Kazerne

Paradijslaan 8 5611 KN Eindhoven Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 30
|
31-402073730
8,7 /10
42 recensies

Over het restaurant Kazerne

Industrieel en levendig. Chef Giovanni Gabana en zijn team serveren robuuste en groente georiënteerde gerechten, met een italiaanse touch. Geniet van lunch en dinner temidden van de expositie

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 30
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

  • € 4
    Glas wijn
  • € 23
    Fles wijn
  • € 6
    Glas champagne
  • € 31
    Fles champagne
  • € 2
    Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Kazerne

Hoe kom je er?

  • Openbaar vervoer
    ± 5 minuten vanaf Station Eindhoven (3 minuten reistijd plus 2 minuten lopen) uitstappen halte Keizersgracht.
  • : Car park Q-park Stadhuisplein, P1 parking ’t Hooghuis, parking area Keizersgracht and parking area Deken van Somerenstraat liggen op loopafstand.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 23:30
- Lunch 12:00 - 17:00
- Diner 12:00 - 21:30
- Bar 12:00 - sluit

Services

Fantastisch
8,7 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    10
  • 9
    9
  • 8
    6
  • 7
    14
  • < 7
    4
Eten
8,8
Service
8,5
Decor
8,7
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Redelijk
32/43 recensies

Jouw recensie over het restaurant Kazerne

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Jolien K.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 27 sep. 2019
  • Online gereserveerd
Heerlijk restaurant, echt een aanrader.
Dave D.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 14 sep. 2019
  • Online gereserveerd
Fijne industrieel ogend restaurant. Leuk om te zien hoe men in de open keuken hard aan het werk is. Enige minpuntje is de tallegio kaas welke een schimmel plekje had.
Gerco V.
Meesterproever
(31 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 24 aug. 2019
  • Online gereserveerd
Mooi restaurant met prachtige, sfeervolle binnenplaats/-tuin. We hebben vanwege het mooie weer, heerlijk buiten kunnen eten. Uitgebreide kaart met daarop leuke en verrassende smaakcombinaties. De porties zijn goed en worden mooi opgemaakt. De bijpassende wijnen zijn heerlijk en goed uitgekozen. De bediening is vriendelijk. Verrassend is het aandeel Engels sprekend personeel. Dit restaurant is zeker een bezoek waard.
Leontine J.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 23 aug. 2019
  • Online gereserveerd
De vegetarische gerechten waren in verhouding met de vleesgerechten wat minimaal. Smaak was verder prima en service top. Locatie prachtig.
Marco Z.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 5 aug. 2019
  • Online gereserveerd
Alles was SUPER
Kees D.
Meesterproever
(106 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 6 jul. 2019
  • Online gereserveerd
Nog niet eerder waren we bij dit restaurant. De vormgeving kan als industrieel worden omschreven, een grote ruimte van beton met boven ons grote buizen. Hier en daar was wel wat aankleding om de boel ‘op te leuken’. We kozen voor twee gangen, als hoofdgerecht hadden we beiden de Parmigiana, burrata, tomaat, pesto en gefrituurd ei. Wat trouwens niet in het menu stond, was dat dit gerecht in een halve aubergine werd opgediend.
Het gerecht was lekker, maar we vonden niet dat het een volwaardig hoofdgerecht was. Eensgezind als we waren namen we beiden de tiramisu als nagerecht, ook heel lekker. Maar toen we vertrokken hadden we allebei nog behoorlijk trek. Personeel was wel aardig maar voornamelijk Engelstalig. Er was een Nederlandssprekende man die wat ongestructureerd en wazig rondliep en waar niet zo heel veel vanuit ging. Ondanks dat de gerechten goed smaakten betwijfelen we of we hier nogmaals zullen eten.
Rob I.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 30 jun. 2019
  • Online gereserveerd
Geweldige plek om buiten te eten. En daarbij heerlijk eerlijk eten met vlotte bediening met humor. Wij aten het 3 gangen diner waarbij eigen keuzes op prijs gesteld worden. Kortom een aanrader!!
Mindy R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 17 mei 2019
  • Online gereserveerd
Heerlijke avond gehad met zeer vriendelijk - oplettend en kundig personeel. Ivm glutenallergie is dat soms lastiger maar hier echt werkelijk geen probleem! Aan alles werd gedacht en ik kon gewoon genieten!
Aanrader voor iedereen die heerlijk verwend een avond goed wil eten en drinken zonder de hoofdprijs te betalen!
Restaurant
Dank Mindy, fijn om te horen dat je zorgeloos hebt kunnen genieten van de avond! Graag tot een volgende keer.
Dennis H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 16 mei 2019
  • Online gereserveerd
Goed eten op een mooie industriële locatie!
Restaurant
Dank Dennis, graag tot ziens!
Guus V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 16 apr. 2019
  • Online gereserveerd
Zeker aan te bevelen. Lekke eten in fijn ambiance mat vriendelijk petsoneel.
Restaurant
Dank Guus voor de lovende reactie, graag tot ziens!
Margot V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 12 apr. 2019
  • Online gereserveerd
De kwaliteit van het eten viel wat tegen en de prijs kwaliteitverhouding was voor ons niet oke.
Robert H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 1 apr. 2018
Mooi restaurant maar het eten is onder de maat voor de prijs. Te veel boter en te weinig smaak. Wat echt niet kon was dat de drukke kok de hele tijd alles proefde, zat met zijn vingers overal aan en in, om vervolgens zijn handen aan zijn broek af te vegen. Niet fris!
Rob V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2018
Kazerne was al best goed: begin 2017 kregen ze een 7 van de krant NRC. Maar met de komst van de nieuwe chef Carlos Blankers, eind 2017, heeft Kazerne echt nog een enorme sprong vooruit gemaakt. Heerlijk eten in een creatieve omgeving van kunst, design, kennis en techniek. Ga er snel eten - voordat iedereen het doet!
Rob Voorwinden
Petra V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 7 feb. 2018
In deze prachtige en met design ingerichte ruimte heerlijk gegeten. Wat een mooie en heerlijke gerechten! Ook de wijnkaart biedt volop lekkere en betaalbare wijnen. De bediening was erg vriendelijk. Voor wat we gegeten hebben zijn dit schappelijke prijzen. Dit Gaan we zeker vaker doen!!
Janny V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 21 okt. 2017
Teleurstellend! Veel te duur voor de kwaliteit die geboden wordt. Erg makkelijke gerechten, bediening was slecht. Bijna 30 minuten moeten wachten op ons drankje. Het excuus was dat het erg druk was (zaterdagavond)..... een groot deel van het bedienend personeel spreekt geen Nederlands.
igt-reinders .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 14 sep. 2017
Helaas, zeer teleurstellend. De kok had blijkbaar zijn avond niet! Voorgerecht matig, hoofdgerecht een grote sof. Kok wil blijkbaar graag koken met vergeten groenten om "hip" te zijn en mee te gaan met zijn tijd maar was vergeten het kookboek te raadplegen. Aardperen zijn dus niet zijn specialiteit en ik betwijfel n.a.v. de reactie van de kok omdat ik bij hem ten rade ging of hij a) gaat onderzoeken hoe aardperen werkelijk bereid dienen te worden b) of hij echt liefde heeft voor zijn vak, want deze kok hoort niet thuis in een open keuken.
Eter2012 .
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 8 apr. 2017
Op 8 april gegeten in Kazerne. Zijn bekend met lokatie en blijft interessant. Hebben 3-gangen menu genomen. Gerechten prima van samenstelling, smaak en uiterlijk. Medewerkers vriendelijk. Is een echte aanrader!
Cori V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
4
  • Datum van je bezoek: 6 nov. 2016
Ga hier nooit meer naar toe
Veel te prijzig voor wat je krijg
Koelkast was kapot we hadden
al besteld toen ze kwam zeggen dat sommige gerechten niet kon ?
chateaubriand .
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
6
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 22 okt. 2016
Gegeten tijdens het openingsweekeind van de DDW met gemende gevoelens.. Het grootste, haast theatrale, industriële interieur voldoet aan de grootstedelijke ambities van de stad. Ruimte voor experiment en expoities.. pure winst!
Het eten en de bediening daarentegen zijn in mijn ogen wat 'blasé'; Een driegangen menu voor 35 euro is niet echt duur, maar de gerechten zijn toch net iets te braaf en gewoontjes. De wijnen zijn oké, prijs-kwaliteit is op orde.
De bediening komt wat chaotisch over en eenvoudig een fles wijn bestellen bij de gastvrouw gaat dan weer niet. Dat zit niet in het takenpakket en moet na minuten door iemand anders opgenomen worden.. vreemd.
Wellicht is het de drukte van een zaterdag tijdens DDW, maar de voorgeschotelde ambities zijn vooralsnog niet helemaal waar gemaakt. Dit moet beter kunnen.
Susanne V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 10 sep. 2016
Drie keer de volle punten voor de Kazerne vanavond. Natuurlijk werkt het wel mee dat het heerlijk weer was om buiten onder de plataan te genieten van de scampi met venkel en de heerlije aubergineschotel. De cuisine is creatief, gebalanceerd in smaak en uitbundig waar nodig.
De geinspireerde ober gaf een korte proeverij in de dessertwijnen en stal daarmee ons hart en gaf de avond een liefhebbers-tintje...dankjewel!
Uitstekend!
  • 1
  • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.