- SOĞUK MEZELER / KOUDE VOORGERECHTEN / COLD MEZZES
- Mezeler
- € 6,25
- Vegatarische mezzes/Vegetarian mezzes
- Cevizli Bahçe Salatası; nar ekşisi sosu ile
- € 7,5
- Tuinsalade met walnoten geserveerd met Granaatappel Melasse vinaigrette /Mixed green salad with walnuts served with pomegranate vinaigrette
- ANA YEMEKLER / HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES
- Kuzu Tandır, sade pilav ve sebze sote ile
- € 23,25
- Gestoofde lam schouder uit de oven, geserveerd met Turkse rijst en sote groenten/Braised Lamb shoulder, served with Turkish rice and sauteed vegetables
- Daruzziyafe Köftesi; sebze sote ve sade pilav ile
- € 21,5
- Fijn gekruid Kalfs en Lamsgehakt met pistachenotenen gewikkeld in dunne filodeeg en gegrild. Geserveerd met rijst en sote groenten/Finely spiced minced veal and lamb meat-steak with pistachio wrapped in thin filo dough, served with rice and sauteed vegetables
- Ali Nazik a la Levant (Bonfile Izgara veya Kuzu Pirzola); patlican puresi ile
- € 25,25
- Gegrilde Ossenhaas OF Lamskoteletten, geserveerd op het bedje van geroosterde aubergine puree/Beef tenderloin OR Lamb cutlets from the grill, served with roasted eggplant puree
- Ördek “Terkib-i Çesidiye”; sade pilav ile
- € 24
- Eendenborst filet met gestoofde droge vruchten en noten, geserveerd met Turkse rijst. Een klassiek gerecht uit de Ottomaanse keuken/A classic dish from the Ottoman cuisine: Duck breast on stewed dried fruits and nuts sauce, served with Turkish rice
- Acılı Jumbo Karides; tabule salatasi üzerine
- € 27,5
- Jumbo Gamba’s gemarineerd in pikante saus en geserveerd met tabouleh salade/Jumbo King prawns marinated in spicy sauce and served with Tabbouleh
- Levrek Fileto; ispanak üzerine
- € 23,5
- Zeebaars filet op het bedje van spinazie, geserveerd met aardappelen uit de oven/Sea Bass fillet served with spinach and oven baked potatoes
- Balıkçı Yahnisi, domates sos ile
- € 26,5
- Turkse Zarzuela, vis oven schotel met zeebaars filet en zeevruchten, gestoofd in tomatensaus/Turkish bouillabaisse, Sea Bass and Fruits de Mer stewed in tomato sauce, served with oven baked
- Çipura Izgara, roka salata ile
- € 22,5
- Gegrilde Dorado Royal, geserveerd met ruccola salade en aardappelen uit de oven/Grilled Sea Bream served with arugula salad and oven baked potatos
- Deniz ürünleri mezeleri
- € 8,25
- Mezze’s met schelpdieren en vis soorten/Seafood mezzes
- Günün Vejetarjan Yemeği
- € 19,5
- Vegetarische schotel van de dag /Vegetarian dish of the day
- Piliç Pirzola, soya sosu marine ile
- € 20,5
- Gegrilde kipdijfilet (gemarineerd met soyasaus) geserveerd met sote groenten en Turkse rijst/Grilled chicken thigh fillet marinated in soy sauce, served with sauteed vegetables and Turkish rice
- TATLILAR / NAGERECHTEN / DESSERTS
- Laz Böreği
- € 8
- Aantal flinterdunne deeg gevuld met crème pâtissière, geserveerd met pistachenoten en vanilla ijs/Filo dough filled with French pastry cream served with pistachio and vanilla ice cream
- Limon Tatlısı
- € 8
- Citroen taart, geserveerd met vanilla ijs/Lemon tart served with vanilla ice cream
- Günün Tatlısı
- € 8
- Dessert van de dag/Dessert of the day
- Irish Koffie / French Koffie
- € 8,25
- Met verse slagroom/With fresh whipped cream
- ARA SICAKLAR / WARME VOORGERECHTEN / WARM MEZZES
- Susamlı Borek
- € 7,5
- Turkse filodeeg , gevuld met feta en spinazie uit de oven besprenkeld met sesamzaadjes/Turkish filo pastry, filled with feta and spinach from the oven and sprinkeld with sesame seeds
- Karides Tava
- € 12,75
- Gebakken garnalen, champignons en tomaten in knoflook boter, gesprinkeld met bieslook/Shimps baked with mushrooms and tomato in garlic butter sauce, seasoned with chives
- Arnavut Ciğeri
- € 9,25
- Gebakken kalfslever geserveerd met uien, peterselie en besprenkeld met sumak/Calf’s liver cooked in a pan, served with onions, parsley and sprinkled with sumac
- Piruhi, Antep fıstıklı tereyağ sos ile
- € 8,25
- Regional gerecht uit noord Turkije, pasta deeg gevuld met kruidig gehakt op het bedje van yoghurt, geserveerd met gesmolten roomboter en pistachenoten/A traditional dish from Northern Turkey, ravioli filled with minced lamb meat, served on yogurt with pistachio sauce
- SALATALAR / SALADES / SALADS
- Çoban Salatası
- € 6,5
- Herder salade; fijn gehakte tomaten, komkomer, uien, zoete Turkse peper en peterselie/Shepherd salad; fine chopped tomato, cucumber, onion, turksh sweet pepper and parsley