, maar eerlijk is eerlijk wij hebben allemaal heel lekker gegeten en gedronken. Ik begon met een halve kreeft. Een koud gerecht deze keer en prachtig bereid en geserveerd. Heel weinig peuter werk. De aspergesoep met coquille was romig en schuimig van smaak een genot in de mond. De ganzenlever sloeg ik over, maar kreeg van mijn buurman hier zeer lovende zuchten te horen zeker in combinatie met de wijn bleek het een topper. Daarna voor mij lamsvlees, dat kies ik bijna altijd als het op de kaart staat en ik het idee heb dat de keuken dit perfect kan maken. Goed gedacht deze keer heel mals het smolt op de tong. De surf en turf van mijn andere buurman werd ook met goed gegrom verorberd. Een kaasplankje met lokale kazen met een prachtige port was de voorlaatste proeverij die wij op tafel kregen. Als dessert had ik voor de aarbeien met sabayon gekozen. Mmmmm Echt lekker. Waarom geen 10 gegeven deze keer, dat lag aan het feit dat het eten naar mijn smaak iets te zout was, veel van de gerechten hebben dat helemaal niet nodig. Verder een geweldige avond gehad met een zeer goede service, nog niet eerder hadden wij deze dagen een zo'n uitgebreide uitleg over de wijnen en het eten gehad. Hartelijk dank daarvoor wij hebben echt genoten. Onze complimenten.
Martin S.
Meesterproever
(85 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 feb. 2014
Met 4 personen hier de lunch gebruikt. Een proeverij van verschillende gerechtjes met verschillende sausdruppels. Prima! Ook het voorgerecht van o.a. biologische eendenlever ook uitstekend. Het hoofdgerecht was gegrilde dorade op een bedje tagliatelle met tomaten tapenade . Hierbij werd een een soort van aardappeltaartje geserveerd. Dit taartje was knapperig van buiten en zacht van binnen. Dit was super. De bijgeleverde salade was ook smaakvol. Al met al kwalitatief zeer lekker gegeten. De entourage van het restaurant doet aan als een soort van bistro. Het eten is de bib gourmand zeker waard!
Jan S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
9
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 7 jan. 2014
net na de kerstdagen hier geweest met mijn vrouw, heerlijk gegeten. snap prima waarom dit restaurant een bib heeft. hier kunnen veel restaurants nog van leren.

mvg.
 • 1
 • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.