Wat
Waar

La Table d'Ambre

9,5/10
439 recensies

Gemiddelde prijs € 38 Accepteert Yums

Eenvoudig en snelDirect bevestigd

Verdien Yums met een reservering via TheFork en profiteer van exclusieve loyaliteitskortingen
Dit restaurant houdt zich aan de relevante veiligheidsmaatregelen*:
(Bedienend) personeel draagt maskers en/of handschoenen
Desinfecterende handgel en/of handenwasstation voor gasten
Enkel kaartbetalingen geaccepteerd
Extra schoonmaak uitgevoerd aan tafels, toiletten en keuken
Producten voor eenmalig gebruik beschikbaar op de tafels, zoals olie, zout, etc
*Deze informatie wordt aangegeven door het restaurant
Meer informatie bekijken

Geselecteerd als INSIDER

Een verborgen pareltje in onze zorgvuldige selectie van topadresjes

En 2018, le chef-patron Florent Gilibert (Trois Dômes, Troisgros…) installe sa table clin d’oeil à sa fille. Depuis son adresse sobre et contemporaine d'Ainay - pierres apparentes et nappes blanches -, il fait vibrer le quartier de sa cuisine hexagonale tradi-revisitée : duo d’artichaut et sauce au parmesan ; poisson du moment et timbale de tomates confites au caviar d'aubergines ; magret de canard rosé comme il se doit et navets caramélisés ; petits choux fourrés à la crème de cannelle ou moelleux au citron vert… Pour la soif, laissez-vous guider par Olivier Margoil.

INSIDER-tip

Dingues de délices lactés, cap sur le plateau de la Fromagerie Tête d'Or.

Restaurantmenu

  • Gemiddelde prijs € 38 Speciaal verzoek
Le poisson du moment selon arrivage, cannellonis de courgettes et aubergines, coques, couteaux chiffonnade de pancetta, émulsion végétale.
€ 28
L'épaule d'agneau confite dans son jus, ris d'agneau rissolés, câpres à queue et citron vert, crémeux de pois chiche au curry.
€ 26
La trilogie de cochon, carré de porcelet, poitrine laquée, joue confite, fricassée de légumes d'été, pulpe d'olives noires, coulis de pequillos et jus à la sarriette.
€ 27

Dieetopties

Notenallergie, Pinda-allergie, Vegetarische
Menukaart en keuzemenu’s bekijken

Gebruikersfoto's

Dôme aux fruits rouges
Désolée j’ai tardé à prendre la photo la glace a un peu fondu
Merlu avec des cannellonis de courgettes fourrées aux aubergines
Paleron De Bœuf "Angus steak"
Dome Coco Et Sablé Breton Avec Sa Glace Chocolat
Œuf Parfait
Mousse De Poisson et Crème D'avocat En Amuse Bouche

+14

foto's

Waarderingen en beoordelingen

Uitmuntend
9,5/10
Gebaseerd op 439 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.
Keuken :9,8/10
Service :9,5/10
Setting :8,8/10
  1. Myriam g.
    Myriam g.
    • 12 recensies
    9,5/10

    EXCELLENTE CUISINE

  2. Roselyne M.
    Roselyne M.
    • 4 recensies
    9,5/10

    A recommander vivement

  3. Anne-Sophie D.
    Anne-Sophie D.
    • 14 recensies
    10/10

    Excellent, raffiné (surtout les desserts au top)

  4. Virginie c.
    Virginie c.
    • 8 recensies
    10/10

    C’était excellent

  5. Nadia D.
    Nadia D.
    • 2 recensies
    10/10

    déco simple et efficace. sobre et classe

  6. Mikko T.
    Mikko T.
    • 1 recensie
    10/10

    Really good!

  7. Christophe C.
    Christophe C.
    • 1 recensie
    10/10

    A recommander vivement !

Alle recensies bekijken

Meer informatie

Openingstijden

Déjeuner : de 12h à 14h (sauf lundi et dimanche)

Dîner : de 19h à 22h (sauf lundi et dimanche)

Routebeschrijving naar het restaurant

46 Rue Franklin, 69002, Lyon, Frankrijk

Routebeschrijving

, ,

Kenmerken

, Met familie, Met vrienden, COVID-19 veiligheidsmaatregelen, Kerst, Oud & Nieuw

Services

, , ,

Restaurant kan worden afgehuurd voor een privé-evenement (Max. 28 personen)

Af te huren, , , , Wi-Fi

Ben je een restauranteigenaar?

Registreer je restaurant

Vertel ons meer over jezelf en we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Meer informatie bekijken

Al een klant

Log in op TheFork Manager en neem contact met ons op via de chat.

Log in op TheFork Manager

Eenvoudig en snelDirect bevestigd