Terug

Recensies Kaasbar Amsterdam

9,2/10

Uitmuntend

Gebaseerd op 20 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Laura B.
  Laura B.
  • 1 recensie
  10/10

  Goede bediening, gezellig sfeertje en overheerlijke kazen! Ik kan de Kaasbar in de altijd gezellige Pijp iedereen aanraden. Tijdens de vorige lockdown waren er ook goede afhaalmogelijkheden.

 2. Wouter v.
  Wouter v.
  • 18 recensies
  9/10

  Kaas kaas kaas. Wat zijn wij dol op kaas en hier krijg je 100% waar voor je geld. De heerlijke kazen worden op mooie borden opgemaakt in porties die je niet verwacht. De wijnen zijn van hoog niveau en er wordt hard gewerkt om het je naar de zin te maken. Wij komen snel een keer terug!

 3. Tatum k.
  Tatum k.
  • 2 recensies
  7/10

  De kaas zelf was heerlijk, we waren overdag maar denken dat het in de avond meer sfeer zou hebben omdat er verder maar twee tafels vol waren. Ober was erg apart en kwam vreemd over.

 4. Philip W.
  Philip W.
  • 7 recensies
  10/10

  Echt een leuk concept, mooi aangekleed, lekkere wijnen en dito kazen. Grote porties en super vriendelijke bediening. Echt een aanrader voor een gezellig uitje!

 5. Smulpaap F.
  Smulpaap F.
  • 2 recensies
  10/10

  De beste Kaasbar met alleen maar heerlijke verschillende Hollandse kazen. Daarnaast staat er ook nog charcuterie op de kaart en dessert. En er staat een breed assortiment wijnen op de kaart die je ook nog per glas kan bestellen. Wij hebben hier echt top geluncht met geweldige service! Wij komen zeker snel terug.

 6. Demi D.
  Demi D.
  • 2 recensies
  8,5/10

  Erg vriendelijke service, maar wel een beetje rommelig. Maakte voor ons op zich niet heel erg uit, de wijn en het eten waren top!

 7. Shirley v.
  Shirley v.
  • 5 recensies
  8/10

  Superleuk idee, heerlijke kazen en een goede uitleg. Wat we echt misten: goede bijgerechten..