- ‘DI TUTTO UN PO’
- € 38
- Etagère met luxe proeverij van voorgerechten (2 personen)
- CARPACCIO DI CARNE CLASSICO*
- € 15,5
- Carpaccio van ossenhaas met rucola en Parmenzaanse kaas - Lactosevrij
- VITELLO CON SALSA TONNATA*
- € 14
- Dun gesneden kalfsvlees met tonijnsaus - Lactosevrij
- TARTARE DI TONNO, ARANCIA, ZENZERO E SEMI DI PAPAVERO
- € 14,5
- Tartaar van tonijn, gearomatiseerd met sinaasappel,
gember en maanzaad
- INVOLTINI DI SALMONE CON CAPRINO, DRESSING AL MIELE E CHIPS DI PATATE
- € 14,5
- Gerookte zalm gevuld met geitenkaas, honing en aardappelchips
- CULATELLO, BURRATA E GRISSINI FATTI IN CASA
- € 16,5
- Culatello (de meest gewaarde ham) met burrata en
huisgemaakte soepstengels
- TRIS DI TARTARE DI MANZO CON TARTUFO, CIPOLLA ROSSA IN AGRODOLCE, GERMOGLI DI RADICCHIO E CHIPS DI REGGIANO
- € 16,5
- Trio van tartaar met truffel, gekarameliseerde rode ui in zoetzure dressing, roodlof met Parmezaans blad
- INSALATA IN STILE CAPRESE CON MOZZARELLA DI BUFFALA DOP
- € 14,5
- Buffelmozzarella met verschillende soorten tomaten
- POLIPETTI ALLA LUCIANA
- € 13,5
- Baby octopus met cherrytomaten, olijven en kappertjes
- TAGLIOLINI NERI CON PESTO DI RUCOLA E GAMBERI
- € 15,5
- Zwarte tagliolini met gamba’s en rucola pesto