Ontvang tot 30% korting
Er kunnen voorwaarden van toepassing zijn
Reserveer gratis
foto's
Eten
Service
Sfeer
9-10
7-8
5-6
3-4
1-2
Wat gasten over dit restaurant zeggen:
Ad V. • 7 recensies
6 juli 2024
8/10Erg goed gegeten. Tunesische keuken was onbekend voor ons maar zeer smaakvol
6 foto's bekijken
Guido A. • 12 recensies
26 juni 2024
9,5/10Verfrissend mooie smaken en mooi gepresenteerd. De passie van de kok druipt je bord af. Een aanrader.
Tarik H. • 3 recensies
24 mei 2024
10/10Zeer hoge kwaliteit en erg lekker. Het aandacht voor het eten is zeer precies.
WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ LAYMOUS Bij Laymous neemt chef Bilal Bouazza en zijn team je mee naar zijn culinaire reis van de geuren en kleuren uit de Arabische keuken. Bij Laymous kom je om te genieten van de gastvrijheid en sfeer die geïnspireerd zijn op de mooie herinneringen van Bilal. Het team van Laymous verrast je met een creatief tasting menu met bites voor de volledige ervaring. BILAL BOUAZZA IS DE CHEF VAN LAYMOUS. ‘Als kind stond ik altijd in de keuken naast mijn moeder die aan het koken was. Ik moest dan vaak proeven. Daardoor leerde ik al vroeg smaken te herkennen en daar veel waarde aan te hechten.’ Bilal is ooit begonnen met koken voor vrienden bij hem thuis. ‘Daarna werkte ik voor een horeca-uitzendbureau en kwam ik wekelijks in drie of vier verschillende keukens. Daar deed ik in korte tijd heel veel ervaring op. Totdat hij het tijd vond om voor zichzelf te beginnen en stopte bij restaurant Daalder in Amsterdam. Laymous bestaat uit twee woorden: laymoun en karmous, wat limoen en vijg betekent. ‘Ik ruik van verre afstand de kenmerkende en typerende geur van die twee bomen. Ik ben dan direct weer in Tunesië, waar ik als kind mijn zomers doorbracht. ‘Dat geeft mij een gevoel van samenhorigheid en blijheid. Uiteindelijk streef ik ernaar om gedenkwaardige momenten te creëren die mijn gasten onderling met elkaar en met mij kunnen delen .’
Neringpassage 24, 8224 JC Lelystad
Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op
Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.