- Lamb Chops (+/- 275 gr.) - Verse lamskoteletjes uit Nieuw Zeeland met gember, knoflook en zout gemarineerd in yoghurt met fijne kruid-en en vervolgens geroosterd in de Tandoor
- € 28,5
- Tandoori Chicken - De beroemde rode kip gemarineerd in yoghurt met specerijen en geroosterd in de Tandoor
- € 24
- Hara Kebab - Malse stukjes kip gemarineerd met yoghurt in verse mint en koriander en vervolgens geroosterd in de Tandoor
- € 25
- Fish Tikka - Stukjes vis in yoghurt met oriëntaalse kruid-en geroosterd in de Tandoor
- € 28,5
- Murgh Malai Kebab - Malse stukjes kip op smaak gebracht in een zachte knoflookmarinade en vervolgens geroosterd in de Tandoor-
- € 24
- Spicy Achari - Kebab Malse pikante stukjes kip op smaak gebracht in een pickle knoflookmarinade vervolgens geroosterd in de Tandoor
- € 25
- Mixed Grill - Tandoori Chicken, Murgh Malai Kebab, Meat Kebab en Reshmi kebab. Geserveerd met Indiaas brood
- € 28,5
- Reshmi Kabab - Fijngemalen gekruide kip, op lange spiesen, geroosterd in de Tandoor
- € 24,5
- Butter Chicken - Stukjes Tandoori kip bereid in een speciale milde saus bestaande uit kruiden, tomaten, room en boter
- € 24,5
- Prawn Curry - Grote garnalen gebakken in een verrukkelijk gekruide curry
- € 27,5
- Murgh Begum Bahar - Stukjes kipfilet gebakken in een rijke traditionele curry
- € 23,5
- Chicken Tikka Massala - Geroosterde malse stukjes kip bereid in een curry met kruiden en groene paprika
- € 25
- Fish Curry - Stukjes gemarineerde visfilet gegrild in de Tandoor en vervolgens bereid in een delicate gekruide curry
- € 28,5
- Saag Chicken - Stukjes malse kip bereid in een combinatie van curry en een heerlijke gekruide spinazie
- € 24,5
- Meat Tikka Massala - Geroosterde stukjes lamsfilet bereid in een curry met kruiden en groene paprika
- € 25,5
- Gosht-E-Avadh - Stukjes lamsfilet gebakken in een rijke traditionele curry
- € 25