Isola Bella

Hoofdweg 17 8881 HA West-Terschelling Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 32
|
31-562442021
6,9 /10
22 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 32
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Isola Bella

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m Zondag vanaf 17:00
- Diner vanaf 17:00

Services

6,9 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  1
 • 9
  1
 • 8
  2
 • 7
  4
 • < 7
  14
Eten
6,4
Service
7,2
Decor
7,2
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Redelijk
22/22 recensies

Jouw recensie over het restaurant Isola Bella

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
harmjan S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 23 jun. 2018
gewoon een onsmakelijke pizza van een restaurant waarin zoveel mogelijk pizza's (of wat erop lijkt) in een zo kort mogelijk tijddoor ondeskundige jonge medewerkers op tafel wordt gezet
jan S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
2
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 jun. 2018
Voor ons een jarenlange traditie om tijdens Oerol te eten bij Isola Bella.
Na een teleurstellend etentje vorig jaar, door een zogenaamde stroomstoring zou de pizza oven niet op temperatuur zijn, toch maar weer proberen. (De pizza's worden niet bereid in een pizza oven maar in een oven met lopende band.) Helaas......
De Antipasto voor twee personen was redelijk. De door mijn vrouw bestelde Insalata Caprese werd een Insalata Mista, na de 1e hap kwam mij vrouw er achter dus maar door eten.
De door mij bestelde Frutti Di Mare pizza werd een MOZZARELLA FRUTTI DI MARE (medewerker wist het verschil niet) maar werd snel weer weg gehaald en kreeg ik de juiste. Daarvan was de bodem niet gaar en verschrikkelijk nat (wat volgens de jonge, naar mijn mening onervaren medewerker altijd zo was bij deze pizza met vis ??????). Na een opmerking hierover en enig aandringen ging de pizza retour en werd mij een doorbakken gare (nieuwe) pizza toegezegd. Echter......
de 2e pizza was niet veel beter. Het resultaat was een (kant en klare) pizzabodem die aan de randen gaar was maar niet in het midden en een topping bestaande uit (volgens mij) brokken tonijn en zalm uit blik, hier en daar een garnaal en een paar mosselen met zand en waarschijnlijk kaas, tomaten en knoflook. Het geheel was, helaas, bijzonder smaakloos.
Isola bella is wat ons betreft einde oefening. We proberen la Grotta in Midsland/Terschelling, overigens van dezelfde eigenaar, een keer.


De uiteindelijke afrekening was wel zeer coulant.
(vandaag gehoord dat er een nieuwe chef kok in Isola werkt. wellicht heeft dat met onze ervaringen te maken)
Kees R.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2018
Te dure pizza's voor wat je krijgt. Ongevraagd 50 euro cent berekenen voor extra knoflook is knijpstuiverig en ongastvrij.
Liselotte-Jacques .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,5 /10
Eten
2
Service
2
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 5 mei 2018
Wij hebben nog nooit zulke smakeloze natte pizza's gegeten. Afgelopen woensdag hier gegeten. Het was niet overdreven druk. We hadden 3 pizza's frutti di mare mozarella en 1 vulcanno. De pizza frutti di mare waren nat en smakeloos. Toen we hier een opmerking over maakten kregen we te horen dat we dan een andere pizza hadden moeten kiezen. De pizza Vulcano was te hard en doorbakken. Kortom hier komen we nooit meer terug.
Petra B.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2018
Pizza's laten bezorgen bij ons appartement. Smaak was ok. Calzone was wel erg plat. Op tijd, nog goed op temperatuur bezorgd.
henk B.
Expertproever
(9 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
6
Service
6
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 5 nov. 2016
afgelopen zaterdag gegeten met een groep vrienden. Het was erg druk ivm de Berenloop. Waar we zelf trouwens ook voor kwamen. Daardoor ook best rommelig. zo vol dat we af en toe moesten schuiven om de bediening er langs te laten. Vond het iets te druk. Pasta (met spinazie, blauwe kaas en ham) gegeten, veel room en daardoor erg machtig. De pizza's waren erg vlak van smaak. De ossenhaas puntjes waren erg lekker. De likeurtjes bij de koffie werden vergeten en verwisseld, de thee vergeten. Ik denk dat het net iets te druk was om de juiste service te kunnen bieden.
Rombom .
Meesterproever
(70 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 3 sep. 2016
Op deze eerste avond van onze vakantie was het regenachtig, dus we gingen naar de dichtstbijzijnde eetgelegenheid, en dat was een pizzeria ( niet in Hoorn maar in Halfweg). Het was er stampvol, vooral met groepen en gezinnen. We namen het laatste tafeltje binnen, want het halfoverdekte terras vonden we te koud.
Ik had een pizza; die was prima in orde. M’n partner nam gebakken sliptong, en die was heel goed, in boter gebakken, een treffer. De rode huiswijn kan er mee door, de witte was lekker.
Lisa D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 19 aug. 2016
Geweldige pizzaria. In de zomer altijd super druk maar dat mag de pret niet drukken. personeel is enorm vriendelijke en maakt er een feestje van. zoals het personeel zelf ook zegt het voelt hier niet als werk maar als thuis komen. dat stralen ze allemaal uit, ze staan soms zingend en dansens door de pizzaria heen. maar tegelijkertijd rennen ze voor je om dingen op tijd klaar te krijgen. Complimenten voor dit bedrijf.
Frans K.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
2
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2016
Alle drie onze pizza's hadden jn het midden geen bodem. Veel te soppig, het leek wel soep!
Slechtste pizza die we ooit hebben gegeten! Jammer
Johan S.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 jul. 2016
1 maal afhaal, 1x Piza wezen eten. Heerlijke Piza, krokant en zeker goed gevuld. Bediening erg gastvrij, snel en vriendelijk. Sfeer is wat sober, maar dat maakte de Piza kwaliteit weer goed
Ankemarije P.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
3
Service
8
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 feb. 2016
We hebben voor 7 mensen een pizza besteld en laten bezorgen. De bezorging en service waren goed maar de pizza's niet. Ze waren redelijk smakeloos en dropen van het vet. Dit kan veel en veel beter!
Elly V.
Meesterproever
(35 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
7
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 28 nov. 2015
hier afhaalpizza gehaald. pizza kipshoarma. niet slecht maar wel wat zout. mijn man had nr 25 pizza gorgonzolla. deze was naar tevredenheid. wel zitten er nieuwe eigenaars in maar deze hadden nieuwe apparatuur aangeschaft. lijkt mij n goed ondernemend teken.
Sonja V.
Meesterproever
(74 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
9
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 aug. 2015
Hier kun je een wel heel goed belegde pizza eten. Het personeel is jong maar heel erg vriendelijk. Jammer dat de inrichting wat oubollig is. Prima restaurant om even snel wat te eten.
Pieter K.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
5
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 16 aug. 2015
Van een pizzeria verwacht je geen sterrenmaaltijd, maar onze beide pizza's waren weinig smaakvol en bovendien heel nat in het midden. Het dreef letterlijk in het vocht. Zompige bodem dus, echt niet lekker. Jammer. Bediening is enthousiast en vriendelijk. Met wat meer aandacht in de keuken kan dit restaurant vast snel veel beter!
eljardinero .
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 29 jul. 2015
Met z'n 4en gegeten.
De vleesgerechten waren erg mals en lekker gekruid. Ook de salade was erg lekker.
De kinderen waren ook tevreden met hun pizza en spaghetti. We kregen alleen een grote portie spaghetti i.p.v. een kinderportie. Dit werd bij het afrekenen gelijk verrekend!
blueribbon .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 16 jul. 2015
Het decor bij Isola Bella is eenvoudig maar gezellig. De pizza's waren lekker, wel jammer dat ze erg nat waren in het midden. Hoewel de bediening erg jong is werd dit met enthousiasme gedaan. Voor de kinderen bestond een leuke aanbieding, als je voor 17.30 arriveerde was hun maaltijd gratis. Het ijs (dessert) gaf ons niet de op hun site zo beloofde ervaring en was wat ons betreft het geld niet waard.
Hanneke B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 jun. 2015
Ieder jaar tijdens Oerol bezoeken wij Isola Bella meerdere malen zo ook dit jaar. zowel de pasta's als de pizza's altijd heerlijk. Het personeel ondanks de ongekende drukte razend enthousiast en snel, trekken werkelijk alles uit de kast om het je naar de zin te maken.
Bine81 .
Meesterproever
(23 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
9
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 jun. 2015
Ook hier hebben we tijdens Oerol gegeten. Doordat we hier pas rond 19.00 uur waren, hebben we ongeveer 35 minuten op een tafel moeten wachten. Het was erg slecht weer (regen en wind), maar gelukkig konden we buiten onder een parasol vlakbij wat warmtelampen wachten.
Binnen stonden de tafels erg dicht op elkaar, maar gelukkig heerste de sfeer van Oerol ook in dit restaurant en was het eigenlijk erg gezellig.
Het personeel werkte flink door en wij hebben vol verwondering gekeken naar deze geoliede machine. Precies op de juiste momenten verscheen het personeel aan tafel.
Ik at zelf een pizza en mijn man had de lasagne. De pizza was zeer goed belegd, maar wel wat vettig. Als dessert had ik de coupe Hollandia (ijs met stroopwafel en caramel) en deze smaakte fantastisch.
lambarge .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,8 /10
Eten
5
Service
5
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 25 jan. 2015
Hoewel de serveerster vriendelijk was duurde het 40 minuten voor het koude voorgerecht er was. De bestelde rode Port bleek niet voorradig. Het voorgerecht werd opgediend zonder borden. Oh sorry. Bij de vraag of de muziek altijd uit was. Oh sorry vergeten. Er werden wat pogingen ondernomen maar geen muziek. Het duurde daarna weer 45 minuten voor de pizza en Lasagna Gorgonzola werden gebracht. Wat een aanfluiting. De lasagna leek zo uit de supermarkt te komen en had wat gorgonzola als topping. Geen smaak en erg zout. De pizza is groot en is weliswaar van deeg maar niet de typische pizzasmaak en de rand was zo hard en massief dat het niet eetbaar was. De drukte kon niet de oorzaak zijn want er waren maar twee tafels bezet. Het gevraagde water leek zo uit de kraan te komen helaas wel warm water! De toiletten zijn oud en niet een horecagelegenheid waardig. Bij het afrekenen zag ik de kok in de keuken met een wollen muts op staan. Misschien een nieuwe richtlijn voor koks maar ik dacht het niet. Geen aanrader en de VVV zou toeristen moeten waarschuwen er niet te gaan eten
Jetjoo .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 21 jun. 2014
- Pizza: redelijk. Het bord is te klein voor de pizza/ of de pizza te groot voor het bord...
- Bediening: vriendelijk
- Toiletten: SCHANDALIG!!! VIES!!! RANZIG!!- er was lekkage n hiervoor werd een dweil op de vloer gelegd, die natuurlijk binnen de kortste keren vies en nat was. De toiletgroep is ERG gedateerd en niet schoon! Op de leidingen )die niet zijn weggewerkt lag een dikke laag zwarte stof.
 • 1
 • 2
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.