Jakarta Going

Grendelplein 4 6301 BS Valkenburg aan de Geul Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 28
|
31-433110461

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 28
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Jakarta Going

Hoe kom je er?

 • : Betaald parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag
- Lunch 12:00 - 16:00
- Diner 12:00 - 22:00

Services

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  1
 • 9
  1
 • 8
  3
 • 7
  3
 • < 7
  4
12/12 recensies

Jouw recensie over het restaurant Jakarta Going

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Jackieshot .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 aug. 2016
Wij hebben nu al 2 x echt heerlijk gegeten bij Jakarta ! Verfijnd en heel vers, geweldig goed gekruid en echt heel erg smaakvol. We hebben een kip en rundvlees gerecht gehad, heerlijk zacht gegaard , en vandaag twee lunchgerechten ( gado gado met tofu en een rundvlees gerecht ) opnieuw heerlijk. Ik heb nog nooit ergens zulke goed gebakken tofu gehad. (En we komen uit den haag waar we al heel vaak Indonesisch hebben gegeten)
We gaan er vanavond weer eten
Wij zijn Fan met een grote F.
Daarnaast is de bediening ontzettend vriendelijk !
Jacq en pieter
Dick W.
Meesterproever
(100 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
6
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2016
De soto soep vooraf was goed, na een flinke schep sambal toegevoegd te hebben. Dit gold ook voor het vlees van de rijsttafel. Ondanks dat het vlees goed gegaard was, ontbraken hier kruiden en peper, dus erg vlak van smaak. Maar goed, na een schaaltje sambal besteld te hebben was het redelijk op smaak. De groenten waren aan snot gekookt en ik mistte de gado gado. Het is triest dat bepaalde keukens zich zo aanpassen aan de smaak van de mensen in bepaalde regionen en daardoor juist de hele ervaring van Indonesisch eten teniet gedaan wordt. De ontvangst was nou niet van 'leuk dat u een hapje komt eten'. Een jongeman in de bediening was duidelijk attenter. Hij had alleen een spijkerbroek aan vol gaten en scheuren. Het leek wel of hij een rondje Valkenburg achter een auto was rondgesleept. Niet echt passend in de bediening.
Klaas H. D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 21 dec. 2014
Gisteren zondag 21-12-2014 voor het eerst bij Jakarta Going gegeten dit was voor ons een onvergetelijke ervaring in dit een sfeervolle (kerst) restaurant waar wij door een zeer vriendelijke indonesische gastvrouw werden wij ontvangen.
Mijn vrouw en ik hebben allebei een Indonesische riisttafel besteld zelden zo lekker gegeten vooraf heerlijke kroepoek en dan de rijsttafel werkelijk " HEMELS " wat was dit allemaal lekker onovertroffen satèh de vleesgerechten alles heeeeerlliijk !! wat hebben wij genoten en de zeer vriendelijke (Limburgse mevrouw) in de bediening wat een top restaurant en personeel een echte aanrader voor iedereen. Dit is echt een topper een culinair hoogtepunt Jakarta Going bedankt als we weer in de buurt zijn komen we beslist weer. Groeten Klaas & Janny de Jong Heeg (Friesland).
Anke H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 10 dec. 2014
Na het lezen van de recensies gingen we twijfelen maar we wilden het zelf ervaren, maar goed dat we dat gedaan hebben, wij hebben een heerlijke avond gehad van binnenkomst tot buiten gaan.
We werden geholpen door een hele attente vriendelijke dame, die ons een gretige uitleg gaf van de kaart en de mogelijkheden. Het eten was heerlijk, we hadden een rijsttafel voor 2 personen waar onze zoon van 6 heerlijk van meegegeten heeft omdat ze er in de keuken een aantal milde gerechten bij hadden gedaan en wat pittigere voor ons. Voor ons voor herhaling vatbaar.
Thomas Z.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
6
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 6 dec. 2014
De ontvangst was interessant, de eigenaar liet ons weten dat er 'zo iemand bij ons zou komen'. Ik denk dat we er een andere betekenis aan gaven en daarom na enig wachten maar een ober te onderscheppen. Die plaatste ons bij de nood en service uitgang, waardoor we frequent de buitentemperatuur mochten controleren. Hier ontmoetten we ook weer de eigenaar die zijn personeel hiervan beschuldigde. Niet dat hij iets ging doen voor ons, want hij kon er dan ook niks meer aan doen. We zijn zelf maar aan een andere tafel gaan zitten, om vervolgens drie keer gevraagd te worden wat er ingeschonken zou mogen worden. Enige coordinatie in de bediening is verder zoek dan een oplossing voor de exorbitante beloningen bij woningcorporaties en samenhangende motoriek en klantgerichtheid bij de eigenaar. De soep was evenwel snel op tafel en had een goede smaak, hoewel kom en bord een ongelukkig huwelijk vormden met gevaarlijke schommelingen tijdens serveren en opdienen. De rijsttafel en sateh schotel arriveerden snel, maar duidelijk zonder de aandacht die het eerder in Vaals wel kreeg. De runder sateh was koud, de kipsateh te droog net als de ajam pedis bij de rijsttafel. Rest wel smakelijk. Hoewel er op het einde een gratis drankje werd aangeboden, zal ik voor dit eten niet meer terugkomen.
Restaurant
dit is natuurlijk wel weer de echte Limburgse achter de elleboog manier zeg het me dan persoonlijk en niet via internet,en had dan ook nog even verteld over de gratis SATE die u nog heeft gekregen,veel succes!!!!!!

Reactie van proever:

Dat bedoel ik. Om met het eerste te beginnen: de bediening heeft wel degelijk van ons vernomen. De eigenaar ook bij het begin. De gratis Sateh, welnu, indien u ervan uitgaat dat de twee stuks sateh die aangeboden werden als gratis bestempeld dienen te worden, dan heeft u een sterk en stijl leertraject voor de boeg. Indien hetgeen aangeboden wordt niet voldoet, lijkt vervanging op zijn minst aangebracht. Blijkbaar is het voor de eigenaar van Jakarta Going een extra en buitengewone prestatie.


anf 2e reactie van restaurant:

ik denk dat het probleem bij u ligt,
wees eerlijk en kom bij mij,en doe het niet op deze manier,wij zijn 100 uur in de week bezig om onze gasten naar hun zin te maken gaat altijd iets fout maar wees eerlijk en kom bij ons en niet via internet dan ben je niet geloof waardig !!jammer doet ons veel pijn !!!! jammer .
Emma G.
Meesterproever
(15 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 5 dec. 2014
Als echte Hagenaars (die gemiddeld wel 1 x per week Indonesisch eten) waren we erg benieuwd naar dit restaurant in Valkenburg. We werden zeer gastvrij ontvangen en kregen een leuke tafel aan het raam. Het restaurant is groot, maar ziet er gezellig uit, zeker met de kerstversiering. Toen we vertelden dat we uit Den Haag kwamen, kwam al snel de kokkin aan onze tafel die heel benieuwd was wat we van haar kookkunst zouden vinden.
We kozen beiden voor de grote rijsttafel en werden geadviseerd om voor de milde versie te gaan. We kregen vooraf een Soto Ajam, niet heel pittig maar wel erg smakelijk. De rijsttafel zelf was prima. Er waren 3 soorten saté bij die goed gekruid waren met lekkere sausjes. Daarbij waren nog eens 3 mini stoofpannetjes (leuk idee om het zo op te dienen) met Smoorvlees, kip en Daging Opor, heel authentiek van smaak en grote porties. De groentegerechtjes bestonden uit Gado Gado, een roerbakgerechtje, Roedjak en huisgemaakte Atjar. Al met al was het een uitstekende rijsttafel. Niet zo pittig als we gewend zijn, maar zeer smakelijk en zeker voor herhaling vatbaar. Bovendien stond er een schaaltje huisgemaakte sambal op tafel, zodat we de pittigheid zelf konden aanpassen.
Onze complimenten aan de kokkin.
Henk J.
Meesterproever
(34 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 30 aug. 2014
We behoorden tot de grootste fans van Jakarta Going toen het nog in Vaals zat. Wat een heerlijke gerechten, mooie prijsjes en een top kokkin. De lange slungel van de bediening had ons hart gestolen, altijd vriendelijk en het drankje stond bijna klaar als we binnen kwamen. De kokkin kwam vaak een praatje maken, altijd vriendelijk. Klein overzichtelijk en heerlijk adres.
Hoe anders is het geworden na de verhuizing naar Valkenburg aan de Geul.
We zijn er nu twee keer geweest, op de openingsavond en recent. Alles is groter, de keuken zal wel meer personeel hebben, het persoonlijke is weg, de lange slungel heeft het te druk om aandacht te geven. De kokkin hebben we gelukkig toch nog gesproken de laatste keer. Maar de bediening is uitgebreid geworden en met name de vrouwelijke garde heeft geen idee wat ze serveren en het mannelijke equivalent is stug en beslist minder vriendelijk dan we gewend waren. Ik geef een 6 voor de service, maar een 4 is voor hem alleen op zijn plaats.
Wat gebleven is, is de smaak. Wat anderen ook schrijven, wij vinden het een authentieke smaak en beslist een bezoek waard.
De recente keer waren we met 5 man en allen namen wat anders, iedereen was tevreden. Wat wel heel jammer en eigenlijk vervelend is, is dat de rijsttafels alleen voor twee personen besteld kunnen worden. Mijn partner is vegetariër, dus moet ik dan ook altijd vegetarisch mee-eten in zo'n geval. Niet echt van deze tijd en erg vervelend om nog eens terug te komen, want de keuze is daardoor beperkter.
Restaurant
Nee hoor de Rijsttafel is vanaf 1 persoon behalve de vis rijsttafel en de tapasschotels!!

Reactie van proever:

Op jullie website kan iedereen de menukaart lezen en daar staat het volgende op de pagina van de Rijsttafels: "Alle rijsttafels zijn per soort vanaf 2 personen te bestellen".
Ik kan er niets anders van maken.
Maar mocht het nu toch kunnen is dat alleen maar een pré.

anf 2e reactie van restaurant:

oke,bedankt ik laat de site veranderen
Hennie J.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2014
Een heus Indonesisch restaurant in Valkenburg en daar zijn we erg blij mee. We hebben hier al verschillende keren erg lekker vegetarisch gegeten en zijn altijd bijzonder tevreden. Deskundige en aangename bediening en een smakelijke keuken. Mijn schoondochter uit Solo (midden Java) is het helemaal met mij eens.
Jolly F.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
9
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 11 aug. 2014
Wat een ontzettend fijn restaurant en wat hebben we heerlijk gegeten. Wij hebben voor een rijsttafel gekozen met drie verschillende soorten smoorvlees. Heerlijk pittig gekruid, supermals en geen vieze stukken vet te ontdekken. Hierbij nog vier verschillende soorten saté en verschillende groentegerechten. De Atjar was ook zelf gemaakt en overheerlijk.
Voeg hieraan toe een schoon restaurant zonder overmatige opsmuk en zeer vriendelijk personeel en je hebt een topavond!!
Rob K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 jul. 2014
Wij hebben met zijn tweeën een kleine rijsttafel gegeten. Zijn niet van Indonesisch afkomst, vandaar dat wij ons niet stoorden aan al dan niet een sjalotje bij bepaalde sateh. Ik moet zeggen: we hebben genoten! Er zijn niet zo veel mogelijkheden om Indonesisch te eten in Limburg. Van de restaurants waar wij geweest zijn maakt dit de beste indruk.
marcolesil .
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 10 jul. 2014
we waren met een groep van 7 personen; waarvan er 5 de grote sate schotel hebben besteld; deze was erg lekker; goed verzorgd; zag er netjes uit; een persoon had kip singgang; gemaakt van kipfilet; dit vlees was erg droog; te weinig saus; de laatste persoon had rundvlees smoor besteld; goed van smaak; zacht door het smoren. attente bediening; airco stond te hoog; bij binnenkomst te koud; werd echter wel gecorrigeerd; tjendol was erg lekker; aldus de 2 gebruikers hiervan.
Dick W.
Meesterproever
(100 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
3
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 mei 2014
Op mijn vraag hoe lang de zaak open was, werd ons te kennen gegeven dat de zaak 6 weken open was en het een traditioneel Indonesisch restaurant betrof. Nou ben ik groot liefhebber van Indonesisch eten en heb meerdere malen Indonesië bezocht, maar ik kon niets traditioneels aan dit eten ontdekken. Totaal geen pit en ronduit flauw eten. De soto ajam was laf, in geen velden of wegen iets van een pepertje te ontdekken met te dikke bami/noedels erin. Geen citroen en geen sambal erbij geserveerd. De nasi was te nat gebakken, één kleffe hap. De sate ging dan nog (weliswaar te doorgebakken), maar bij een sate kambing met soja saus moet je toch wel een sjalotje snijden wil je traditioneel bezig zijn. Verder waren de groenten gelukkig wel bijtgaar, maar verder ook weer smaakloos. Ik hoop dat deze zaken gaan veranderen, want er is verder niets op dit gebied in de buurt.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.