Terug

Recensies - Klein Paramaribo

8,2/10

Zeer goed

Gebaseerd op 260 recensies
Alleen gebruikers die gereserveerd hebben via de platforms of een reserveringsmodule van TheFork-groep en die bij dit restaurant gegeten hebben, kunnen een waardering achterlaten, zonder of met beoordeling. De wereldwijde waardering is gebaseerd op alle waarderingen en beoordelingen. Op dit moment worden echter alleen de beoordelingen weergegeven die in het Nederlands zijn geschreven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Frank v.
  Frank v.
  • 1 recensie
  9/10

  Leuk restaurant. Hele fijne bediening. En de kok zelf bracht het voorgerecht. Veel vlees, iets weinig groeten. Maar lekker! ???? De app zegt dat ik nog veel meer tekens moet invoeren. Dus dan doe ik dat maar.

 2. Jan V.
  Jan V.
  • 4 recensies
  8,5/10

  Ik heb Klein Paramaribo gevonden via Tripadvisor. zonder Tripadvisor zou ik hier niet naar binnen zijn gegaan. De bediening was voortreffelijk. Het eten prima. Ik heb maar twee gerechten genomen en dat was meer dan voldoende. Ik heb genoten van de Surinaamse smaken.

 3. Romy v.
  Romy v.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, super vriendelijke bediening. ☺️

 4. Nelie H.
  Nelie H.
  • 24 recensies
  9/10

  Gezellige sfeer leuk klein restaurantje bediening erg goed lekker gegeten zeer smaakvol de volgende keer in Assen gaan we er weer heen we vonden de prijs voor soep wel aan de prijzige kant het is dat wij voor de helft via the fork hebben gegeten

 5. A. G.
  A. G.
  • 3 recensies
  10/10

  Wij hebben weer heerlijk gegeten, netjes gewacht tussen de gangen door. Heel relaxed kunnen genieten van het heerlijke eten. We gaan 100% nog eens.

 6. Fleur W.
  Fleur W.
  • 15 recensies
  10/10

  Zoals altijd was het eten heerlijk en zo vers en met toewijding klaargemaakt. Smikkelen!

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Beste Fleur, Wat een mooie beoordeling. Bedankt Team Klein Paramaribo

 7. Kim R.
  Kim R.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Via the fork dit restaurant gezien. Aanbieding van 50% op het eten. Helaas gold dit niet voor keuzemenu, proeverijen en wensmenu's. Vooraf een mail met bevestiging van de reservering gehad. Hierin werd vermeld dat we 3 euro per persoon betaalden voor coronamaatregelen. We konden echter niet ontdekken welke maatregelen dit waren. We werden vriendelijk geholpen door twee dames. We kozen voor een voorgerecht en hoofdgerecht. Deze waren allemaal erg lekker (en vulden enorm)!

 8. Tiny R.
  Tiny R.
  • 33 recensies
  6/10

  Helaas........... De kaart was aangepast omdat de 30 % korting niet op alle gerechte van toepassing was . Dat op zich is bijzonder. Toen ik ging afrekenen stond er 2 x 3 euro extra op voor "service fee". Toch raar voor ons zeker omdat de eerste keer was dat we zomaar 6 euro erbij moesten afrekenen. Zo valt de korting in t niet. Nare bijsmaak.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Geachte heer Robben,, Wij bieden goed eten voor een eerlijke prijs. De korting geldt alleen voor de losse gerechten. Bij de menu en samengestelde gerechten is er al een korting in de prijs. U wilt nu korting op korting. Dat vinden wij weer raar. Ik heb the fork gevraagd om de informatie nog duidelijker op de site te zetten om zulke situatie te voorkomen in de toekomst. Wij doen mee met de kortingsacties van de fork om zo een bredere publiek te bereiken. Als u de site van the Fork goed had gelezen staat er dat wij een servicefee in rekening brengen. Wij wensen u veel succes met uw toekomstige cullinaire keuze. Met een warme groet, Aniel Gajadhar

 9. Ester J.
  Ester J.
  • 9 recensies
  9,5/10

  Eerste keer gegeten bij Klein Paramaribo, heerlijk. Bij binnenkomst al die heerlijke geur waardoor je meteen in de stemming komt. Het wensmenu gekozen, heerlijk zo'n proeverij! Heel vriendelijke bediening en prima tijd tussen de gerechten. We komen zeker nog eens terug.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Geachte mevrouw Jansen, Wat een mooie review. Bedankt hiervoor. Met een vriendelijke groet, Aniel Gajadhar Restaurant Klein Paramaribo

 10. Jord d.
  Jord d.
  • 1 recensie
  4/10

  Bij een Wensmenu (2 pers € 70) verwacht je overladen te worden met vele lekkere (kleine) Surinaamse hapjes maar het aanbod was zeer beperkt en daardoor teleurstellend. De kwaliteit was goed maar de kwantiteit stond in geen verhouding tot de prijs. Ook moesten we steeds lang wachten. Een gemiste kans.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Geachte heer de Vries, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een terugkoppeling te sturen van uw beleving bij Klein Paramaribo. Uit uw reactie begrijp ik dat u tevreden bent over de smaak van de geserveerde gerechten. U klaagt eindelijk over de prijs. Ëen 3 gangen proverij voor €35 per persoon vinden wij een eerljjk prijs. Bij het bestellen had u in ons menu kunnen lezen wat wij serveren. Dat u lang moest wachten... Wij serveren verse gerechten die ook de benodigde tijd nodig heeft om klaar te maken. U hebt gekozen voor een avond uit eten dan verwachten wij dat u ook de tijd heeft om van uw keuze te genieten. Jammer dat u ons met een 4 beoordeeld omdat u graag gezien had dat wij andere prijzen hanteren. Veel succes met uw toekomstige cullinaire keuze. Met een warme groet, Restaurant Klein Paramaribo Aniel Gajadhar

 11. Robert S.
  Robert S.
  • 10 recensies
  7/10

  De eerste keer voor om deze keuken te mogen proeven. Startend met een proeverijtje van verschillende gerechtje waar we enthousiast over waren. Opvolgend een heerlijke roti wat het helemaal afmaakte. Een heerlijke smaakbeleving. Het was erg rustig op maandag waardoor de sfeer een beetje achter bleef maar gezien de Corona was dat niet perse erg te noemen :) al met al zeker een aanrader.

 12. Frans K.
  Frans K.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Zeer vriendelijke bediening. Helaas was 1 van de 2 bestelde voorgerechten "op". Voorgerecht en hoofdgerechten waren lekker. Prijs is redelijk.

 13. Monique v.
  Monique v.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Wij hebben hier het beste gegeten tijdens ons 4 daags verblijf in Assen. Heerlijke saoto en eten zoals Surinaams hoort te smaken. Super verse producten allemaal echt heel erg goed!

 14. Harold V.
  Harold V.
  • 1 recensie
  7/10

  Mooi ingerichte locatie, vriendelijk personeel, eten was niet helemaal geslaagd. Flens erg droog en groente/aardappel niet goed gaar. Wel prima avondje uit gehad.

 15. Monica d.
  Monica d.
  • 2 recensies
  10/10

  We zijn blij dat we dit kleine restaurant hebben ontdekt. Het personeel is toegewijd en denkt goed mee met onze voorkeur voor het eten. De smaak en presentatie van de gerechten waren boven verwachting. We hebben de korting gebruikt als fooi, zo goed vonden we het! We komen zeker nog een keer terug.

 16. Jonneke S.
  Jonneke S.
  • 2 recensies
  8/10

  We konden buiten zitten ,het was prachtig weer. Goeie service en heerlijke roti gegeten met rundvlees. Lekker biertje erbij ..top we komen zeker terug

 17. Annemieke K.
  Annemieke K.
  • 6 recensies
  9/10

  Heerlijk gegeten We hadden samosa’s, roti, petjil en garnalen Alles was super smaakvol. De bediening was heel vriendelijk. Klein minpuntje was dat we best lang op onze gerechten moesten wachten terwijl er maar 2 tafeltjes aanwezig waren

 18. Kelly C.
  Kelly C.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Het eten was heerlijk, en de serveerster was erg vriendelijk. Het restaurant ziet er goed uit. De tijd tussen het voor- en hoofdgerecht was perfect. Zeker een aanrader.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  bedankt voor uw mooie review Team Klein Paramaribo

 19. Hans D.
  Hans D.
  • 1 recensie
  5/10

  Moesten wachten voordat we geholpen werden, bediening was meer bezig met afhaal. We waren de enigsten gasten in het restaurant. Eten was minder lekker als 2 jaar geleden. Toen was het top.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Beste Hans, Het was geen geslaagde bezoek deze keer. Ons ecxuses hier voor. Uw opmerking dat het eten minder goed smaakte komt niet overeen met de gemiddelde feedback die wij ontvangen.

 20. Gerard B.
  Gerard B.
  • 39 recensies
  7,5/10

  Leuk om Surinaams te eten. Heerlijke recepten !

 21. M.E. W.
  M.E. W.
  • 2 recensies
  7/10

  Hebben hier heerlijk gegeten. Vooral de voorgerechten waren erg lekker. Punt van verbetering: de inrichting kan wel wat gezelliger en de zitplaatsen waren erg krap.

 22. Ron R.
  Ron R.
  • 3 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten, ik had bara en daarna roti kipfilet. Wel sneu voor het restaurant dat een tafeltje naast ons heel sneaky op stapte toen de serveerster naar de keuken was. Wij hebben lig heerlijk gegeten. Aanrader!!!!!!

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Beste Ron, Bedankt voor je mooie feedback.

 23. L. K.
  L. K.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten! We zijn super geholpen met de keuze op de kaart. Het eten was er vlot en ze gaf goede tips voor thuis. Het enige wat we misten was een keer extra drinken. Daar kan eventueel nog op gelet worden. Verder een topervaring en we komen zeker terug!

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Bedankt voor uw feedback

 24. Rutger V.
  Rutger V.
  • 2 recensies
  10/10

  Waar vind je nu een authentiek Surinaams restaurant? In Assen dus. Grote verrassing, zowel qua sfeer als ook het heerlijke voedsel. Dit verdient het om de corona crisis te overleven.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Geachte heer van Rijn, Bedankt voor uw mooie review. Team Klein Paramaribo

 25. Arend O.
  Arend O.
  • 12 recensies
  8/10

  Betrekkelijk onverwacht kwamen wij in Assen terecht bij dit Surinaamse restaurant, vlak nadat de beperkende maatregelen, agv de Coronacrisis waren versoepeld. Het was er erg rustig. Helaas was de menukaart niet overeenkomstig met die op de website. Het hoofdgerecht Creoolse pindasoep was niet meer verkrijgbaar. Maar helaas was ook het voorgerecht pindasoep niet op voorraad. De gerechten, die we wel konden bestellen, waren best goed, maar de teleurstelling over de pindasoep bleef toch wel wat dwarszitten. Helaas.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Geachte heer Oortman, Al met al concluderen wij dat u heerlijk hebt gegeten. Wij hebben sindkort ons menu moeten aanpassen, De pindasoep past nu niet in ons menu. wellicht dat wij deze in de toekomst weer op het menu zetten,. Bedankt voor uw eerlijke review Team KP

 26. Linda B.
  Linda B.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Heerlijk eten, lieve aardige mensen die er werken. Ze hebben veel keuze, ook leuke 3 gangen opties. Kruiden en smaken zijn heel goed, vers bereide gerechten.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Geachte mevrouw Bouwman, Bedankt voor uw eerlijlke/mooie review. Team KP

 27. Nelleke Z.
  Nelleke Z.
  • 7 recensies
  8,5/10

  We hadden al meer over hun lekkere eten gehoord en daarom zijn we er zelf eens gaan eten. Heerlijk eten,fijn personeel en goed betaalbaar. Echt een aanrader om ook eens te proberen.

  Klein ParamariboKlein Paramaribo

  Geachte mevrouw Zuidema, Bedankt dat u de beleving hebt willen delen. groet,' Team KP

 28. Karin S.
  Karin S.
  • 8 recensies
  9/10

  We hebben super lekker gegeten. Dit was echt een topper. Vriendelijke bediening, mooi geserveerd en de smaken zijn erg geslaagd, lekker pittig, maar niet te.

 29. Fleur W.
  Fleur W.
  • 15 recensies
  8,5/10

  Heerlijke super verse en zeer smakelijke gerechten eten in een wat ongezellige setting.

 30. Danielle v.
  Danielle v.
  • 1 recensie
  7/10

  Lekker gegeten. Het was alleen erg rustig om acht uur op woensdag. We waren de enige. Misschien vanwege het coronavirus. Nette bediening. De menu's vallen niet onder de 50% kortingsregeling, de losse gerechten wel. Daardoor spotgoedkoop gegeten. Super leuk toch!

 31. R. P.
  R. P.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten en ook de gast komt aan aandacht niets tekort.

 32. Tom S.
  Tom S.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Bediening is altijd zeer vriendelijk! Eten is zeer goed gekruid en ruime porties! Prijs is zeer vriendelijk. Inrichting is ok.

 33. Jaap J.
  Jaap J.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heel erg lekker eten en echt authentiek Surinaams lijkt mij. Lijkt een beetje op de Indonesische keuken. Veel lekker vlees, minder groente, Wij hadden het keuzemenu, meer dan voldoende en niet duur Prima en gezellig!

 34. G. M.
  G. M.
  • 5 recensies
  2/10

  De bediening kwam zeer onervaren over. De jonge dame moest alles in de keuken navragen en wist niets over de gerechten te vertellen. Bepaalde gerechten van de kaart waren niet voorradig zoals de saté en het Ben en Jerry's ijs. De roti was taai, de kouseband moest je met een vergrootglas zoeken , de saoto was smakeloos. Het is voor mij de eerste en laatste keer.

 35. Vera V.
  Vera V.
  • 9 recensies
  3,5/10

  We, mijn man en ik, hadden nog nooit Surinaams gegeten dus verheugden ons op dit uitje. We kwamen binnen en ons werd een vrij donker plekje aangewezen. Na 10 minuten verder nog niemand aan onze tafel gezien te hebben was ik van plan om een ander beter verlicht tafeltje te vragen, toen daar net een jong stel naar gewezen werd. Zij werden ook nog de hele avond als eerst geholpen en pas een kwartier later werd er gevraagd of we wat wilden drinken. We mochten eigenlijk gewoon uit de kaart bestellen. We kozen beiden voor de loempia die dan ook perfect was, al was die van mij half koud. Daar ik nog nooit kousenband had gegeten ging ik daarvoor. Dat smaakte zeker goed en ook de kip was heerlijk mals. De roti, wat ik ook nog nooit had gegeten daarentegen, was erg droog. Mijn man had Shaw siue was erg droog en kennen we al van de Chinees. Kortom, was niet voor herhaling vatbaar ondanks de korting van 50 %. Jammer.

 36. Marco L.
  Marco L.
  • 6 recensies
  9/10

  Erg lekker gegeten. De gerechten waren smakelijk en royaal. Met de kinderen werd ook goed rekening gehouden. De 30% korting maakte het geheel uiteraard nog wat aangenamer, maar ook voor de volle prijs is het echt de moeite waard.

 37. Pieter d.
  Pieter d.
  • 42 recensies
  9/10

  Wil je echt lekker Surinaams eten? Ga naar Klein Paramaribo in Assen, een super eenvoudig zaakje maar het eten is zalig en het meisje in de bediening is heel attent en lief.

 38. Marian v.
  Marian v.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Het duurde allemaal erg lang, bakkeljou was prima de chaum shu was oud en taai

 39. JF B.
  JF B.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Gisteren zijn mijn vriendin en ik hier wezen eten omdat we eens wat anders wilden proberen. En dit restaurantje is absoluut een aanrader voor lekker eten voor een hele redelijke prijs. De bediening was super vriendelijk en wij komen hier zeker terug

 40. Helene J.
  Helene J.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Lekker eten tegen een redelijke prijs. Ook erg vriendelijk