Wat
Waar

La Table de Max

9,7/10
80 recensies

Gemiddelde prijs € 40

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen
Dit restaurant houdt zich aan de relevante veiligheidsmaatregelen*:
(Bedienend) personeel draagt maskers en/of handschoenen
Contactloze, digitale of wegwerpmenu's en/of contactloos bestellen
Desinfecterende handgel en/of handenwasstation voor gasten
Enkel kaartbetalingen geaccepteerd
Extra schoonmaak uitgevoerd aan tafels, toiletten en keuken
Goede ventilatie voor luchtverversing
Producten voor eenmalig gebruik beschikbaar op de tafels, zoals olie, zout, etc
*Deze informatie wordt aangegeven door het restaurant
Meer informatie bekijken

Geselecteerd als INSIDER

Een verborgen pareltje in onze zorgvuldige selectie van topadresjes

Maxime Stafrach s’est installé dans l’ancien Café Sillon du jeune chef rock’n’roll Mathieu Rostaing-Tayard, et a baptisé tout naturellement son restaurant : la Table de Max. Le mobilier a été changé pour une ambiance moins bistrot, plus cosy, tables en bois aux pieds tournés, fauteuils en velours et chaises en cuir. Un grand coup de peinture a été donné, un bleu chaleureux partout. L’ancien candidat de Koh Lanta, fort de 23 ans dans la restauration s’est inspiré d’un concept découvert à Montréal, associant bœuf et homard. Il travaille avec son épouse d’origine vietnamienne et un jeune chef, Romain Madignier, ancien de La Rémanence, Le Moment et Le Visconti. La viande vient de la Boucherie Bello, le homard de Margain Marée. Pour le mangeur, le coeur balance entre bœuf mariné gravlax et arancini de homard, onglet ou demi-homard. Il suffit de revenir plusieurs fois pour tout goûter.

INSIDER-tip

Ici, gardez une place pour le dessert, le coulant au chocolat Weiss et crème anglaise, ainsi que le Paris-Brest, valent à eux seuls le déplacement.

Restaurantmenu

  • Gemiddelde prijs € 40 Speciaal verzoek
Onglet de bœuf grillé beurre noisette ou jus corsé (180g)
€ 18
Homard bleu grillé
€ 34

Beurre noisette - Le Demi Homard

Homard bleu grillé
€ 60

Beurre noisette - L'entier

Dieetopties

Lactose intolerantie, Notenallergie, Pinda-allergie
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Gebruikersfoto's

We hebben nog steeds geen foto's van onze gebruikers

Maak een reservering bij dit restaurant en deel als eerste je foto's.

Waarderingen en beoordelingen

Uitmuntend
9,7/10
Gebaseerd op 80 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :9,7/10
Service :9,9/10
Setting :9,6/10
  1. Marc D.
    Marc D.
    • 1 recensie
    10/10

    excellent !

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Déjeuner : de 12h à 14h30 (sauf dimanche et lundi)

Dîner : de 19h à 22h30 (sauf dimanche et lundi)

Routebeschrijving naar het restaurant

46 Avenue Jean Jaurès, 69007, Lyon, Frankrijk

Routebeschrijving

, ,

Kenmerken

Schaal- en schelpdieren, Europees, Hip, Met familie, Met vrienden, COVID-19 veiligheidsmaatregelen

Services

, ,

, , , Toegankelijk voor rolstoelen

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Eenvoudig en snelDirect bevestigd