8,5/10
Fantastisch
Gebaseerd op 232 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. L. K.
  L. K.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten! We zijn super geholpen met de keuze op de kaart. Het eten was er vlot en ze gaf goede tips voor thuis. Het enige wat we misten was een keer extra drinken. Daar kan eventueel nog op gelet worden. Verder een topervaring en we komen zeker terug!

 2. Rutger V.
  Rutger V.
  • 2 recensies
  10/10

  Waar vind je nu een authentiek Surinaams restaurant? In Assen dus. Grote verrassing, zowel qua sfeer als ook het heerlijke voedsel. Dit verdient het om de corona crisis te overleven.

 3. Arend O.
  Arend O.
  • 11 recensies
  8/10

  Betrekkelijk onverwacht kwamen wij in Assen terecht bij dit Surinaamse restaurant, vlak nadat de beperkende maatregelen, agv de Coronacrisis waren versoepeld. Het was er erg rustig. Helaas was de menukaart niet overeenkomstig met die op de website. Het hoofdgerecht Creoolse pindasoep was niet meer verkrijgbaar. Maar helaas was ook het voorgerecht pindasoep niet op voorraad. De gerechten, die we wel konden bestellen, waren best goed, maar de teleurstelling over de pindasoep bleef toch wel wat dwarszitten. Helaas.

 4. Linda B.
  Linda B.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Heerlijk eten, lieve aardige mensen die er werken. Ze hebben veel keuze, ook leuke 3 gangen opties. Kruiden en smaken zijn heel goed, vers bereide gerechten.

 5. Nelleke Z.
  Nelleke Z.
  • 6 recensies
  8,5/10

  We hadden al meer over hun lekkere eten gehoord en daarom zijn we er zelf eens gaan eten. Heerlijk eten,fijn personeel en goed betaalbaar. Echt een aanrader om ook eens te proberen.

 6. Karin S.
  Karin S.
  • 7 recensies
  9/10

  We hebben super lekker gegeten. Dit was echt een topper. Vriendelijke bediening, mooi geserveerd en de smaken zijn erg geslaagd, lekker pittig, maar niet te.

 7. Fleur W.
  Fleur W.
  • 14 recensies
  8,5/10

  Heerlijke super verse en zeer smakelijke gerechten eten in een wat ongezellige setting.

 8. Danielle v.
  Danielle v.
  • 1 recensie
  7/10

  Lekker gegeten. Het was alleen erg rustig om acht uur op woensdag. We waren de enige. Misschien vanwege het coronavirus. Nette bediening. De menu's vallen niet onder de 50% kortingsregeling, de losse gerechten wel. Daardoor spotgoedkoop gegeten. Super leuk toch!

 9. Rene P.
  Rene P.
  • 1 recensie
  8/10

  Heerlijk gegeten en ook de gast komt aan aandacht niets tekort.

 10. Tom S.
  Tom S.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Bediening is altijd zeer vriendelijk! Eten is zeer goed gekruid en ruime porties! Prijs is zeer vriendelijk. Inrichting is ok.

 11. Jaap J.
  Jaap J.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heel erg lekker eten en echt authentiek Surinaams lijkt mij. Lijkt een beetje op de Indonesische keuken. Veel lekker vlees, minder groente, Wij hadden het keuzemenu, meer dan voldoende en niet duur Prima en gezellig!

 12. Gesi M.
  Gesi M.
  • 4 recensies
  2/10

  De bediening kwam zeer onervaren over. De jonge dame moest alles in de keuken navragen en wist niets over de gerechten te vertellen. Bepaalde gerechten van de kaart waren niet voorradig zoals de saté en het Ben en Jerry's ijs. De roti was taai, de kouseband moest je met een vergrootglas zoeken , de saoto was smakeloos. Het is voor mij de eerste en laatste keer.

 13. Vera V.
  Vera V.
  • 9 recensies
  3,5/10

  We, mijn man en ik, hadden nog nooit Surinaams gegeten dus verheugden ons op dit uitje. We kwamen binnen en ons werd een vrij donker plekje aangewezen. Na 10 minuten verder nog niemand aan onze tafel gezien te hebben was ik van plan om een ander beter verlicht tafeltje te vragen, toen daar net een jong stel naar gewezen werd. Zij werden ook nog de hele avond als eerst geholpen en pas een kwartier later werd er gevraagd of we wat wilden drinken. We mochten eigenlijk gewoon uit de kaart bestellen. We kozen beiden voor de loempia die dan ook perfect was, al was die van mij half koud. Daar ik nog nooit kousenband had gegeten ging ik daarvoor. Dat smaakte zeker goed en ook de kip was heerlijk mals. De roti, wat ik ook nog nooit had gegeten daarentegen, was erg droog. Mijn man had Shaw siue was erg droog en kennen we al van de Chinees. Kortom, was niet voor herhaling vatbaar ondanks de korting van 50 %. Jammer.

 14. Marco L.
  Marco L.
  • 5 recensies
  9/10

  Erg lekker gegeten. De gerechten waren smakelijk en royaal. Met de kinderen werd ook goed rekening gehouden. De 30% korting maakte het geheel uiteraard nog wat aangenamer, maar ook voor de volle prijs is het echt de moeite waard.

 15. Pieter d.
  Pieter d.
  • 41 recensies
  9/10

  Wil je echt lekker Surinaams eten? Ga naar Klein Paramaribo in Assen, een super eenvoudig zaakje maar het eten is zalig en het meisje in de bediening is heel attent en lief.

 16. Marian v.
  Marian v.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Het duurde allemaal erg lang, bakkeljou was prima de chaum shu was oud en taai

 17. JF B.
  JF B.
  • 5 recensies
  9,5/10

  Gisteren zijn mijn vriendin en ik hier wezen eten omdat we eens wat anders wilden proberen. En dit restaurantje is absoluut een aanrader voor lekker eten voor een hele redelijke prijs. De bediening was super vriendelijk en wij komen hier zeker terug

 18. Helene J.
  Helene J.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Lekker eten tegen een redelijke prijs. Ook erg vriendelijk

 19. Gerard En Eke E.
  Gerard En Eke E.
  • 5 recensies
  10/10

  Heerlijk Surinaamse roti gegeten. Precies zoals het moest zijn. Prachtig opgediend. Dat was lang geleden. Mooi restaurant in de binnenstad van Assen.

 20. Hans K.
  Hans K.
  • 1 recensie
  9/10

  Wij waren eenmalig in Assen en hebben genoten van het eten. Toen we vroegen om een doggybag werd ons eten daar ingedaan en zover aangevuld dat we er met zijn tweeen weer van konden eten. Wat een service!!!

 21. Margreet F.
  Margreet F.
  • 4 recensies
  9/10

  Heerlijke roti kip gegeten. De kwaliteit is vergelijkbaar met ‘groot’ Paramaribo. Meer heb ik niet te melden maar van The Fork moet je minimaal 120 tekens gebruiken ;)

 22. Inge d.
  Inge d.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Lekker gegeten; prima ontvangst: heel vriendelijk; goed dat het afhaalgedeelte duidelijk gescheiden is van het gezellige restaurant

 23. Pieter d.
  Pieter d.
  • 41 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten, echt authentiek Surinaams. Zeer vriendelijke bediening, lieve mensen met hart voor de zaak. En een super prijs- kwaliteit verhouding.

 24. Marcel V.
  Marcel V.
  • 9 recensies
  7/10

  Mag meer gekruid/pittig en meer afwisseling, Vrij eentonig van smaak.

 25. Angelique M.
  Angelique M.
  • 10 recensies
  8/10

  Heel lekker gegeten! Gezellig restaurant!

 26. André H.
  André H.
  • 15 recensies
  6/10

  Voor het eerst Surinaams gegeten. Het eten was smakelijk maar vond het niet echt bijzonder.. Bijzonder weinig groenten en heel veel koolhydraatrijk voedsel. Op de menukaart stond bij een aantal gerechten vermeld dat er kousenband bij zou zitten maar in de plaats hiervan zat er rauwe sla bij. Het nagerecht zou worden opgediend met 2 bolletjes sorbetijs maar dat was er één. De verklaring hiervoor was dar de menukaart nog moest worden gewijzigd.. Voor de -50% Fork actie was de keuze voor het diner beperkt tot een deel van de kaart wat niet duidelijk was uit de actie-voorwaarden van De Fork.

 27. Sandra d.
  Sandra d.
  • 1 recensie
  10/10

  Het is een eenvoudig restaurant, maar dat maakt niet uit. Het eten is super lekker en ik ga er zeker weer een keer heen.

 28. Chris P.
  Chris P.
  • 1 recensie
  10/10

  Prima restaurant, gezellige sfeer, geweldig eten

 29. Marije v.
  Marije v.
  • 2 recensies
  8/10

  Heerlijk gegeten. Gerechten goed van smaak. De gerechten mogen iets warmer geserveerd worden.

 30. Erika H.
  Erika H.
  • 12 recensies
  9/10

  Wij hebben vanavond heerlijk genoten van de Surinaamse keuken! Ieder gerecht was zeer smaakvol en lekker bereid. Voor degenen die van lekker pittig houden, is de eigengemaakte sambal van het huis een absolute aanrader. De porties waren best groot, wat een tussengerecht overbodig maakt. Na vier gangen zijn wij zeer voldaan en met een grote glimlach naar buiten gerold. Wij raden het restaurant absoluut aan en als we weer in de buurt zijn, dan zullen we zeker weer een hapje komen eten ????????

 31. Christiane D.
  Christiane D.
  • 34 recensies
  8/10

  Goed gegeten..met 50% korting Soep ok..te groot .wel 7€......dranken prijzen wel ok

 32. A. S.
  A. S.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Mijn man en ik wilde eens wat anders en zijn Surinaams gaan eten. Wij vonden de gerechten erg smakelijk en de bediening ontzettend vriendelijke. Prijs kwaliteit zeer goed.

 33. T P.
  T P.
  • 10 recensies
  9/10

  Met mijn Surinaamse kleinzoon gewinkeld in Assen en daarna heerlijk gegeten. Roti kip en Javaanse kip. Saoto soep en Bara vooraf. Als echte kenner vond hij het ontzettend lekker ....en ik ook. Vriendelijke bediening en heel attent. Wij komen graag terug.

 34. Ton J.
  Ton J.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Zeer gastvrij, allerlei lekkere gerechten gegeten

 35. Trienke B.
  Trienke B.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Vriendelijke mensen, een praatje kan er vanaf, wat het heel ongedwongen maakt! Goed eten voor een goede prijs. Tot de deur lopen ze mee ter afscheid!

 36. Mariska M.
  Mariska M.
  • 1 recensie
  5,5/10

  Op zich goed gegeten alleen wat de aanbieding betreft word er geadverteerd met 50%korting wat in werkelijkheid 30% was, naar mijn mening is het beter om dit op de site van The Fork dan aan te passen. Argument van het restaurant was dat ze al teveel hebben weggegeven????

 37. Abdullah E.
  Abdullah E.
  • 4 recensies
  10/10

  We zijn hier voor het eerst wezen eten. Door Vele goede reacties was de verwachting hoog. Nou het heeft onze verwachtingen overtroffen. Lekkerste Surinaams in Nederland kan ik wel zeggen. Zeker het proberen waard! Mijn complimenten. Keep up the good work! Wij komen zeker terug!

 38. Hennie G.
  Hennie G.
  • 1 recensie
  9,5/10

  Heerlijk gegeten van authentieke en verse gerechten! Prijs/kwaliteitverhouding uitstekend. We werden bediend door een zeer vriendelijke jongedame, die bij vertrek zelfs de deur openhield. Sfeer van het restaurant is warm Tip: speeltafeltje voor kinderen, tijdens het wachten. We komen graag nog eens terug!

 39. Anita P.
  Anita P.
  • 3 recensies
  9,5/10

  Leuk restaurant, heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Bediening is prima. Echt n aanrader! Niet alleen om af te halen maar ook om gezellig uit eten te gaan.

 40. Monique Z.
  Monique Z.
  • 17 recensies
  10/10

  Wat hebben we weer heerlijk gegeten. Dit keer met The Fork 50% actie. Mochten niet uit de menu’s kiezen ,masr eer bleef nog genoeg over. En wat een vriendelijke mensen. Komen zeker weer !