Terug

Recensies Limon

8,9/10
Fantastisch
Gebaseerd op 334 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Helene M.
  Helene M.
  • 1 recensie
  8/10

  Wat een heerlijke avond; zalig gegeten / gedronken in sfeervolle ambiance, gezellige professionele bediening.

 2. Peter S.
  Peter S.
  • 3 recensies
  9/10

  Alles is mogelijk. Eten was zeer goed, bediening snel en vakkundig. Sfeer bij Limon doet vertrouwd en gezellig aan. Altijd even reserveren.

 3. Judith H.
  Judith H.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten met leuke bediening!

 4. Silla D.
  Silla D.
  • 1 recensie
  10/10

  Heerlijk gegeten en leuk personeel.

 5. Eamonn v.
  Eamonn v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijke tapas. Vriendelijke en zeer capabele mensen in keuken en bediening. Geen haastwerk maar alles in het juiste tempo. Alleszins redelijk geprijsd. Voor herhaling vatbaar.

 6. Anton j.
  Anton j.
  • 11 recensies
  10/10

  We komen vaker bij Limon. Het eten is variërend en lekker. En het personeel is zeer vriendelijk. Vandaag zaten we hier omdat we 11 jaar samen zijn.

 7. Asha C.
  Asha C.
  • 43 recensies
  9,5/10

  Heerlijke sangria en lekker eten!

 8. Marieke L.
  Marieke L.
  • 10 recensies
  9/10

  Heerlijke tapas gegeten in een gezellige en drukke entourage.

 9. Mike V.
  Mike V.
  • 3 recensies
  10/10

  Heerlijk eten en erg attente service!

 10. Sandra M.
  Sandra M.
  • 3 recensies
  8/10

  Heerlijke tapas in een levendige, gezellige omgeving. Hartelijke ontvangst en goede service. Aanrader1

 11. PeggyJati
  PeggyJati
  • 5 recensies
  8/10

  Hele lekkere tapas, mooi geserveerd met vriendelijke bediening. Het zien er.t binnen leuke uit dan van buiten, dus daar zouden ze nog iets mee kunnen denk ik.

 12. Wendy T.
  Wendy T.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Heerlijk eten, vriendelijke bediening. Perfect restaurant voor een avondje tapas!

 13. Jac V.
  Jac V.
  • 1 recensie
  8/10

  Harde stoelen Muziek mag van mij ook iets minder Maar veel belangrijker ... Eten was goed en heerlijk Bediening persoonlijk, correct, gepast, snel als het nodig was en vriendelijk

 14. Ben F.
  Ben F.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Gezellige plek om te eten, dichtbij centrum. Kom zeker terug . Alleen zitten de stoelen wat minder comfortabel als je langer zit

 15. Aad v.
  Aad v.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Het was prima verse tapas. De bediening kan iets alerter zijn al zijn de mensen uiterst vriendelijk. Wel apart om in het Engels aangesprokennte worden overigens

 16. Natasja S.
  Natasja S.
  • 2 recensies
  10/10

  Sfeer is top en eten nog beter. Alles wat ik zou willen verwachten van een tapas restaurant !!

 17. Amber W.
  Amber W.
  • 1 recensie
  10/10

  Het was helaas wat rustiger dan je op een donderdagavond zou verwachten maar dat deed niet af aan een gezellige avond. De service was heel goed, erg vriendelijk. Veel keuze op de kaart. Ik vond het jammer dat je zelf nummers op een notitieblaadje moest schrijven. Dat doet een beetje all you can eat aan en daar hou ik juist niet van. Vooral omdat Limon lekker spaans was ingericht zoals het hoort als je tapas gaat eten. Gewoon ouderwets de bestelling opnemen zou dan ook mijn tip zijn. Het eten was erg lekker en de porties waren ook in verhouding goed. Mijn man was jarig, wij namen geen dessert waardoor hij een wijntje van het huis kreeg. Deze service krijg je niet overal en vonden wij erg attent.

 18. Beshoy G.
  Beshoy G.
  • 1 recensie
  10/10

  Prachtig eten. Eten smaakt heel erg lekker. Gezelligheid zeker aanwezig. En beter dan hun servive kan je zeker niet vinden.

 19. Jocine B.
  Jocine B.
  • 2 recensies
  5/10

  Niet doen! Ik heb veel positieve recensies gezien, maar helaas geldt dat niet voor mij. De ontvangst was prima, maar de manier van serveren en de hoge prijs van de tapa's vielen mij erg tegen. Ons werd gevraagd om de nummers op te schrijven van de gerechten. In plaats van de juiste volgorde, kwamen ze door elkaar en in een te hoog tempo. Ze kwamen vrijwel allemaal tegelijk. Dat is niet handig als je warme tapa's bestelt, want tijdens het eten koelen de overige tapa's af. Bovendien werden de borden te vroeg opgeruimd, we waren nog aan het eten. Spa blauw is overigens gewoon kraanwater met iets vettigs erin. Ik ga hier nooit weer naar toe.

 20. Kim V.
  Kim V.
  • 1 recensie
  9/10

  Er was zo veel lekkere dingen dat we nog een keer terug moeten

 21. Dimitrije S.
  Dimitrije S.
  • 2 recensies
  10/10

  Groote keus van eten en voorall lekker. Bediening is super vriendelijk en gezelig, voor mij was gewoon perfect. Leuke tent we komen zeker weer terug.

 22. Xandra1707
  Xandra1707
  • 3 recensies
  10/10

  Lekker gegeten! Complimenten voor de keuken! Ook vriendelijk bediening. Af en toe komen ze even vragen of alles naar wens was.

 23. Moon L.
  Moon L.
  • 9 recensies
  10/10

  Ik heb geen woord , maar jij moet even een keer in Limon. Het was gisteren heerlijk en alles was prima. Vriendelijk team met lekker tapas.

 24. S. N.
  S. N.
  • 1 recensie
  9,5/10

  We hebben een gezellige avond bij limon gehad. Altijd vriendelijk en vrolijk personeel , lekker tapas gerechten van goede kwaliteit. De sfeer was gezellig met aardige en snelle bediening. Het concept van tapas is precies wat je lekker vindt.

 25. Dimitrije S.
  Dimitrije S.
  • 2 recensies
  10/10

  Groote keus van eten ook heel lekker, bediening was super vriendelijk en alles was gewoon perfect. Leuke tent we komen zeker weer terug.

 26. - -.
  - -.
  • 17 recensies
  4/10

  Ik kom hier al ruim 10 jaar, 1 a 2 keer per jaar, als een soort van gewoonte met oud-collega's. Gisteren was waarschijnlijk de laatste keer. We kwamen om half 8 binnen. Een deel van de gerechten op de kaart was er toen al niet meer. En het 'klapstuk' was dat, na 2 rondes, om 9 uur de borden werden weggehaald en gevraagd werd voor dessert. We hebben aangegeven nog wel een ronde te willen maar dat werd weggegrinnikt. Om half 10 stonden we buiten terwijl we normaal gesproken het prima uithouden tot 23.00 uur. Personeel wilde duidelijk vroeg naar huis terwijl het restaurant normaal gesproken tot 23.00 uur open is. Daar bovenop werd er duidelijk gerookt 'achter' wat door het restaurant walmde.

  Limon

  Beste Joyce, Naar aanleiding van uw recensie wil ik graag even de tijd nemen om te reageren. 1) Jullie gaven aan dat een groot deel van de gerechten er niet meer waren. Op deze avond was er naar mijn weten 1 van de 81 tappa's er niet en dat waren de dadels. 2) Dat de borden om 21.00 werden weggehaald en gevraagd werd naar desserts. Het personeel is getraind in het ophalen van lege borden omdat we een snelle service hebben. Natuurlijk is TE SNEL ook niet goed. Ik vind dit spijtig want dit is niet waar wij als restaurant voor staan. De keuken sluit officieel om 22.00 maar de keuken blijft altijd open tot de laatste gast weg is. 3) Jullie geven aan dat er duidelijk gerookt werd 'achter' wat door het restaurant walmde. De enige verklaring die ik heb is dat het via de ingang moet zijn gebeurd. En dit vind ik heel vervelend! Nogmaals mijn excuses voor het feit dat jullie een ontevreden avond hebben gehad. Ons doel is om mensen een leuke avond te bezorgen met verrukkelijk eten en fantastische service. Mvg Team Limon

 27. Jan Hein S.
  Jan Hein S.
  • 1 recensie
  6/10

  Bediening zat ons te dicht op de huid. Steeds weer kijken, oogcontact van (te) veel mensen in de bediening. Goed bedoeld maar tandje minder is beter.

 28. Wendy T.
  Wendy T.
  • 4 recensies
  9,5/10

  Altijd lekker en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

 29. Gera d.
  Gera d.
  • 4 recensies
  6,5/10

  Zeer rustig gegeten. Gerechten waren goed, maar blonken niet uit van smaak sensaties.

 30. Irene Z.
  Irene Z.
  • 4 recensies
  8/10

  Goede, lekkere tapa's en een groot assortiment waaruit kon worden gekozen. Redelijke prijzen en een vriendelijke bediening.

 31. Moon L.
  Moon L.
  • 9 recensies
  10/10

  De sfeer is gezellig ,aardige bediening en lekker eten. Top tapas restaurant. We hebben een gezellige avond bij Limon gehad.

 32. Anton j.
  Anton j.
  • 11 recensies
  8,5/10

  Ik was eten met mijn vrouw en dochter. Het menu was diverse en voor iedereen wat wils. De sfeer is gezellig in spaanse stijl. Het personeel is vriendelijk en vrolijk. We hebben Limon een gezellige avond gehad.

 33. Ramona H.
  Ramona H.
  • 117 recensies
  7/10

  We hadden een tafel om 1830 en het was toen nog vrij rustig en dat is ook de reden dat het decor een 6 krijgt. Want hoe later op de avond, hoe drukker het werd en daardoor zo rumoerig dat een gesprek bijna niet meer mogelijk is. En tijdens een etentje wil je toch ook dingen delen en bespreken, dit was nu vrijwel onmogelijk gemaakt. Het eten zelf was prima. Het was voor ons niet bekend hoe groot de tapas waren dus was lastig inschatten, bediening gaf aan gemiddeld er 4 per persoon werden genomen waardoor we 2x2 pp bestelden, voor mezelf was dit te veel, waardoor mijn laatste gerechtje niet opging, aan 3 had ik genoeg gehad. Dat was jammer. Het eten zelf was heel lekker, waarbij voor mij de gambas in krokant jasje eruit positief uitsprongen net als de gemarineerde ossenhaas spies. Als dessert deelden we soesjes met ijs, misschien niet erg Spaans als dessert, maar wel erg lekker. Ik zou hier voor het eten terugkomen, maar de tafels staan te dicht op elkaar. Denk tussen onze tafel en de tafel naast ons hooguit 15 cm. Op een zaterdagavond is het voor mij te druk. Wellicht voor mij doordeweeks een betere optie.

 34. Jordi v.
  Jordi v.
  • 7 recensies
  9/10

  Leuke tent, aardige en snelle bediening. Lekker eten en prima porties. Maar die tafels, zo klein en dicht op anderen. Zonder dat laatste een absolute aanrader. Nu enkel een aanrader

 35. Casper K.
  Casper K.
  • 8 recensies
  10/10

  Limon is al jaren de beste plek voor tapas, lekkere wijn en goede sfeer!

 36. Daniel O.
  Daniel O.
  • 35 recensies
  8/10

  Het concept van tapas is en blijft heerlijk. Nooit te veel., precies wat je lekker vindt. Gewoon lekker, met lekkere wijn voor een redelijke prijs.

 37. Bas B.
  Bas B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Leuke sfeer en aankleding. Bediening is vlot en attent. Op de kaart staan lekkere gerechten, al is deze niet super uitgebreid (voor een tapas-restaurant). De kwaliteit van de vleesgerechten is goed. Wel aan de prijzige kant.

 38. Roos M.
  Roos M.
  • 3 recensies
  9/10

  Lekkere tapas gerechtjes van goede kwaliteit. Sangria was ook erg lekker.

 39. Metin A.
  Metin A.
  • 2 recensies
  10/10

  Gezellige avond gehad. Vlote bediening. Er hangt een lekkere vakantie sfeer of we echt in spanje zaten. Lekkere wijn en heerlijke tapas. Zeker de moeite waard.

 40. Jaap S.
  Jaap S.
  • 9 recensies
  9/10

  Kom gedurende 5 jaar tweemaal per jaar bij Limon ivm reunie. Eerst borrelen op de Denneweg en daarna naar Limon, waar wij (6 pers.), na eerder op de avond gereserveerd te hebben, om 21.15u welkom zijn. Echt Spaans? Ik vind van wel, want in Spanje zijn de tapas ook niet overal hetzelfde. Wij vinden het in ieder geval heerlijk, vooral ook door de rijke keuze. Voor elk wat wils, wat ook voor de wijnen geldt. Personeel denkt mee en is gezellig. Muziek niet storend. Eind van dit jaar zijn wij er weer!