Lekker Bijzonder

Nieuwstraat 2 5421 KP Gemert Nederland Kaart
31-492666668

Meer informatie over restaurant Lekker Bijzonder

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  3
 • 8
  0
 • 7
  0
 • < 7
  0
3/3 recensies

Jouw recensie over het restaurant Lekker Bijzonder

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Chris V.
Meesterproever
(258 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2017
Leuke zaak met prettig terras. DE inrichting binnen is 'eenvoudig' maar wel erg sfeervol. Een gedeelte van de bediening heeft een 'zoals dat zo mooi heet' een achterstand op de arbeidsmarkt. Maar alles functioneert soepel en vriendelijk.


Wat vooral opvalt is dat er vaak zeer originele gerechten op de kaart staan, combinaties waar je niet snel aan denkt maar die toch verrassend goed smaken.


een prettig adres om af en toe eens te vertoeven.
Natasha V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2016
Wat een heerlijke plek! In een prachtig pand midden in de winkelstraat van Gemert, met mooi decor en fijn terras. Een warme plek met bijzonder personeel die goed (begeleid) te werk gaat en er alles aan doet om een fijne ervaring te geven aan hun klanten. Het menu is vertrouwd en toch spannend, zoals een broodje gezond met pittige eiersalade of een heerlijke warme chocolademelk met slagroom en maltesers. Een feestje! Zelf een uitsmijter met champignons en truffelmayo gegeten en een stoofperen/yoghurt-taartje, heerlijk!
Chris V.
Meesterproever
(258 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2012
We liepen er gewoon binnen van een lunch. Mooie lichte zaak, gevarieerd ingericht. Kwam bij mij over als een grote huiskamer.

Beknopte menukaart met diverse broodjes en gerechten. Aan de originaliteit van de gerechten en de opmaak is duidelijk veel aandacht besteed aan de opmaak, en daar komt nog bij alles smaakte voortreffelijk.

En, o ja, mocht u iemand zich afvragen wat het 'bijzondere' is; een groot deel van het persoonlijk bestaat uit verstandelijk gehandicapten. Iets wat mij in eerste instantie nog ineens niet opviel. Deze mensen komen ontzettend toegewijd en vriendelijk over, ontroerend bijna. Een goed voorbeeld voor personen die elders in de horeca werken.

Maar gaat u er vooral naar toe voor de lekkere gerechten, aanbevolen.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.