Il Lago

S.O.J. Palmelaan 305 9728 VJ Groningen Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 33
|
31-505268180
7,3 /10
54 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 33
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Il Lago

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 17:00 - 22:00

Services

 • Mastercard , Pin , Visa
 • Restaurant is af te huren (60 maximum aantal personen.)
 • Af te huren , Airconditioning , Per boot te bereiken
7,3 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  3
 • 9
  15
 • 8
  15
 • 7
  10
 • < 7
  12
Eten
7
Service
7,5
Decor
7,7
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Kort
55/55 recensies

Jouw recensie over het restaurant Il Lago

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Pieter B.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 9 feb. 2019
Prima zaak voor een pizza, antipasti of verse pasta maar bij een exoot op de kaart, zoals gegrilde verse tonijnsteak (op de borden aangekondigd als specialiteit) was ondanks een nieuwe poging, g o r t droog. Volgens mij was het zelfs zwaardvis. Tonijnsteak is normaal sappig en aantrekkelijk rosé van binnen. De manager was het (gedeeltelijk) met mij eens en heeft het netjes opgelost.
Janneke S.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
2
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 1 feb. 2019
Vrijdagavond 1 februari met 5 vriendinnen gegeten bij Il Lago. Tijdens het voorgerecht werd door de bediening gevraagd of het hoofdgerecht alvast doorgegeven kon worden omdat het nogal druk was. Niet iedereen was al klaar met het voorgerecht. Bediening was ook niet overdreven vriendelijk. Bij het hoofdgerecht bleken 2 vriendinnen het eten niet lekker te vinden. Doorgegeven, en gevraagd of ze tegemoetgekomen konden worden. Dit was niet mogelijk. Bediening werd ook aardig kortaf. Bij het dessert nogmaals gevraagd om tegemoetkoming. Bediening ging overleggen maar is er niet op teruggekomen. Bij het betalen (nogmaals) doorgegeven aan eigenaar, die antwoordde dat hij van niets wist, en dat dat met zijn zoon overlegd zou zijn. Weer geen tegemoetkoming. Met een ontevreden gevoel weggegaan, jammer.
Charlotte D.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 31 jan. 2019
Leuke inrichting en lekkere stoelen voor een pizzeria. Zeker ook belangrijk! De pizza’s waren overdreven gevuld waardoor de bodem nat wordt. Maar Nederlanders houden van dik belegde pizza’s. Ik miste de echte Italiaanse smaak.
Anika P.
Meesterproever
(105 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
8
Service
6
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 dec. 2018
Altijd druk, maar wel gezellig. Deze keer een goed belegde pizza. Werd snel geserveerd. Broodjes vooraf werden helaas vergeten.
Janfam .
Meesterproever
(39 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 19 dec. 2018
Met een goede bekende sinds jaren weer eens bij Il Lago gegeten. De ontvangst door Pino is nog steeds uitbundig. Het vooraf gedane verzoek voor een tafel aan het raam werd gehonoreerd. Zoals altijd was het druk in de zaak en met twee grote groepen was het wel (te) rumoerig. De bediening was prettig, snel en accuraat; wel werd te vaak gevraagd of we nog wat wilden drinken. Ik koos voor de Pizza Carbonara Speciale; dit was een royaal belegde en heerlijk pizza. De buitenrand was wel wat aan de harde kant. Mijn dessert was de Panna Cotta, deze werd mooi opgediend gebracht en smaakte voortreffelijk. De avond werd afgesloten met een heerlijke kop koffie.
Griëtte B.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 16 nov. 2018
De bediening praat onderling allemaal Italiaans, wat je het gevoel geeft dat je bij een echte Italiaan zit. Het eten was echt héérlijk. De sfeer is ook heel leuk en leuk uitzicht. Ik zou hier zeker nog een keer terug komen!
Pasja V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 18 jul. 2018
Terwijl de antipasta nog op tafel stond werd er al aangedrongen op het bestellen van het hoofdgerecht. Men had kennelijk haast om de tafel weer vrij te krijgen voor andere gasten. Toen hier wat van gezegd werd, werd de bediening zeer kortaf. Erg onplezierig. Het eten was zwaar onder de maat. Pasta die verzoop in een vieze tomatensaus. Bah. En tiramisu die half bevroren werd opgediend. Geen aanrader dus. Een 100 procent afrader.
Roos M.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 mei 2018
Ik zou het niet aanraden.
Afgelopen Zaterdagavond hier gegeten, het was heel druk maar we hadden gereserveerd. Echter, bij aankomst werd er niet eens gevraagd naar onze reservering. We werden eerst aan een twee persoonstafel gezet, terwijl we duidelijk hadden gezegd dat we met vier waren en dat de andere twee er zo aankwamen. Vervolgens werden we geplaatst in een veel te hete kleine ruimte waar je binnen 5 minuten gesmolten zou zijn (het was buiten dan ook erg warm). Toen we aangaven dat we het daar echt niet een avond zouden volhouden werd ons eerst verteld dat we dan maar naar de febo moesten gaan, maar vervolgens was er gelukkig net een tafel vrij op het achter terras. Er was een stoel te weinig waardoor de mannen samen op een klein bankje moesten, en we hebben wel 5 of 6 keer om een extra stoel moeten vragen voordat die eindelijk kwam. Ook het bier heeft meerdere keren op zich laten wachten en stond er 1 te veel op de rekening. Ik had niet echt het idee dat de bediening wist waar ze mee bezig waren (ze kunnen niet fatsoenlijk een dienblad vasthouden) en de baas kwam ook niet erg oprecht over. De pizza's waren oké, maar ik heb ze lekkerder gehad.
Dit alles had ik graag als feedback willen geven aan de bediening/de baas zelf maar ik kreeg daar bij afrekenen niet eens de kans voor, dus dan maar op deze manier. Erg jammer.
Debby L.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 feb. 2018
Wat een ontzettend vriendelijke ontvangst. Het was een erg drukke avond, maar ze namen echt de tijd voor je. Zowel de eigenaar als een aantal personeelsleden zijn Italiaans. We hebben heerlijk gegeten, de service was uitstekend met een heerlijk glaasje limocello van het huis bij het nagerecht en de sfeer in het restaurant sprak ons erg aan. Wij zijn zeer tevreden weer naar ons hotel terug gekeerd.
Caroline D.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
4
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 25 nov. 2017
Het personeel is heel hartelijk, en open. Ze geven je een warm en welkom gevoel. Het restaurant is kindvriendelijk en de aankleding is mooi. Het eten laat wel wat te wensen over. Het eten was wat weinig van smaak. Soms wat licht aangebrand en persoonlijk vond ik de koude champions wat taai. De koffie was heerlijk en het ijs was ook lekker, en genoeg variatie. Een prima gezinsuitje maar zou voor een doordeweekse dag kiezen, want het was wel druk.
Marijke H.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 23 nov. 2017
Heerlijk eten! Daarnaast een hele goede service. Aardig personeel! Het was er erg druk. Toch had het personeel aandacht voor ons en werd alles op tijd gebracht en weer weggehaald. Kortom: top!
Harry R.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 5 jun. 2017
Eerst pinksterdag gereserveerd voor 4 personen om 18.40 Uur.we kwamen Aan maar er was geen plaats,Konden buiten even wachten, hier zaten nog 20 personen in de wacht.om 19,00 Uur waren we Aan tafel en Konden een drankje bestellen.Al wat er Kwam geen drankjes.Intussen de kaart bestuurder den Inmiddels kwamen Na 20 minVervolg, Het eten besteld en let op , Na 5 kwartier Kwam het eten op tafel.,De pizzas waren Klein en minder Belegd als normaal hoorden we.Was voor ons een behoorlijke tegenvaller,ijs durfden we bijna niet te bestellen ivm Lange wachten, serveerster vertelde dat dit wel snel zou komen en dat was ook zo. Bij uit gang stond de baas excuses Aan te bieden vanwege de drukte.Onze tip is, vol is vol en laat geen groepen mensen buiten wachten op een vrije tafel.Verwijs door naar een Collega restaurant.Volgende keer maar Naar een Andere locatie.
Harry R.
Meesterproever
(17 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 4 jun. 2017
Eerst pinksterdag gereserveerd voor 4 personen om 18.40 Uur.we kwamen Aan maar er was geen plaats,Konden buiten even wachten, hier zaten nog 20 personen in de wacht.om 19,00 Uur waren we Aan tafel en Konden een drankje bestellen.Al wat er Kwam geen drankjes.Intussen de kaart bestuurder den Inmiddels kwamen Na 20 minVervolg, Het eten besteld en let op , Na 5 kwartier Kwam het eten op tafel.,De pizzas waren Klein en minder Belegd als normaal hoorden we.Was voor ons een behoorlijke tegenvaller,ijs durfden we bijna niet te bestellen ivm Lange wachten, serveerster vertelde dat dit wel snel zou komen en dat was ook zo. Bij uit gang stond de baas excuses Aan te bieden vanwege de drukte.Onze tip is, vol is vol en laat geen groepen mensen buiten wachten op een vrije tafel.Verwijs door naar een Collega restaurant.Volgende keer maar weer naar Pizzeria Italia Kleine Pelsterstraat.Snelle bediening ook als het druk is en leuke prijzen voor het eten en de Drankjes.
Noortje A.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 25 mrt. 2017
Voortreffelijk gegeten, kan niet anders zeggen. Je moet weten waar Il Lago zit, anders fiets je er zo voorbij. Kende het tot verkort ook niet, maar ben fan! Kom hier zeker nog vaker terug en kan het iedereen aanbevelen.
Marislonky N.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,5 /10
Eten
4
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 23 okt. 2016
Gisteravond hier gegeten. Gingen met veel verwachting naar dit restaurant. Op de site de menu kaart gezien en die was goed, veel keus. Misschien teveel? Binnen ziet het er erg gezellig uit en groot. Personeel vriendelijk. Het voorgerecht, de antipasti (verschillende kleine hapjes uit de Italiaanse keuken), was karig voor de p/p prijs. Als hoofdgerecht hadden we pizza, pasta en varkensfilet. Pizza had een harde rand, was wel goed belegd maar een beetje aan de flauwe kant. Pasta was ook wat aan de flauwe kant en had qua portie wat meer gemogen. De varkensfilet was flinter dun, smaakloos en was niet gegrild of gebakken. De filet lag te zwemmen in de saus, zelfs de rauwkost, stukje brood en de snot gare bloemkool lag geheel in de saus. Volgens de ober was dit normaal en anders had je van te voren moeten aangeven dat de saus apart moest. Ook geen mayo bij de gebakken aardappeltjes, die wel in een apart schaaltje op je bord erbij stond. De nagerechten zagen er goed uit en waren ook lekker. Gevraagd of ze de nagerechten voor de kids in een kleinere portie kunnen geven en dit kon! Koffie was heerlijk!
Robbert P.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
8
Service
6
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 okt. 2016
Gastvrij en altijd druk Italiaans restaurant. Vriendelijk ontvangst en lekker eten. Enige kritiekpunt is dat de bediening niet altijd even alert is en je soms lang moet wachten..
Karin T.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
10
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 21 sep. 2016
Het was ontzettend druk op zaterdagavond en gelukkig vonden we nog een plekje.
Bediening was zéér attent en het was ook niet zo'n ramp dat we iets langer moesten wachten.
Heb Tagliatella al jacques gegeten. Héérlijk romige saus en niet te vet.
Gastheer/eigenaar was ook zéér vriendelijk en charmant.
Tjalling H.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 14 aug. 2016
Goede ontvangst, mooie ruimte boven en druk.
Eten was zonder meer goed, prijs/kwaliteit okay. Portie pasta wat aan de krappe kant.
Verder mag er wel wat royaler met tafelwater worden omgesprongen. Als je een glas vraagt zal je in de meeste restaurants een karaf worden aangeboden met glazen. Is net wat attenter. Hier krijg je precies wat je vraagt.
Johannes V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
9,3 /10
Eten
9
Service
10
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 28 jul. 2016
Het Restaurant was Top! De Bediening was vriendelijk en wisten wat ze deden je werd verwelkomd en goed geholpen. het eten was heerlijk en duurde niet lang. Er was een gezellige sfeer in het restaurant het ziet er strak en modern uit. Het is zeker een aanrader als je voor een gezellige en lekkere avond gaat.
rdijko .
Expertproever
(5 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,8 /10
Eten
6
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 26 jul. 2016
Il Lago heeft een naam, maar de geleverde kwaliteit van het eten past daar niet bij. Antipasti was goed. Pizzas zeker niet de beste van de stad. Net een nieuwe pizzabakker en dat was te merken, bodem niet luchtig, maar ook de ingredienten (bv de Gorgonzola die alleen maar zout was) niet echt super. Toetje was een aanfluiting. Amarenensorbet was 1 bolletje ijs met kersen uit blik, foei foei foei!! In Italië zouden ze je hiervoor het land uitzetten! Entourage is goed, enthousiaste begroeting en bediening, mooi pand en mooie aankleding. Maar de kwaliteit moet echt omhoog om het imago waar te maken!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.