Terug

Recensies Jachtlust (Drenthe Hotel-Restaurant)

9,2/10
Uitmuntend
Gebaseerd op 11 recensies
Alleen gasten die bij het restaurant hebben gedineerd nadat ze via TheFork hebben gereserveerd, mogen een beoordeling schrijven.

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en bij dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de app of website van TheFork of via onze partnerwebsite en reserveringsmodule van TheFork op de website van het restaurant.

 1. JOKE L.
  JOKE L.
  • 5 recensies
  10/10

  Lekker eten leuk restaurant een oude boerderij en mooi ingericht goeie bediening en fijne advies over de keuze die je maakt . Een aanrader.

 2. Johan K.
  Johan K.
  • 26 recensies
  10/10

  Prima restaurant. Kwaliteit! Ga hier gerust dineren!

 3. Astrid R.
  Astrid R.
  • 39 recensies
  9/10

  Jaren zeventig inrichting maar alles zeer schoon. Vriendelijke bediening. zeer goede gerechten, goed bereid en waar elk onderdeel alle aandacht in detail heeftgekregen. Wild is mooi gegaard, grootte portie uitstekend. Bijgerechten per onderdeel mooi opgemaakt en je kunt zien dat de kok aandacht heeft besteed aan alle details. Voorgerechten als plaatjes zo mooi en qua smaak uitstekend. Met name de trio van gevogelte is aan te bevelen.

 4. Aj v.
  Aj v.
  • 9 recensies
  10/10

  Heerlijk gegeten! Sfeervol, vriendelijke bediening en super lekker. Zeer smakelijke driegangen maandmenu met wild gehad. Ik kom hier zeker nog eens terug!!!

 5. Dries D.
  Dries D.
  • 1 recensie
  7,5/10

  Lekker eten in gemoedelijke atmosfeer. Eten werd met uitstekende snelheid opgediend. Aardige bediening.

 6. Kyrill R.
  Kyrill R.
  • 8 recensies
  8,5/10

  Mooie locatie en hele fijne service. Het eten smaakte heerlijk en leuk dat de chef zelf langs kwam om te informeren hoe het eten smaakte. Zeker de moeite waard!

 7. Herman S.
  Herman S.
  • 12 recensies
  8/10

  Goed gegeten, we hadden het 4 gangen aspergemenu. Prettige bediening zonder fratsen. Interieur netjes, wat oubollig maar dat past hier wel.

 8. M. L. T.
  M. L. T.
  • 6 recensies
  10/10

  Heerlijk eten, gezellige inrichting, vlotte en vriendelijke bediening, kortom: helemaal top! Als wij wat te vieren hebben gaan we hier eten.

 9. Nicky M.
  Nicky M.
  • 5 recensies
  8/10

  Ik ben het volledig eens met alle lovende kritieken die reeds over dit restaurant geschreven zijn. Het is echt een aanwinst voor deze regio, en een absolute aanrader voor de "verwende" eter!

 10. Frans v.
  Frans v.
  • 65 recensies
  8,5/10

  Heerlijk gegeten met zijn vieren. Franse keuken met aandacht voor details. Het voorgerecht bestaande uit verschillende zalmcreaties, erg smakelijk. De eendenborst was voorzien van een spannende saus. Het wijnarrangement met "onbekendere" wijnen uit Portugal ronduit verrassend. Daarbij kwam de uiterst professionele, vriendelijke bediening. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Echt een restaurant om terug te komen!