menukaart

Voorgerecht

Lam - De ham gedroogd en gepekeld met een frisse salade van peer, witlof, walnoten, gorgonzola & honingdressing
€ 15
Coquille - Beide rauw gemarineerd en geserveerd in korstdeeg met komkommer, knolselderij en dressing van Franse mosterd
€ 15
Zwezerik - Van het kalf gebakken op rundersukade met witlof, rozijnen, gekaramelliseerde appel en saus van marsala
€ 17

Hoofdgerecht

Zeeduivel - Medaillons gebakken op mediterrane wijze met risotto, haricots-verts, olijven, artisjok, tomaat & ansjovis
€ 27
Konijn - De filets gebakken met tuinboontjes, doperwtjes, rode peper, bataat-aardappelpuree, granaatappel en zoete saus van pruimen
€ 26
Rundvlees - De entrecôte gebakken en gelakt met truffeltapenade, geserveerd met linzen, gewokte asperge, geroosterde aardappel en béarnaisesaus
€ 27

Nagerecht

Witte chocolade - Als zachte parfait met frambozen, gebakken croûtons van suikerbrood en vanilleroom
€ 10
Crumble - 'Gebak' van rood bosfruit met zwarte bessensorbet, zoete kletskop en verse munt
€ 10
Proverij de kazen - Proeverij van kaas uit diverse streken met olijven en vijgencompôte
€ 15

Dranken

Koffie
€ 1,75
Fles water
€ 6
Fles wijn
€ 27
Glas wijn
€ 5
Prijzen en gerechten kunnen veranderen.
Deze prijzen bevatten geen aanbiedingen.
Getoonde prijzen zijn inclusief btw.

Gratis serviceOnmiddellijke reservering