- Carpaccio met een tuinkruiden-knoflookdressing, salade, zoet-zuurtjes, pijnboompitjes en oude kaas
- € 11
- Stokbroodje met kerrie saus, knoflooksaus en kruidenboter
- € 5
- Oesters fine claire NO.2 met wijnvinaigrette raus of gegratineerd
- € 4
- Gerookte Steak tartaar met watermeloen, zoet-zuurtjes, eidooier en trufflemayonaise
- € 12
- Gerookte eendenborst met ras el hanout, wortel-gember marmelade en zoet zure ui
- € 11
- Tartaar van tonijn, soja-sesam gel, wakame en furikake
- € 12
- Gemarineerde zalm met appel-venkelsalade en een gel van trekdrop
- € 11
- Loempia van geitenkaas met tomatensalade en een salsadip
- € 10
- Tapas de Ibiza, kleine appetizers, carpaccio, Spaanse ham, gemarineerde zalm en gamba's
- € 16
- Gebakken tournedos op een mousseline van bataat en een saus van rode wijn
- € 31
- Gebakken kalfs entrecote met chimmichurri
- € 24
- Carpaccio XXL met tuinkruiden-knoflookdressing, salade, pijnboompitten en oude kaas
- € 18
- Gebakken runder bavette met een jus van gepofte knoflook
- € 26
- Super malse spare-ribs pittig gemarineerd
- € 20
- Parelhoender gevuld met kippenfarce omwikkeld met gerookt spek, ras el hanout en rozemarijn jus
- € 20
- Gepocheerde zalm op linguini met een tomaten-basilicum salsa
- € 20
- Maaltijdsalade met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch
- € 18
- Ravioli van ricotta en spinazi met ratatouille en een kruiden-roomsaus
- € 18