Gemiddelde prijs € 25
Eenvoudig en snelDirect bevestigd
Uitmuntend
Fantastisch Italiaans restaurant. Vaste menu's, maar een aantal suggesties van de chef: altijd doen. Zelf prima hazenrugfilet gegeten. Ook prima wijnen. Al jarenlang een vertrouwd adres op de Ebbingestraat.
Een ware smaaksensatie. Biefstuk met truffel. Nog nooit zoiets lekkers gegeten. Meesterwerk.
Gewoon eerlijke en pure keuken. Erg smaakvol
Hele vriendelijke mensen en fijne sfeer. Eten viel een klein beetje tegen. Grote porties, niet erg verfijnd. Wel prima. We hebben een heel gezellige avond gehad!
wij komen al jaren bij Antonio: de kwaliteit van zijn keuken is uitmuntend en we genieten altijd van zijn eigenzinnige optreden. Hij weet wat goed voor ons is en daar houden we ons maar aan. Ik heb nog nooit zijn kaart geraadpleegd.
Heerlijk relaxte sfeer, eten was een verwennerij en een lekker bijpassend wijntje.
4-gangenmenu gekozen. Heerlijke kleine gerechten. De zeebaars was zeer mals. Bediening was zeer netjes en vriendelijk!! Dit restaurant zou ik zeker bij iedereen aanbevelen.
Prima eten, lastige communicatie met de ober
Op zoek gegaan naar een restaurant waar we verse vis konden eten. En hier terecht gekomen. De zeebaars was excellent, mooi gegrild, en met verse groenten geserveerd. De kok kwam ons (met zijn koksmuts) aan tafel begroeten. Zijn zoon in de zaal legde ons in de watten. Een geslaagde avond!
We hadden een 3 gangen menu en dat is echt value for money. Het eten is wel lekker maar niet echt verfijnd. De pasta met herten ragout was wel echt zeer smakelijk. Het restaurant verdient meer gasten dan er waren en dat maakte het qua sfeer ook minder gezellig.
Uitstekende prijs-kwaliteit Kleine, maar zorgvuldig samengestelde wijnkaart. Porties precies goed. Echt Italiaanse keuken. Al 50 jaar constant. Bravo
Echt een aanrader, eigen stijl en mooie gerechten voor een prima prijs
Het eten was zoals gewoonlijk weer geweldig, en de bijpassende wijn eveneens.
Het eten was lekker, de medewerkers vriendelijk en gaven aandacht. De sfeer was relaxt, er was tijd tussen de verschillende gangen zodat mijn vriend en ik, en dat tijdens Valentijnsdag, tijd voor elkaar hadden.
Heerlijk gegeten. Veel plezierige aandacht van de kok en de bediening!
Heerlijk authentiek italiaans op niveau. Fijne kok die passie heeft voor het vak en zijn gasten. Goede gaatvrijheid.
Een belevenis: ontspannen en rustig gegeten. Diversiteit van het menu was goed. Verse producten. Vis, dorade, goed gefileerd en was eenvoudig maar smaakvol bereid. Zelfgemaakt pasta. Kortom culinaire hoogstandjes. Komen hier graag terug.
Heerlijk gegeten, met goede bijpassende wijn. Zoals altijd kun je zelf kiezen welke verse vis je klaargemaakt wil hebben. Is echt aanrader. Plezierige mensen
Super goed, ben hier eerder geweest maar pas een iens deal ook gewoon overal op toe. Anders doe het niet! Kok, eten en gerechten super! Kwaliteit van eten is echt zo smaakvol en bijna nergens zo goed
Heerlijk gegeten. Prijs-kwaliteit echt meer dan voortreffelijk.. Culinaire heerlijkheden en topproducten. Prima en attente bediening. Jammer dat er weinig medeklanten aanwezig waren. Deze zaak is een echte aanrader
Woensdag t/m zondag van 17:00 - tot 21:00 uur
Zondag en maandag gesloten
Nieuwe Ebbingestraat 44, 9712 NM, Groningen, Nederland
Bus
Ondergrondse parkeergarage aan het boterdiep of ossenmarkten en parkeerplaatsen rondom het restaurant.
Eigenaar en chef-kok Antonio Etzi werd geboren op het eiland Sardinië in het plaatsje Capoterra, dichtbij de hoofdstad Cagliari. Al op jonge leeftijd was de kok in wording omringd door familieleden met een passie voor koken met verse producten. Zijn vader, Luigi Etzi, was botanist van beroep en werkte onder andere voor Argiolas, een beroemd wijnhuis uit de regio.
Nadat Antonio in 1969 in Nederland aankwam en later diverse ondernemingen onder handen had genomen, besloot hij om zijn passie voor koken te verwezenlijken. In 1982 werd het restaurant Lo Stivale (de laars) opgericht samen met zijn echtgenote Yvonne. Passie, creativiteit en werken volgens de principes van de traditionele Toscaanse keuken waren en zijn tot op de dag van vandaag de basis van de visie van Antonio.
Mede door deze visie is het restaurant in meerdere culinaire media hoog aangeschreven, waaronder de tijdschriften ‘Lekker’ en ‘Italië Magazine’. Ook is het restaurant in september 2014 genomineerd voor het beste Italiaanse restaurant van Nederland en heeft het een onderscheiding van de organisatie ‘Ospitalitá Italiana’, welke is aangesloten bij de Italiaanse kamer van koophandel. Daarnaast heeft Antonio een onderscheiding gekregen in oktober 2013 van toenmalig burgemeester Rehwinkel voor uitmuntend ondernemerschap, waarvan het plakkaat te bezichtigen is in het restaurant!
Europees, Hip, Kindvriendelijk, Met familie, Romantisch, Terras, Verjaardag, COVID-19 veiligheidsmaatregelen, Kerst, Moederdag, Oud & Nieuw, Valentijnsdag
American Express, , ,
Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 60 personen)
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Meer informatie bekijkenLog in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.
Log in op TheFork ManagerEenvoudig en snelDirect bevestigd