Terug

Recensies Jack Dish

8,3/10

Zeer goed

Gebaseerd op 125 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. Lukas A.
  Lukas A.
  • 3 recensies
  8/10

  Verrassende kaart, heerlijk gegeten en attente bediening. Aanrader!

 2. Jacques V.
  Jacques V.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Wind op de voordeur. Maar prima gerechten

 3. Annelies K.
  Annelies K.
  • 1 recensie
  8,5/10

  Leuk eetcafé, aardige mensen en heerlijk gegeten.

 4. Jalou H.
  Jalou H.
  • 3 recensies
  10/10

  Met zijn drieën wederom heerlijk gegeten! De parelgort was precies goed en de geroosterde biet en pompoen maakten het een heerlijk herfstig gerecht. De anderen hadden de ribeye en de wildzwijnburger welke ook zeer goed smaakten. Het warme chococakeje toe was door de combinatie met de amarenenroom ontzettend lekker. Kortom: heerlijk eten voor een goede prijs! Zeker een aanrader.

 5. Liz050
  Liz050
  • 11 recensies
  9,5/10

  Ze hebben hier een zeer goede kaart met dagverse producten en op het seizoen aangepast, en dus heerlijk eten. Daarnaast ook nog een vriendelijke bediening. Voorheen was de koffie hier erg lekker, die viel dit keer wat tegen.

 6. Gerry L.
  Gerry L.
  • 2 recensies
  9/10

  Een fijne plek om lekker te eten maar ook om gezellig een drankje te doen.

 7. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8/10

  Lekker eten op het terras met heater. Goede sfeer.

 8. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  10/10

  Wat een geweldig terras! Heerlijk toeven in de zon met een IJwit van de tap. Verschil van dag en nacht met het oude stadionplein. Borrelkaart is dik in orde en de bediening vlot en attent. Binnenkort Maar s de dinerkaart uitproberen

 9. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9/10

  Heerlijk gegeten. Parelhoen en Entrecote, allebei top! Vriendelijke bediening die ons goed in de gaten hield. Waren er voor de eerste keer maar gaan zeker nog een keer terug.

 10. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  4,5/10

  Sympathieke bediening maar eten erg teleurstellend qua presentatie en prijs/kwaliteit. Burger was okee, maar de apart te bestellen friet van 4 euro was meer een pannetje brokjes, en het visgerecht ronduit triest. Legendarische repliek gekregen dat het doorgegeven zou worden. 5 euro voor extreem karig geschonken wijn ook niet sfeerverhogend. We gaan op korte termijn niet terug. Klassiek voorbeeld van met weinig inzet en passie veel geld binnenhalen.

 11. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  3/10

  Leuke entourage, maar het eten was ronduit slecht: foute combinaties van smaken en slechte bereiding. Geen aanrader,

 12. Robin v.
  Robin v.
  • 17 recensies
  7,5/10

  Prima lunch voor een goede prijs. Bediening liet wel lang op zich wachten.

 13. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  7/10

  Prima locatie, vriendelijke bediening, maar de prijs versus wat je ervoor krijgt is niet goed genoeg. Voor een salade van € 11,- verwacht ik een goed gevulde salade, ook in hoeveelheid. Echt teleurstellend.

 14. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9/10

  Afgelopen vrijdag hier gegeten. In eerste instantie lijkt het een buurtcafe maar de kaart laat, op de inmiddels nergens meer weg te denken hamburgers na, enkele verrassend leuke gerechten zien. Voor mij was het de bietenrisotto met gamba's geworden in een cacao-peperolie, en dat was echt smullen. Mijn partner nam wel een burger, de wildzwijn en deze was ook voortreffelijk, met goede frietjes. Bediening vlot, attent en vriendelijk. Maw, dank en tot gauw!

 15. Martin S.
  Martin S.
  • 34 recensies
  7,75/10

  In de nieuwe buurt bij het stadion zit Jack Dish. Het zou is een eenvoudig maar gezellig café restaurant. Kleine kaart met simpele maar lekkere happen. Burger was top de kip wel erg kaal geserveerd maar wel smakelijk. Wijn is dik in orde. Binnen vond ik het erg warm en benauwd en niet goed geventileerd. Het was ook een warme dag. Buiten aangenaam. Personeel is aardig al leden ook zij wat onder de hitte. De rekening was aangenaam laag.

 16. Pepijn F.
  Pepijn F.
  • 2 recensies
  6/10

  Salade viel tegen was speciaal soort vlees waarvan men zelf al zei (achteraf) dat niet iedereen het lekker vindt. Daarna maar broodje tonijn, ok maar niet super.

 17. Jacquie G.
  Jacquie G.
  • 1 recensie
  8,75/10

  Alles is echt geweldig. Mooi terras. Goee service. Eten is lekker. Ik had een burger, het was perfect gebakken. Frieten ook.

 18. Eva C.
  Eva C.
  • 14 recensies
  7,5/10

  Een leuk grand cafe met uitzicht op 't Olympisch stadion. Heerlijk geluncht op het grote zonnige terras. De broodjes met zalm en vitello tonato waren goed belegt en erg lekker qua smaak. Lekkere verse jus erbij en goeie koffie. Bediening kan ietsje sneller, lunchen op woensdagmiddag moet toch binnen 3 kwartier kunnen... Gelukkig hadden wij geen haast! Ook binnen ziet het er gezellig uit met verschillende ruimtes. Ga zeker nog een keertje 's avonds terug om te eten.

 19. - -.
  - -.
  • 17 recensies
  8,75/10

  Na een teleurstellende opening heeft Jack Dish nu zijn plekje gevonden. Verrassende kaart met gerechten die net even iets anders zijn voor een goede prijs. Wisselende kaart en lekkere wijn en veel keuze bieren, op de tap én op fles. Personeel is attent en heeft aandacht voor de gasten. Voor ons een plek waar regelmatig zijn om lekker te eten en te drinken!

 20. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8/10

  Zeer leuk terras. Bediening erg vriendelijk en accuraat. Eten smaakvol en prima. Naast een lekker glas wijn krijg je standaard leuke fles kraanwater op tafel. Compliment zouden meer zaken moeten doen.

 21. - -.
  - -.
  • 4 recensies
  8,5/10

  De ribeye is voortreffelijk! De mosseltjes heerlijk van smaak, er mag iets meer brood bij om echt ALLE saus mee op te eten. Vegetarische gerechten zijn ook heel aantrekkelijk. Gewoon heel goed eten voor een hele goede prijs. Wij hadden een spaanse fles rood en ook die wijn was echt lekker. Het is een prettige plek om te verblijven, binnen én buiten Klein puntje : let op schone glazen!

 22. - -.
  - -.
  • 7 recensies
  9,25/10

  Gisteravond goed gegeten bij Jack Dish. Aanrader. Begon met een goed aangemaakte steak tartaar van naar ik meen bavette, lekker met het ziltige van de haringkuit. De kleine Bouchot mosselen ( die volgens mij altijd klein zijn en daarom juist meer smaak hebben) waren vakkundig klaargemaakt. Wild zwijn burger van mijn tafelpartner was heel mals en wederom goed op smaak. Mijn rib eye met chimichurrie ook niets op aan te merken, chimichurrie grof gesneden en vers aangemaakt. Echt een aanrader. Bediening correct, niet overdreven aanwezig en naar mijn mening vakkundig. 8 voor decor is omdat de omgeving nog een beetje een bouwput is maar als het plein klaar is zeker een 9 waard.

 23. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  5,25/10

  Voorgerecht mosselen werd aangeprezen als extra grote mosselen, terwijl ze in werkelijkheid amper 1,5 cm waren, zag er een beetje erg triest uit. Bediening is attent maar voor het eten kwam duurde het erg lang. Jammer had op beter gehoopt

 24. Jurien G.
  Jurien G.
  • 13 recensies
  7,5/10

  Prima eetcafe. De Hamburger was iets te sappig, waardoor het broodje soppig werd. Wel goede smaken en een lekker frietje! De bediening was snel en attent.

 25. Oscar D.
  Oscar D.
  • 19 recensies
  7,75/10

  Leuk terras. Snelle bediening. Prima burger. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Parkeren kan een beetje lastig zijn.

 26. - -.
  - -.
  • 29 recensies
  8,75/10

  Verhuisd en dus opzoek naar een nieuwe plek om op donderdag bier en burgers te doen. Eerste stop was Jack Dish. Hoe fijn als je ergens binnenkomt de barman je naam vraagt voor het bonnetje en je daar vervolgens ook weer mee aanspreekt. Kleine dingen, maar o zo fijn als je zoekende bent naar een nieuwe "stamkroeg". Burger was goed, bijna vuistdik! Tot een volgende keer op donderdag.

 27. - -.
  - -.
  • 2 recensies
  9,25/10

  We zijn heerlijk uit eten geweest in Amsterdam. Goed te bereiken, goedkoop parkeren en geweldig fijn gegeten bij Jack Dish. Heel prettige bediening, met echt aandacht voor de gast. We mochten zelfs een kijkje nemen in de keuken. Niet zomaar, maar omdat we graag iets meer wilden weten van het Groene Ei... Wij komen vast nog een keer op dit adres!

 28. - -.
  - -.
  • 98 recensies
  8/10

  Toptent! Zo blij met deze “buurtkroeg” waar je heerlijk kan eten en gezellig kan borrelen. Favoriet zijn de Black Angus burger en de wildzwijnburger, maar ook de longhaas is heerlijk. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, de porties zijn groot, lekkere biertjes van de tap en vriendelijke bediening, wat wil je nog meer! Bestel bij de borrel de gerookte osseworst van slagerij De Wit, erg smaakvol…

 29. - -.
  - -.
  • 105 recensies
  7,25/10

  Vandaag hier geluncht. met brood steak tartaar, aangemaakt zoals de kaart al meldde. Twee sneden brood, met daarop een blad sla en daarop de aangemaakte tartaar. Heel positief was dat de steak met het mes was fijngesneden. Dat is altijd lekkerder dan als het vermalen is. Maar de kok had er vrij veel aan toegevoegd waardoor de smaak van het vlees wat onderbelicht werd; dat proefde ik niet duidelijk meer. Duidelijk te zien waren de kappertjes (en daar is natuurlijk niet veel mis mee) maar hij was een tikje uitgeschoten met de tabasco. Een drupje minder had goed gekund. Niettemin heb ik smakelijk geluncht - ik ben niet bang voor een beetje pittig - maar het kan beter, ook wat betreft de opmaak. Gelukkig was de heel vriendelijke jongeman in de bediening ontvankelijk voor onze kritiek en ik wil het daar best nog eens proberen. Met een drupje minder tabasco in de steak tartaar. Want ik heb best lekker geluncht.

 30. - -.
  - -.
  • 192 recensies
  6,75/10

  Hier op donderdag 18 februari geluncht . Brood met makreel met een yoghurtbietendressing en kappertjes. Het brood: van een overheerlijke bruine ronde bol waarvan de eerste 2 sneetjes die worden afgesneden op mijn bordje kwamen. Dit zijn echter wel twee hele kleine sneetjes. Jammer dat ik de middelste niet heb gehad. De yoghurt Bietensalade is erg sterk van smaak naar bieten en de kappertjes, waardoor de makreel niet zichtbaar was (kleur) en ook niet echt de overhand had in de smaak. De gehele combinatie is wat uitvoering magertjes en de smaak is niet die ik verwacht had. Hier de bediening op gewezen en deze stond geheel open voor de opbouwende kritiek.

 31. Lidewij v.
  Lidewij v.
  • 1 recensie
  7,75/10

  Eten was erg lekker. Ik had het broodje falafel (mmm) en daarnaast nog wat patatjes. Super lekker knapperig en gegeten totdat ik buikpijn had... Bediening mag iets vlotter. Wijnglas was al een tijdje leeg voordat ze om nieuwe kwamen vragen. Zou zeker weleens terug willen komen, maar dan nádat de bouwput voor de deur weg is ;)

 32. - -.
  - -.
  • 10 recensies
  7,5/10

  Heerlijk gegeten bij Jack Dish! De rillette van makreel en de longhaas van de big green egg waren verrukkelijk. De ontvangst was enorm enthousiast en vriendelijk, maar de service gedurende de avond was langzaam of bleef zelfs uit. Het decor is sfeervol, maar de akoestiek en tochtvlagen onder tafel minder prettig.

 33. - -.
  - -.
  • 9 recensies
  9/10

  Afgelopen weekend bij Jack Dish neergestreken als afsluiting van dagje Amsterdam slenteren. Ik kon me dit cafe/restaurant niet voor de geest halen op deze plek en dat bleek te kloppen want ze zitten hier sinds begin vorig jaar. We werden aangenaam verrast door het frisse uiterlijken toch warme sfeer. Als voorgerecht werd het gepocheerde peer voor mij en daar heb ik geen spijt van. Mijn partner nam de steak tartaar welke mooi vers was en prima op smaak. Gezien de dalende buitentemperatuur als hoofdgerecht kozen we beide voor de Wintergroente. Dit bestaat uit aparte, leuke en vooral lekkere variaties op de standaard groentebereiding; pompoen creme, gefrituurde spruitjes en naar wij vernamen geroosterde rode kool. Wij zullen hier zeker terugkomen voor het lekkere eten en de attente bediening die je vakkundig te woord staat. Ga zo door !

 34. Arnoud V.
  Arnoud V.
  • 13 recensies
  7,75/10

  Nadat er jarenlang een penosekroeg zat, gevolgd door een lange periode van vage tentjes die meestal dicht waren, zit er nu eindelijk een eigenaar in die iets van het mooie hoekpand aan het Stadionplein heeft weten te maken. Het ruime pand bestaat uit twee kamers; een met bar en het echte restaurantgedeelte met zicht op de keuken. De inrichting is een wat vreemde verzameling van veel hout, metrotegeltjes en snuisterijen, maar voelt heel warm. De klandizie bestaat uit twintigers, gezinnen, van alles wat. De bediening is vriendelijk en de kok levert - vrijwel alleen - goed werk. Jack Dish heeft ook een ruime keus aan bieren, uit fles en van de tap. Ik koos voor een longhaas met gegrilde vergeten groente en friet. Mooi gegaard vlees. Niets op aan te merken, heerlijk. Mijn vrouw had een hertenstoofpot met paddestoelen, afgedekt door bladerdeeg. Een mooie melange van smaken, zoals dat hoort bij een stoofgerecht, al zal een forser iemand wel friet bij moeten bestellen om vol te zitten. Al met al een enorme vooruitgang aan het Stadionplein. Wij komen terug.

 35. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  8,75/10

  Hele gezellige avond, vriendelijk personeel, leuke sfeer, lekker eten. De rilette van makreel en de longhaas raad ik iedereen aan! En Jack Dish in zijn geheel ook!

 36. - -.
  - -.
  • 5 recensies
  6,25/10

  Prima brasserie met goede prijs/kwaliteitverhouding en gedegen service. Verwacht niets spectaculairs maar wel goede professionele gerechten, zonder veel poespas. Enige minpuntje is het foeilelijke interieur..

 37. Christien E.
  Christien E.
  • 2 recensies
  7,5/10

  Lekker eten voor weinig geld. Aanvankelijk - omdat het binnen naar een frietkraam rook - had ik wat twfijles over mijn keuze hier te gaan eten. Maar heerlijke dis plus goede aanbod aan bier, maakte alles goed.

  Jack Dish

  Beste ZingEnEet, dank voor je goede cijfers voor het eten en de service. Het klopt dat we een tijdje last hebben gehad van onaangename geurtjes. We zijn dan ook blij dat we kunnen melden dat we door een nieuwe afzuig installatie en wat andere aanpassingen dit probleem hebben weten te tackelen. Hoop je nog eens te zien zodat je het zelf kunt ervaren. Groet, Jack Dish

 38. Jackie B.
  Jackie B.
  • 30 recensies
  8,5/10

  Een aanwinst voor de buurt: goede kwaliteit eten en vriendelijke bediening. De ribeye was perfect: heerlijk mals en gegrild op de green egg. Mosselen vooraf waren niet te lang doorgekookt en daardoor precies goed. Tafelgenoot had gebakken schol en was ook zeer tevreden. Vorige keer de burger gehad en die was eveneens van prima kwaliteit. Kortom: een toptent met ook nog eens vriendelijke prijzen.

 39. Sander A.
  Sander A.
  • 16 recensies
  8,5/10

  Wederom een ander restaurant op deze plek. Maar nu een wel hele goede aanwinst. Er is een relatie met Braque op de Albert Cuypstraat (ook erg goed, zelfde eigenaar ?). Naam was niet goed te plaatsen, verwachtingen waren daarom beperkt. Onterecht bleek, heerlijk gegeten. Met name het voorgerecht met diverse soorten vlees waaronder een voortreffelijke tartaar waren om zeker nog eens voor terug te komen. Kaart is beperkt en daardoor juist herkenbaar, goed van kwaliteit en overzichtelijk. Op deze locatie zal met het gereed komen van de nieuwbouw op het oude stadionplein veel concurentie tussen de horeca komen. Maar goede kans dat deze er bovenuit blijft steken. Alleen die naam dus.

 40. - -.
  - -.
  • 1 recensie
  9,75/10

  Afgelopen zondag hebben we er met mijn familie gegeten, met 12 personen. Ondanks de redelijk grote groep mochten we toch gewoon van de kaart kiezen en hoefden geen menu te bestellen. Dat was al gelijk het eerste pluspunt. We zaten heerlijk buiten en bestelden wat appetizers. Die kwamen snel en waren lekker en prima van kwaliteit. De sardientjes uit blik waren niet allen verrukkelijk maar ook erg origineel! Alle gerechten waren goed van kwaliteit. Mijn rib-eye was precies zoals ik hem had besteld en graag wil hebben: rood en toch warm! De wijn die we dronken was Emotion2, erg lekker en vol van smaak. Daarnaast hadden we de huiswijn rood. Mooi glas, geen scrupules; gewoon erg lekker. De bediening was vlot en snapte heel goed hoe ze het ons naar de zin konden maken. We zijn hier in Brabant erg verwend maar we komen zeker vaker terug bij Jack Dish!