Hou-Je

Smetiusstraat 20 6511 ET Nijmegen Nederland Kaart
31-243245599

Meer informatie over restaurant Hou-Je

Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  0
 • 9
  0
 • 8
  0
 • 7
  0
 • < 7
  2
Prijs-kwaliteit
Kan beter
Geluidsniveau
Rumoerig
Wachttijd
Lang
2/2 recensies

Jouw recensie over het restaurant Hou-Je

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Yvar V.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
2
Service
2
Decor
2
 • Datum van je bezoek: 19 jul. 2018
Super onbeschofte tent zeg, wat een ellende. bestel 2 broodjes. Ik ben normaal niet iemand die al te moeilijk doet maar het brood en vlees waren uitgedroogd en zo smaakte het dan ook, er kwam een rare geur van het eten af en wij vertrouwde het eten dan ook niet geheel. Mijn vriendin en ik attendeerde hier op vriendelijke wijze op waarop mij werd verteld dat ik erin kon oprotten. ;) Toen ik vervolgens duidelijk maakte dat ik niet gediend was van deze botte manier van serveren en het slechte eten, en liever mijn geld terug wilde, begon het personeel te schreeuwen en te dreigen. Ze waren zeer aggressief. Ik adviseer iedereen om hier niet te eten want het personeel bestaat uit een stel aggresieve mannetjes dat klantgerichtheid niet hoog in het vaandel heeft.
PFSTOOP .
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
4
Service
7
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 20 mrt. 2016
Zojuist een durum doner gehaald om onderweg naar huis op te eten. Helaas waren ze de knoflooksaus vergeten en kwam ik daar te laat achter. Een flink droge durum doner dus! Doner smaakte naar rund (Kalf?) maar was niet lekker zonder de bestelde knoflook saus. Helaas schrijf ik na deze derde smaakproef deze doner tent af. De eerste keer bij deze tent was echt goed, de twee keren erna waren ronduit slecht. De prijs is in orde alleen de sterk wisselende kwaliteit is onbruikbaar als je fatsoenlijk eten wil. Voor het zelfde geld is betere en vooral meer consistentere doner te vinden in Nijmegen! De teleurstelling van een slechte doner is niet goed voor de zaak. Doner is niet zomaar een snack, deze hoor je met kunde en perfectie te verkopen.
Er is zojuist weer een doner tent ten onder gegaan aan luiheid en imperfectie.

Met treurende groeten,
P F Doner Specialist Nijmegen en omstreken
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.