In de Kleine Werelt

Markt 10-12-16 5211 JX Den Bosch Nederland Kaart
31-736132140

Meer informatie over restaurant In de Kleine Werelt

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  1
 • 7
  2
 • < 7
  3
6/6 recensies

Jouw recensie over het restaurant In de Kleine Werelt

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Ruben E.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
6
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 20 nov. 2016
Gegeten met lunch. Prima tosti, aardige en snelle bediening, wel beetje matige koffie helaas. Prijskwaliteit in orde.
M. V.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
7
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 12 aug. 2016
BordjeLeeg en tafelgenoot gingen een dagje uit naar ’s-Hertogenbosch en lunchten tussen de middag bij “In de kleine Werelt”. Gezellig druk terras met uitzicht op de levendige markt. Uitsmijter Klassiek en uitsmijter Deluxe, dat is met extra bacon, besteld (beiden ongeveer 8 a 9 euro). Keuze vooraf of de uitsmijter op wit of bruin brood wordt klaargemaakt. Bestelling wordt snel geleverd. Serveerster zet gewoon bord neer en geeft geen nadere uitleg gegeven wat je op je bord krijgt. Bijvoorbeeld waarmee de uitsmijter is besprenkeld? Is het bieslook? Zijn de eieren biologisch/niet-biologisch? Je moet snel zijn met aangeven dat je nog een drankje wil, anders rent personeel alweer naar de volgende tafel. Uitsmijter Klassiek bestaat uit twee boterhammen met een gebakken halfzacht eitje met kleine garnering erbij. De uitsmijter Deluxe is met extra bacon. Prima lunchgerecht, we hebben lekker gegeten.
Aphrodite_Strong_Oak .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 31 mei 2016
Wij (mijn man en ik) hebben hier s'middags gegeten voor lunch. De sfeer en uitstraling vind ik; onpersoonlijk. Maar je zit wel midden op de markt van Den Bosch. De klassieke uitsmijter was lekker en mijn asperge soep was origineel gepresenteerd i.c.m. een flink stuk -heerlijk-vers-sneden-brood heerlijk vertoeven. Ook had ik een ambachtelijke kroket met brood en mosterd besteld en deze viel goed in de smaak.
Overall; goed eten. +/- 8 euro ongeveer per gerecht... Sfeer nauwelijks. Maar wel midden op de markt! En het eten was goed heet.
Lisa R.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
3
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 6 mei 2016
Niet echt tevreden over het diner bij In de kleine Werelt. Bij aankomst werd ons verteld dat het ongeveer een half uur zou duren, voordat het eten kwam, maar we hebben uiteindelijk meer dan een uur op ons eten moeten wachten. Kaart is simpel, maar genoeg keuze. Bij mijn spareribs werd er gevraagd of ik zoete of pikante saus eroverheen wilde. Ik ging voor zoet, maar de spareribs waren erg pittig. Eten was overigens niet voldoende, dus zijn we daarna nog aan de borrelhapjes gegaan. Daarnaast had een van mijn vrienden ro?e besteld. Ober kwam aan met een fruitbiertje en meldde dat de rosé op was, terwijl de tafel naast de onze de hele avond rosé bestelde en wel gewoon kreeg. Toen we dat aankaartte, werd er nogal laconiek op gereageerd. Verder vertelde de ober ons dat de andere ober er past kort werkte en beter de orders op kon volgen dan zelf nadenken. Beetje rare manier om je collega's te vertegenwoordigen tegenover de gasten. Obers waren overigens ook niet echt in hun sas en stonden er een beetje humeurig bij. Lege glazen en flesjes werden pas van tafel gehaald toen de tafel helemaal vol stond en we zelf vroegen of er wat weggehaald kon worden. Al met al een leuk etentje, maar dat kwam vooral doordat we met een leuk gezelschap waren. Voor eten of een drankje zou ik naar een ander (eet)café/restaurant op de Markt gaan.
Patrick W.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 apr. 2016
Zeer slechte lunch op 30 april. Het duurde dertig minuten voordat we twee simpele broodjes, een tosti en een broodje warm vlees kregen. We moesten wel de ober (meerdere malen) erop wijzen dat we zolang zaten te wachten. De eerste ober mocht niets en kon niets: " ik stuur mijn collega". En liep vervolgens hard weg zonder de betreffende collega te waarschuwen. Toen onze kinderen bijna "frost bite" verschijnselen hadden omdat de heaters niet aanstonden, kwam toevallig "opper-ober met het nr. 7 langs lopen. Hij had er duidelijk geen zin in. Hij stond niet open voor enige vorm van opbeurende kritiek: "... het was toch zaterdag, dan duurt het allemaal wat langer!!!. Vervolgens bracht hij zeer snel onze bestelling. Deze opper-ober bleek steeds meer een lerende organisatie ????. Het echtpaar naast ons mocht opeens ook na twintig minuten wachten afrekenen. En aan de andere kant van ons werd een gezin ook geholpen na een kwartier wachten. Bravo hoera! Toen ik om de rekening vroeg, was opper-ober nr7 zeer snel ter plaatse. Kortom er was sprake van een opzienbarende leercurve van deze opper-ober nr7. Echter ik kan u dit restaurant helaas niet aanraden.
Gerda B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
8,8 /10
Eten
8
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 6 dec. 2015
Vanmiddag heerlijk erwtensoep gegeten met roggebrood en spek. Erwtensoep zoals mijn moeder hem ook maakte. Heerlijk!
We voelen ons altijd welkom.
De bediening was weer uitstekend en het personeel was super vriendelijk en zoals altijd, heel belangstellend.
Alles was al in Kerstsfeer gebracht. Het zag er gezellig uit.
Het nieuwe terras is ook een enorme vooruitgang. Het zag er mooi en gezellig uit.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.