Jade Garden

Heilaarstraat 237 4814 NX Breda Nederland Kaart
31-765201996

Meer informatie over restaurant Jade Garden

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  2
 • < 7
  5
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
7/7 recensies

Jouw recensie over het restaurant Jade Garden

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Thars D.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 15 mei 2018
Afgelopen zaterdag ben ik met 3 personen wezen eten. Op de tafel staat een fles water (waarvoor denk je dat deze fles er staat??) dus ik schonk de anderen en mijzelf een glaasje in. Lekker naast de glazen wijn iets fris. Blijkt dat er op de achterkant van de fles staat dat deze niet genuttigd kan worden. Raar dat de fles dan op tafel staat toch? Helemaal vreemd dat de eigenaar hier nog kwaad om wordt en ook nog aangeeft dat je wel ziek had kunnen worden van dat water. Nou lekker dan zeg!!
Wat ons betreft scoort dit restaurant dankzij (notabene) de eigenaar zeer slecht op het gebied van klantvriendelijkheid! Ik druk mij zeer gematigd uit om de recensie nog een beetje acceptabel te houden. Als ik mij aanpas aan de stijl van de eigenaar wordt deze recensie waarschijnlijk niet geplaatst!
Het eten vond ik daarbij zeker niet bijzonder. Echt een doorsnee Chinees. Niet minder maar zeker niets meer dan dat.
Een zeer teleurstellende avond!
Rokritisch .
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
7
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2016
Voor ons de vaste afhaal Chinees in Breda. Lekker eten en voor een schappelijke prijs. Tevens tappen ze een heerlijk ijskoud biertje wat het korte wachten nog plezierig maakt ook. Porties zijn erg ruim en altijd lekker van smaak. Daar zelf nog nooit gegeten. Maar ziet er ook niet echt leuk om er te gaan zitten. Makkelijk parkeren voor de deur overigens.
posth151 .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
6
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 mei 2014
Op heel die kaart geen enkel vegetarisch gerecht, ongelooflijk. Gado gado dan, niet op de kaart, wel beschikbaar. Gemiddeld van smaak en zeker niet bijzonder. Bami zonder vlees erin kost € 0,50 meer? Minder kost meer bij deze zeer gemiddelde Chinees. Goed, snel zijn ze wel...
Arthur V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
4
Service
2
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 16 mrt. 2014
Samen met mijn dochtertje vandaag een stukje gefietst en spontaan bij Jade Garden gestopt om wat te eten. Wat helaas een grote deceptie werd. De kwaliteit van het eten is ver ondermaats. Veel Chinese afhaalrestaurants doen het een stuk beter. De smaken zijn vlak; het vlees doorbakken en de groenten doorgekookt. Maar wat ronduit irriteerde, was de totaal ongeïnteresseerde en laconieke houding van het bedienend personeel. Steeds wanneer ik de serveerster iets vroeg reageerde ze op een manier die leek op geïrriteerdheid. Een vriendelijke lach, een beetje service of een vriendelijk woord tegen mijn dochtertje (van 2 jaar) die contact zocht was blijkbaar allemaal te veel. Ons zien ze hier echt nooit meer.
Edu S.
Meesterproever
(19 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 10 sep. 2012
Het restaurant ligt eigenlijk op een onmogelijke lokatie, op ruime afstand van doorgaande wegen. En toch is het er nooit echt rustig want het eten smaakt vertrouwd en vooral de alledaagse gerechten zijn smaakvol. Specialités staan wel op de kaart maar pakken niet altijd positief uit. Met wat aandringen zijn er een paar heerlijke groentenschotels te bestellen.
john V.
Meesterproever
(86 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
4
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2012
Dit restaurant profileert zich als een authentiek chinees restaurant. Na het lezen van hun website die veelbelovend is, besloten we af te reizen naar Breda.Wat een afknapper ! Zaak is echt niet beter (in sommige gevallen zelfs minder ) dan de standaard-afhaalchinees op de hoek. We namen het meest uitgebreide menu van de kaart en vonden alles nogal smakeloos. Op zich mooie ingredienten als ossehaas,eend en garnalen worden helemaal doorbakken en vervolgens doordrenkt in vieze zoete sauzen. Bediening en inrichting vonden we ook niet bijzonder. Voor ons een grote teleurstelling !
G.J. R.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 1 aug. 2012
Dit restaurant is mij alleen bekend voor de afhaalmenu's

De chinese rijsttafel is daarvan de favoriet. Alhoewel deze voor 2 personen te boek staat kunnen 3 á 4 personen hier prima van eten.

Het is smakelijk en doeltreffend voor een verbluffend lage prijs.
Geen zin om te koken maar ook niet om uit eten te gaan ?
Voor € 20,- heb je binnen een half uur na telefonische bestelling kun je een prima oosterse maaltijd ophalen.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.