Il Vulcano

Schoolstraat 8 9161 BE Hollum (Ameland) Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 30
|
31-519554164
0 /10
20 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 30
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Il Vulcano

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 16:00 - 22:00

Services

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  1
 • 8
  7
 • 7
  2
 • < 7
  6
Eten
0
Service
0
Decor
0
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kan beter
16/16 recensies

Jouw recensie over het restaurant Il Vulcano

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
W B.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5 /10
Eten
6
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 aug. 2018
Met 5 personen gegeten. De bestelde pizza's werden met lange tussenpozen geserveerd door een onnozele bediening die geen idee had wat naar welke tafel moest.
Aan de muur hangt een bord:'Vraag naar onze speciale wijnen!' Op onze vraag welke wijnen? was het antwoord 'gewoon rood en wit en rosé.' Glazen werden bij de kraag gepakt en van links naar rechts over tafel verplaatst naar de juiste persoon. Als nagerecht de koffie compleet (= met bol ijs) besteld. Toen de koffie allang op was gevraagd waar de 'compleet bleef. Het bolletje ijs kwam hierop alsnog.
Daar de pizza's redelijk/goed waren toch fooi gegeven. Echter bij het verlaten van het restaurant werden wij door drie dames van de bediediening die op dat moment bij de uitgang stonden volledig genegeerd.
Jammer. Niet voor herhaling vatbaar.
Rinus V.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 sep. 2016
Op 3 september hebben wij hier met zijn tweeën plezierig gegeten. De pizza's waren prima en zeker niet te weinig. De inrichting (wandschilderingen) zijn plezierig. De bediening was goed.
Franck H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
7
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 7 sep. 2016
Afgelopen maandag heb ik bij il Vulcano gegeten met mijn vriendin en familie. 54 soorten pizza leek ons wel wat. Het eten stelde niet teleur en de mensen in de keuken leken erg vriendelijk. Wat ons diner bij dit restaurant echter compleet verknalde was de bediening. Een blond meisje met een zuur gezicht, (blijkbaar heftige) kater en een absoluut gebrek aan manieren gedroeg zich erg onbeholpen en onbeschoft. We waren wat haar betreft duidelijk niet welkom. Ik ben zelden zo slecht behandeld en dat op Ameland waar iedereen zo vriendelijk was/is. Heel jammer dit!
fjorden .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,3 /10
Eten
2
Service
6
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2016
Op basis van de goede recensies op Iens besloten om hier pizza's te bestellen en in de haven te laten bezorgen. Keurig op tijd en met een glimlach krijgen we de warme pizza's overhandigd.

Zoals op de website is beschreven, zijn de pizza's inderdaad lekker warm vanwege de ingebouwde oven in de bezorgauto. Bij het openen van de doos zien we rijkelijk belegde pizza's van een mooi formaat. Dat mag ook wel, want het zijn zeker niet de goedkoopste.

We hebben flinke trek na de wadlooptocht van de vaste wal naar het eiland. Helaas eindigt hier het feest, want de dunne pizzabodem is veel te zacht, het lijkt helemaal niet goed doorbakken. Een spons en helemaal niet knapperig of krokant. De goede smaak kan dat niet meer goed maken.

We hebben 10 pizza's besteld en zonder uitzondering bij allemaal dezelfde ervaring. Het is dat we trek hebben en er geen alternatief is, anders is dit niet te eten. Goed dat de pizzabakker op een eiland vol vakantiegangers zit, want niemand komt hier een tweede keer. De algemene conclusie is dat we dit zelf thuis beter kunnen.

Uitermate teleurstellend! Wij vinden het wel zo netjes om achteraf niet anoniem via een recensie te 'klagen', dus hebben we ook een e-mail gestuurd naar het restaurant om onze ervaring te delen. Helaas geen reactie ontvangen, daarom voor de service een zesje.

Met meer aandacht voor het bakken of even op te letten bij het uit de oven halen van de pizza, kan er gemakkelijk veel hoger worden gescoord.

(Er moet verplicht een cijfer worden ingevuld voor het decor, maar dit hebben wij dus niet gezien).
P D.
Expertproever
(8 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
9
Service
1
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 30 jun. 2016
Il Vulcano heeft de lekkerste pizza's van Ameland. Een uitgebreide kaart en voor ieder wat wils zorgt er voor dat je graag hier uit eten gaat. Helaas was de bediening dit maal waardeloos. Bij binnenkomst kon er al nauwelijks een hoi vanaf. Verder is er welgeteld 3x iemand aan tafel geweest. 1ste keer om te vragen wat we wilden drinken. 2de keer om dit drinken gehaast op tafel te zetten en de 3de keer om de pizza's te brengen. Lege glazen werden niet opgemerkt en wij waren niet de enige tafel met lege glazen, danwel vieze borden die lang bleven staan. Het was een rustige avond, dus genoeg tijd voor een goede service. Gezellig praten met elkaar bij de bar was echter belangrijker dan de gasten. De twee dames vermaakten zich echter prima en dit hebben de gasten geweten. Het toetje hebben we dus maar bij de concurrent gehaald.

Kort samengevat is het eten heerlijk, maar de bediening is wel eens 100 procent beter geweest.
Pekoma K.
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 mrt. 2016
Lekker gegeten. Grote keuze en diverse mogelijkheden. Misschien zou de kaart iets beperkter kunnen zijn. Goede bediening.
Petra W.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
9
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 29 feb. 2016
Heerlijke pizza's met dunne bodem! Opgegeten tot de laatste kruimel. Bediening was vlot en prettig! Wij komen zeker terug!
Paul M.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 feb. 2016
Wat je hier ook bestelt, je krijgt waar voor je geld. Heerlijke uiensoep. Mooie dunne, goed gevulde pizza's. De zelfgemaakte Tiramisu was naar onze smaak te cake-achtig en onvoldoende romig. Ook mis ik een vleugje alcohol in de smaak. Goede koffie!
toinek51 .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 22 dec. 2015
wilde minestrone soep, die was op.(jammer jammer kwamen we juist voor vind ik zo lekker daar).
de shoarma pizza en de spaghetti met zalm voor mijn vrouw vergoedde veel, maar niet alles.
volgend jaar nieuwe kans.
Erwin D.
Meesterproever
(14 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 27 apr. 2015
Italiaans vanavond, vraag me niet waarom. Of de duvel ermee speelt, zijn de stoeltjes oranje. De indeling verraadt een automatisme, het heeft iets mensa-achtigs, massaal bijna.
De bediening is correct en tot op de letter volgens het boekje. Of iedereen nog in zijn proeftijd zit, bijna gemaakt vriendelijk.
Helaas geen ravioli vanavond. Wel een pizza Parma en de tweede keus: lasagne. Dan valt op dat de wijnkaart van Il Vulcano en die van de andere bezochte restaurants op het eiland niets van elkaar verschillen, behalve wat er op de voorkant staat. Grappig, op z'n minst.
De gerechten komen snel op tafel. De pizza enorm, redelijk belegd en met een krokante korst. Goed op smaak, puur, alleen te zacht op de bodem om er mooie punten van te eten.
De lasagne is enorm. Geserveerd in een ovenschaal met op verzoek een Griekse salade ernaast, met stokbrood. Drie verschillende sauzen zijn zichtbaar, er is pasta van verschillende dikte en hardheid en ik proef gehakt. De eerste hapjes zijn verkennend, uiteindelijk teveel binding om het helemaal op te eten. De zwarte olijven in de salade waren volgens mij niet helemaal lekker meer.
Een tiramisu en ijs met een flensje toe. De tiramisu enorm, een portie voor drie. Zwaar op de maag en fantasieloos. Het flensje aan de bovenkant warm, in het midden koud en onderop lauw. Taai en smakeloos.
Blij de optocht te zijn ontvlucht van een koude kermis thuisgekomen. Wel vroeg de menukaart ons de groeten over te brengen van de buren aan de overkant.
toinek51 .
Meesterproever
(21 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 28 dec. 2014
leuke gezellige tent.
heel druk die avond, maar ondanks dat snel en goed geholpen.
ik bolognese met fusili, mijn vrouw een pizza.
de bolognese was heerlijk, de pizza was lekker maar overdadig.
in mei 2015 gaan we weer naar ameland, en komen hier zeker nog een keer terug.
Martin N.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
7
Service
6
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 8 nov. 2014
Zaterdag 8 november waren wij bij Vulcano. Het decor is niet bepaald erg aansprekend en gedateert. Personeel vriendelijk, echter komt wat verward over. Eten,wij hadden beiden pasta, was absoluut vers en lekker. De prijs was ook prima en in verhouding, echter wij vinden het in vergelijking met andere restaurants op Ameland en Hollum niet direct een aanrader zeg maar,dit is vooral ingegeven door de ontbrekende sfeer in het restaurant.
Martin O.
Meesterproever
(20 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,3 /10
Eten
8
Service
9
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 sep. 2014
Prima gegeten, aandacht voor de pizza en de kwaliteit hiervan. Bediening kwam professioneel over met aandacht voor de klant. Ondanks de drukte vlotte bediening . Pizza's misschien iets te overbelegd waardoor deze op den duur wat tegen gaat staan. Helaas zitten ook de mensen voor de afhaal in het restaurant, vandaar dat het er soms wat rommelig uitziet. Al met al een prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een bezoek waard.
Sjon O.
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
9
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 13 okt. 2013
Na al enkele keren tevergeefs een plekje gezocht te hebben in dit restaurant (altijd vol), toch maar eens gereserveerd. En geen spijt. Voor een prachtige prijs kun je hier fantastische pizza eten. Pizza's zijn zeer rijk belegd, waardoor er na een ovenvers brood met lekker smeerseltje (als voorgerecht) en een pizza echt geen ruimte meer is voor een dessert. Eigenlijk jammer, want anders hadden we zeker nog de tiramisu geprobeerd. Minder rijkelijk beleggen of de pizza kleiner maken zou wat ons betreft geen probleem zijn. Bediening was vriendelijk, decor gezellig. Goede avond gehad in Il Vulcano. Perfecte prijs-kwaliteitverhouding.
michel D.
Meesterproever
(81 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 dec. 2012
Al vele keren gegeten en we nemen de eenvoudige keuken voor lief. Wijn uit zelfgebakken mokken van matige kwaliteit, dat gaat echter vervelen op den duur! Maar goed, deze keer namen wij pasta, pizza (2x) en lassagne en een salade erbij. Stevige kost, smaakvol, maar omdat het wat aan nuance ontbreekt vult het heel zwaar op. Toch altijd even gezellig en redelijke prijs/kwaliteit-verhouding. Eindrekening bijna 60 euro.
Probeereenswatanders M.
Meesterproever
(16 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
8
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 22 nov. 2012
Na een stevige strand wandeling is het hier goed eten
Grote goed gevulde pizza menigeen zal er een flinke dobber aan hebben om de pizza in zijn totaliteit op te krijgen.
Iets veranderen aan de samenstelling van de gerechten geen probleem. Inrichting wat oudbollig vriendelijk bediening
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.