Kazerne

Paradijslaan 8 5611 KN Eindhoven Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 30
|
31-403041388
8,6 /10
30 recensies

Over het restaurant Kazerne

Industrieel en levendig. Chef Giovanni Gabana en zijn team serveren robuuste en groente georiënteerde gerechten, met een italiaanse touch. Geniet van lunch en dinner temidden van de expositie

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 30
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

  • € 4
    Glas wijn
  • € 23
    Fles wijn
  • € 6
    Glas champagne
  • € 31
    Fles champagne
  • € 2
    Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Kazerne

Hoe kom je er?

  • Openbaar vervoer
    ± 5 minuten vanaf Station Eindhoven (3 minuten reistijd plus 2 minuten lopen) uitstappen halte Keizersgracht.
  • : Car park Q-park Stadhuisplein, P1 parking ’t Hooghuis, parking area Keizersgracht and parking area Deken van Somerenstraat liggen op loopafstand.

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 12:00 - 23:30
- Lunch 12:00 - 17:00
- Diner 12:00 - 21:30
- Bar 12:00 - sluit

Services

Fantastisch
8,6 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    7
  • 9
    6
  • 8
    4
  • 7
    10
  • < 7
    4
Eten
8,6
Service
8,7
Decor
8,7
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
25/31 recensies

Jouw recensie over het restaurant Kazerne

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Mindy R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 17 mei 2019
  • Online gereserveerd
Heerlijke avond gehad met zeer vriendelijk - oplettend en kundig personeel. Ivm glutenallergie is dat soms lastiger maar hier echt werkelijk geen probleem! Aan alles werd gedacht en ik kon gewoon genieten!
Aanrader voor iedereen die heerlijk verwend een avond goed wil eten en drinken zonder de hoofdprijs te betalen!
Restaurant
Dank Mindy, fijn om te horen dat je zorgeloos hebt kunnen genieten van de avond! Graag tot een volgende keer.
Dennis H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 16 mei 2019
  • Online gereserveerd
Goed eten op een mooie industriële locatie!
Restaurant
Dank Dennis, graag tot ziens!
Guus V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 16 apr. 2019
  • Online gereserveerd
Zeker aan te bevelen. Lekke eten in fijn ambiance mat vriendelijk petsoneel.
Restaurant
Dank Guus voor de lovende reactie, graag tot ziens!
Margot V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 12 apr. 2019
  • Online gereserveerd
De kwaliteit van het eten viel wat tegen en de prijs kwaliteitverhouding was voor ons niet oke.
Robert H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 1 apr. 2018
Mooi restaurant maar het eten is onder de maat voor de prijs. Te veel boter en te weinig smaak. Wat echt niet kon was dat de drukke kok de hele tijd alles proefde, zat met zijn vingers overal aan en in, om vervolgens zijn handen aan zijn broek af te vegen. Niet fris!
Rob V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2018
Kazerne was al best goed: begin 2017 kregen ze een 7 van de krant NRC. Maar met de komst van de nieuwe chef Carlos Blankers, eind 2017, heeft Kazerne echt nog een enorme sprong vooruit gemaakt. Heerlijk eten in een creatieve omgeving van kunst, design, kennis en techniek. Ga er snel eten - voordat iedereen het doet!
Rob Voorwinden
Petra V.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 7 feb. 2018
In deze prachtige en met design ingerichte ruimte heerlijk gegeten. Wat een mooie en heerlijke gerechten! Ook de wijnkaart biedt volop lekkere en betaalbare wijnen. De bediening was erg vriendelijk. Voor wat we gegeten hebben zijn dit schappelijke prijzen. Dit Gaan we zeker vaker doen!!
Janny V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 21 okt. 2017
Teleurstellend! Veel te duur voor de kwaliteit die geboden wordt. Erg makkelijke gerechten, bediening was slecht. Bijna 30 minuten moeten wachten op ons drankje. Het excuus was dat het erg druk was (zaterdagavond)..... een groot deel van het bedienend personeel spreekt geen Nederlands.
igt-reinders .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 14 sep. 2017
Helaas, zeer teleurstellend. De kok had blijkbaar zijn avond niet! Voorgerecht matig, hoofdgerecht een grote sof. Kok wil blijkbaar graag koken met vergeten groenten om "hip" te zijn en mee te gaan met zijn tijd maar was vergeten het kookboek te raadplegen. Aardperen zijn dus niet zijn specialiteit en ik betwijfel n.a.v. de reactie van de kok omdat ik bij hem ten rade ging of hij a) gaat onderzoeken hoe aardperen werkelijk bereid dienen te worden b) of hij echt liefde heeft voor zijn vak, want deze kok hoort niet thuis in een open keuken.
Eter2012 .
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,5 /10
Eten
10
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 8 apr. 2017
Op 8 april gegeten in Kazerne. Zijn bekend met lokatie en blijft interessant. Hebben 3-gangen menu genomen. Gerechten prima van samenstelling, smaak en uiterlijk. Medewerkers vriendelijk. Is een echte aanrader!
Cori V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
4
Decor
4
  • Datum van je bezoek: 6 nov. 2016
Ga hier nooit meer naar toe
Veel te prijzig voor wat je krijg
Koelkast was kapot we hadden
al besteld toen ze kwam zeggen dat sommige gerechten niet kon ?
chateaubriand .
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
6
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 22 okt. 2016
Gegeten tijdens het openingsweekeind van de DDW met gemende gevoelens.. Het grootste, haast theatrale, industriële interieur voldoet aan de grootstedelijke ambities van de stad. Ruimte voor experiment en expoities.. pure winst!
Het eten en de bediening daarentegen zijn in mijn ogen wat 'blasé'; Een driegangen menu voor 35 euro is niet echt duur, maar de gerechten zijn toch net iets te braaf en gewoontjes. De wijnen zijn oké, prijs-kwaliteit is op orde.
De bediening komt wat chaotisch over en eenvoudig een fles wijn bestellen bij de gastvrouw gaat dan weer niet. Dat zit niet in het takenpakket en moet na minuten door iemand anders opgenomen worden.. vreemd.
Wellicht is het de drukte van een zaterdag tijdens DDW, maar de voorgeschotelde ambities zijn vooralsnog niet helemaal waar gemaakt. Dit moet beter kunnen.
Susanne V.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 10 sep. 2016
Drie keer de volle punten voor de Kazerne vanavond. Natuurlijk werkt het wel mee dat het heerlijk weer was om buiten onder de plataan te genieten van de scampi met venkel en de heerlije aubergineschotel. De cuisine is creatief, gebalanceerd in smaak en uitbundig waar nodig.
De geinspireerde ober gaf een korte proeverij in de dessertwijnen en stal daarmee ons hart en gaf de avond een liefhebbers-tintje...dankjewel!
Uitstekend!
Ton K.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
7
Service
8
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 30 aug. 2016
Een restaurant dat gevestigd is aan een ‘Paradijslaan’ schept hoge verwachtingen. Nog spannender wordt het als je weet dat ooit in datzelfde restaurant de garage van de Eindhovense vuilnisophaaldienst was ondergebracht. Inmiddels heeft de vuilnisophaaldienst plaatsgemaakt voor restaurant Kazerne met een galerie industrial design en winkel.
Het restaurant heeft een - tegenwoordig populaire - industriële aankleding. (oud-) Eindhovenaren zijn daar natuurlijk gek op. Maar Kazerne is een geslaagde versie, Londen aan de Dommel, kortom: inrichting 9+.
Het was prachtig weer, dus lunchten we op de schaduwrijke binnenplaats.
Niets beters dan een koele zomerwijn met wat oesters, die per stuk te bestellen zijn. We bestelden er negen en kregen er acht, de laatste acht. Wie na ons kwam had pech. Waarom de oesters op een bedje van grof zout werden gepresenteerd i.p.v. op ijs, is mij niet duidelijk. Ik kan slechts één reden bedenken: het ijs was op.
Na de oesters kozen we voor een Antipasti misti voor 3 personen. Prachtige plank met mooie harde/ zachte kazen, overheerlijke halfdroge worst met anijssmaak, Pesto, hammen en Italiaanse Mortadella, basilicum tomaatjes, vers brood, olijfolie, eendenrillette (of moet je zeggen pulled-duck?), enz.
We namen nog een voorgerecht: de rose gebraden eendenborst met rucola, rozijnen, granaatappel, aceto-uitjes en amandelen en de gekaramelliseerde en geschaafde venkel met gamba’s en roze peper-dilledressing. Alles prima opgemaakt en voldoende geportioneerd. Afsluiting: koffie met truffel.
De wijnkeuze per glas bestond uit Chardonnay, Sauvignon-blanc en een pinot Grigio. Voor een prijs van €4,/€5, per glas hebben we eerlijk gezegd wel eens iets beters gedronken.
Wat misschien niet helemaal klopte bij Kazerne werd ruimschoots gecompenseerd door de vriendelijke en attente bediening.
Aanwinst voor Eindhoven.

felkro .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,8 /10
Eten
10
Service
9
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 6 aug. 2016
Heerlijk driegangenmenu gegeten, goede prijs-kwaliteit-verhouding. Nette service. Fantastische ambiance, heel bijzonder om te eten omringd door prachtige kunst en design. Kijk ook even in het kleine winkeltje waar je bijzondere design voorwerpen kunt kopen. Er is ook een binnentuin waar het leuk en heel rustig zitten is. Wij komen hier absoluut terug!
Anita L.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 24 jan. 2016
Jammer dat we op deze zondagavond bijna de enige gasten zijn. En dat terwijl eten en sfeer hier prima in orde zijn. Ondanks dat het een hoge grote industriële ruimte is, doet de inrichting verzorgd aan en het is er behaaglijk. De combinatie van expositie en horeca geeft het geheel een extra leuk tintje.
Op de kaart prijken mediterrane gerechten en er is voldoende keuze. We gaan van start met gestoofde mosselen voor twee van ons, ceasar salad en gemarineerde bietensalade. Als hoofdgerecht kiezen we voor kalfssukade met linzen en paddestoelen, ossenhaas met rucola en twee maal Parmigiano Reggiano. We eindigen met tiramisu. We krijgen er prima wijn bij geschonken en ook het brood is heerlijk vers. Een aanrader.
Janneke J.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
7
Decor
9
  • Datum van je bezoek: 20 dec. 2015
Wij waren met 4 personen. Van 1 persoon was men het voorgerecht vergeten. Daarnaast wist de bediening niet alle vragen over de gerechten te beantwoorden. De bediening was wel uiterst vriendelijk! Als voorgerecht had ik pasta met gamba's. De pasta was erg flauw en de portie veel te groot. Geen aanrader. De ossenhaas die ik als hoofdgerecht had, was daarentegen super! Het citroendessert was ook prima. Kortom, een mooie locatie om met prettig gezelschap te dineren.
Geert V.
Meesterproever
(27 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 4 dec. 2015
Mooiste restaurant van Eindhoven, je waant je even in New York of Londen. Goede menukaart met erg lekker eten in hoeverre ik het heb kunnen proeven. Bediening leek wat onwennig maar was erg vriendelijk. Absoluut een aanrader.
J.h. D.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
8
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 23 aug. 2015
Fantastische plek om te eten. Veel design maar niet opdringerig. Op dit moment is er een expositie ingericht door trendwatcher en oud-directeur van de Design Academy Lidewij Edelkoort. Heerlijk om tussen de gangen door even tussen haar persoonlijke voorkeuren te lopen. Wij vonden dat echt een toevoeging.

Het eten was goed. Voortreffelijk ossehaas en boterzachte lam. Geen tien, maar een negen.

Helaas was er deze avond veel minder klandizie dan dit prachtige restaurant verdient. Daardoor begonnen de koks al heel vroeg met het schoonmaken van de keuken. Begrijpelijk, maar het geeft een onrustig gevoel. De bediening was uitstekend, als wij er niet de halve maaltijd getuige van hadden moeten zijn dat de keuken werd schoongemaakt zou dat een 9 zijn geweest.

Er was nog iets dat op viel: ondanks de enorme ruimte met "harde" wanden was de akoestiek heel prettig. Dat is fijn als je gewoon met elkaar wil praten zonder dat anderen mee luisteren.

Ik hoop echt dat er zoveel mensen gaan eten dat de koks het tot het allerlaatste moment zo druk hebben dat ze pas hoeven poetsen als iedereen weg is. De Kazerne is het waard.
Annet G.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
6
Service
7
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 12 jun. 2015
Wat een schitterende locatie is dit. Als je op zoek bent naar een typisch Eindhovense ervaring moet je hier zijn. Het eten stak wat schraal af bij de omgeving maar ik heb ook hele andere verhalen gehoord, dus misschien is de kwaliteit wat wisselend. Maar ga er zeker eens langs, al was het alleen maar om even een kijkje te nemen.
  • 1
  • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.