Hotel/Restaurant Van der Valk Den Haag - Wassenaar

Zijdeweg 54 2245 BZ Wassenaar Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 35
|
31-705119344
8,6 /10
43 recensies

Over het restaurant Hotel/Restaurant Van der Valk Den Haag - Wassenaar

Ontspannen eten en genieten van lokale- en seizoensgerechten. Hier is de kok de baas en presenteert je de meest fantastische gerechten. Vers, creatief en super smaakvol. En of je nu vegetariër of visliefhebber bent, er staat altijd iets op het menu waar je smaakpapillen gelukkig van worden. Goed gezelschap, een lekkere fles wijn en goed eten op je bord; is er iets waar een mens gelukkiger van wordt?

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 35
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)

Drankprijzen

 • € 4,5
  Fles mineraalwater
 • € 3
  Glas wijn
 • € 17,5
  Fles wijn
 • € 39,5
  Fles champagne
 • € 2,25
  Koffie
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Hotel/Restaurant Van der Valk Den Haag - Wassenaar

Hoe kom je er?

 • : Gratis parkeren in de buurt & Parkeerplaats

Openingstijden

Maandag t/m zondag 07.00 - 22.00 uur

Services

Fantastisch
8,6 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
 • 10
  3
 • 9
  1
 • 8
  6
 • 7
  8
 • < 7
  26
Eten
9,2
Service
8,9
Decor
8,7
Prijs-kwaliteit
Precies goed
Geluidsniveau
Precies goed
Wachttijd
Kort
42/44 recensies

Jouw recensie over het restaurant Hotel/Restaurant Van der Valk Den Haag - Wassenaar

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Ben V.
Meesterproever
(74 recensies)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 23 mei 2018
Wat een schitterend mooi hotel / restaurant! Op de dinsdagavond voor het eerst naar het live grill buffet, voor de prijs van maar €.17,50 is het zeer goed bevallen. Er is een ruime keuze: saladebar, alles mooi vers, vooraf een overheerlijke huis gemaakte soep met stokbrood. Een ruim aanbod van gerechten bij het grillbuffet met diverse vissoorten o.a. zalm en kabeljauw, een 8 tal vleesgerechten met o.a. een heerlijk stukje biefstuk met diverse sausjes, zelfs een mooie romige pepersaus onbrak niet. En tot slot een ijsdessert. De service was de gehele avond zeer goed; regelmatig kwam er een vriendelijke serveester langs om de glazen te vullen.
Wij vertrokken als zeer tevreden gasten en komen graag nog eens terug. Onze complimenten, Ben en Marijke.
Eleonore I.
Proever
(1 recensie)
Gemiddelde cijfer
10 /10
Eten
10
Service
10
Decor
10
 • Datum van je bezoek: 17 jul. 2017
We hebben hier heel gezellig en goed gegeten met zn tweetjes op het terras.
De bediening was vriendelijk en professioneel en we hoefden nergens lang op te wachten.
Het was een geslaagde avond en we bevelen het zeker aan.
Restaurant
Wat leuk om deze positieve beoordeling te ontvangen! Zo te lezen heeft u een fijne avond gehad in ons restaurant.
Wij zijn ook erg trots op ons team dat iedere dag weer haar uiterste best doet het onze gasten naar hun zin te maken.
jhuiskes .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
4
Service
2
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 7 jan. 2017
vrijdag 6 jan 2016 wezen eten met 2 kleinkinderen.Rare bdiening die vel dingen vergat.Weekmenu dat groot aangekondigd was in de hal, was niet vrijdag verkrijgbaar. eten was nou echt niet om naar huis te schrijven,Vaak waar blijft dit en dat moeten vragen,enz.
Niet voor herhaling vatbaar
Jacqueline K.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,5 /10
Eten
2
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2016
Tijdens tweede kerstdag gebruik gemaakt van het "grand Noel arrangement". Het diner bestond uit 6 gangen. Het eerste gerecht werd snel geserveerd. De tonijn die ik had was droog; ik moest 'm echt "zagen". Mijn man en ik bestelden allebei mosterdsoep, maar we kregen de wildbouillon. Na het gemeld te hebben, kregen we eerst een schaaltje mosterd. De medewerker had ons niet goed begrepen. Daarna kregen we alsnog de juiste soep. De mosterdsoep was goed van smaak. Men kwam toen nog even vragen welk hoofdgerecht we besteld hadden. Het hoofdgerecht kwam al, voordat we de spoom kregen; men vroeg of het een bezwaar was, als het tegelijk kwam. We zijn akkoord gegaan, vanwege het eerder moeten terugsturen van de soep. Het is kerst, dus druk, zo redeneerden wij. Mijn man had een tournedos besteld, met rode portsaus. de saus was zeer smaakloos en duidelijk nog niet "af". ( bruin, vloeibaar water) Opnieuw de bediening geroepen, om te zeggen dat de saus niet in orde was. Men nam het gerecht mee terug naar de keuken. Mijn eigen gerecht (zalm) stond koud te worden. Vervolgens stond er ineens een medewerker van de bediening met 2 borden mosterdsoep, terwijl het hoofdgerecht al op tafel stond. We gaven aan dat we de soep al gegeten hadden. "Maar u heeft toch soep besteld?!" Dame kon met moeite overtuigd worden dat de soep echt niet nodig was. Mijn man kreeg de tournedos terug ( medium/well done, terwijl hij "rare" had besteld..) met een betere saus erbij. De gebakken aardappels en patat die we bij het eten kregen, waren duidelijk opgewarmd en in oude olie gebakken. De smaak was ronduit slecht. Het nagerecht was voldoende. Na afloop kregen we koffie, zonder suiker en melk; ook daar moesten we apart om vragen en ruim 15 minuten op wachten. Tijdens het gehele diner heeft men ons niet eenmaal gevraagd of we nog iets wilden drinken. Alleen bij binnenkomst kregen we een glas Prosecco. Het was voor ons geen geslaagd kerstdiner. We zijn ons ervan bewust dat het erg druk is tijdens de kerstdagen, maar van enige organisatie leek geen sprake.
- -.
Meesterproever
(11 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 11 okt. 2016
Vanavond 10 oktober 2016 zonder reservering met 7 personen gaan dineren. Hartelijke ontvangst. Snel gevraagd wat we wilden drinken. Prima voorgerechten. Helaas kwamen er twee oudere mannen in wielren outfit binnen. Kregen bij ons in de nabijheid een tafel aangeboden. Na opmerkingen mijnerzijds vond een van de mannen het wel leuk om zijn oksel aan te bieden om even te ruiken. Bedienend personeel was niet bereid om hier wat tegen te doen, behalve ons een andere tafel aan te bieden. Onbegrijpelijk dat men in een dergelijke outfit gaat eten. Mijn spare-ribs waren smakeloos en droog. Tonijn van een andere disgenoot was veel te lang gebakken. Werd wel een nieuwe aangeboden. Kortom, leuke ambiance, redelijke gerechten, maar nooit meer!
carlijnhintzen .
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,8 /10
Eten
3
Service
1
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 3 sep. 2016
We hadden gereserveerd, maar toen we aankwamen was er niemand om ons naar de tafel te begeleiden. Eenmaal aan tafel moesten we veel te lang wachten tot we eindelijk wat te drinken konden bestellen. Personeel was zeer ongeïnteresseerd en onbeleefd, alles duurde veel te lang. Het eten, toen we het eindelijk kregen, was van slechte kwaliteit. De roodbaars had veel te weinig smaak, de risotto was hard en smakeloos, de tournedos was vlak. Als toetje tiramisu wat gewoon slagroom met mascarpone was, een vette smakeloze bak.
Het enige goede aan de avond was de fles wijn waar we een speciaal tafeltje voor kregen om hem op te zetten.
Het voldeed niet aan onze van der Valk verwachtingen.
Lola R.
Meesterproever
(24 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
8
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 25 jul. 2016
Vanavond op weg naar huis weer eens bij de Bijhorst gegeten. Ik en mijn tafelgenoot hadden beiden lamscarré besteld. De huiswijn was lekker en je mocht zelf salade pakken bij het buffet. De lamscarré was heerlijk mals en goed van smaak en we kregen ieder twee flinke stukken. Het sausje vond ik persoonlijk niet heel interessant. Garnituur was prima en de bediening supervriendelijk.
Saskia H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,5 /10
Eten
6
Service
8
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 21 mei 2016
Een lunch gegeten met twee jarigen. Onze tante van 92 en onze oom van 90 jaar!
Wij hebben diverse telefoontjes gepleegd met het verzoek om hier iets mee te doen, iets klein desnoods. Bijvoorbeeld een leuke gedekte tafel , een bloemetje , een extraatje op wat voor manier dan ook.( Kok gebruik je fantasie)
Nee, helemaal niets. Erg jammer.
Dit zijn dus punten waarop je kan scoren! !!
- -.
Meesterproever
(12 recensies)
Gemiddelde cijfer
6,3 /10
Eten
5
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 8 mei 2016
We hebben het weer eens geprobeerd, maar zijn opnieuw tot de conclusie gekomen dat je voor lekker eten niet bij dit restaurant moet zijn. Dit was dus ons laatste etentje bij De Bijhorst. Jammer ! De Carpaccio van mijn vrouw was goed te eten. De kippensoep van mijn dochter eveneens. Maar mijn Mosselen uit de oven hadden scherp bittere smaak. De Entrecôte van mijn vrouw was niet rosé, maar wel droog. Mijn Lamscarré bestond uit vier kleine spareribs van het lam met veel vet en weinig smaak. Alleen het gesmoorde maiskolfje was echt lekker, maar die zijn bij KFC toch groter en veel lekkerder. Het kindermenu van mijn dochter stuitte niet op problemen. Zij smulde van de fricandel en van de appelmoes en de patat was ook goed te kanen. Mijn vrouw klaagde over een te droge Tiramisu zonder een spoortje alcohol. Mijn dochter deed zich te goed aan een heerlijk kinderijsje en ik genoot van een verrukkelijke Café Glacé. De aanvoer van verse glazen bier verliep uitstekend, maar de wachttijd tussen de gerechten was onacceptabel. De bediening was vriendelijk; de aandacht voor onze dochter hartverwarmend. De volgende keer toch maar naar Brasserie De Landbouw een paar honderd meter verderop.
JWPQ .
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
2 /10
Eten
1
Service
3
Decor
3
 • Datum van je bezoek: 2 mei 2016
Vandaag voor mijn moeder en mijn verjaardag gebruik gemaakt van de doordeweeks brunch met 16 mensen. Wij komen al heel veel jaren bij van der Valk Wassenaar maar vandaag was het zo ontzettend slecht. Heel teleurstellend. Het eten was koud, hadden sterk het idee dat we de overblijfselen aan het eten waren van de zondagsbrunch, 1 flesje lauwe spa blauw, naar ons inziens zure/ oude tonijnsalade (dit aangeven maar ze gaven aan dat het de dressing was) helaas hadden wij een deskundige in het midden en wij kwamen tot een andere conclusie. Kregen wel een nieuwe andere salade. Carpaccio die harde en opgerolde kanten had. Nee dit was echt een super teleurstelling terwijl we 2 verjaardagen er vierden. Ook nog aangegeven bij het afrekenen maar professie was ver te zoeken. Jammer van der Valk Wassenaar, de deur is vandaag voor ons bij jullie dicht gedaan. Wij zijn trouwe klanten en dan zo'n slechte middag en dan wel goed mogen betalen,nee zullen hier niet meer snel naar toe gaan.
Stan O.
Meesterproever
(102 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,8 /10
Eten
6
Service
4
Decor
7
 • Datum van je bezoek: 18 feb. 2016
Lunchen c.q. brunchen bij een van der Valk. Niet verwacht dat het druk zou zijn, maar zelfs op een donderdagmiddagje zit de tent blijkbaar vol met families/schoonfamilies en zakelijke afspraakjes.
Gelukkig is er nog een tafeltje vrij, dat we zelf zoeken, want de bediening groet ons alleen kort.
Bovendien is de tafel nog erg smerig, en pas na enkele keren vragen wordt die schoongemaakt.
We moeten ook meermaals bestellen, na meermaals lang wachten.
Bij een bestelling met koffie moet meteen worden gekozen wat en hoeveel we er in willen.

Gelukkig staat er een hoop lekkers (hetzij weinig echt origineels) op de kaart. Dus na wat wikken en wegen een uitsmijter carpaccio. Lekker en prima.
Jammergenoeg moeten we zelf elders op zoek naar peper en zout.
Bovendien wordt er geknoeid en duurt alles zo lang.

Het is gewoon toch een van der Valk, en daarmee een druk productierestaurant voor de massa. Tegenwoordig wel een strakke (boutique) look, maar nog steeds veel te druk, en de bediening is te achteloos en niet altijd professioneel.
Wel prima simpele gerechten voor een bijna acceptabele prijs.
Maarten W.
Meesterproever
(13 recensies)
Gemiddelde cijfer
6 /10
Eten
7
Service
4
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 27 dec. 2015
Kwaliteit van het eten was acceptabel, maar ruim een uur wachten op je lunch is echt veel te lang, mede doordat het ongeïnteresseerde en vreselijk ongemanierde personeel geen enkele moeite deed om te kijken of we nog wat wilden drinken. Geen aanrader.
Ancis V.
Fijnproever
(3 recensies)
Gemiddelde cijfer
3,8 /10
Eten
2
Service
7
Decor
4
 • Datum van je bezoek: 26 dec. 2015
Wat een aanfluiting was deze kerstbrunch. Eten was onsmakelijk, taai had al uren gestaan. Vleeswaren met uitgedroogde randen. Croutons die al helemaal doordrenkt waren. Vlees wat door en doorgebakken is. Zelfs de patat en snacks voor de kids waren taai.
En die geur...leek wel een visrestaurant als je binnen kwam. Totaal geen afzuiging, maar wel bakken in de hal, waar het eten stond opgesteld. Notabene naast de wc's. Gasten die net hun behoeften hadden gedaan, kruisten de gasten die het eten stonden op te scheppen. Zeer onsmakelijke vertoning.
Enige pluspunt de vriendelijkheid van het personeel.
- -.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
4,5 /10
Eten
4
Service
5
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 25 dec. 2015
1e kerstdag hier gegeten brunch. Prijs kwaliteit slecht .
Tafels mooi gedekt, maar geen muziek. Buffet veel makkelijk eten zoals ei salade. Er stond een kok ei te bakken! Dat kan toch creatiever? Vlees was er nauwelijks en weinig.
Geen aanrader.
Regelmatig lang op personeel zitten wachten.
E.B. V.
Fijnproever
(4 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
9
Decor
9
 • Datum van je bezoek: 22 aug. 2015
Het eten was prima, en aan de speciale wensen voor onze bejaarde moeder werd zonder problemen gehoor gegeven. Een compliment, temeer omdat er niets extra's berekend werd.
- -.
Expertproever
(7 recensies)
Gemiddelde cijfer
2,3 /10
Eten
1
Service
2
Decor
5
 • Datum van je bezoek: 14 mei 2015
wat een varkens stal hier echt behhhh !!!
geen schone borden bestek en glazen waren niet helder
zelfs het tafel laken zaten vlekken op
wij hebben toch maar besteld nadat we een andere tafel kregen , de bediening was wat kort af na ons geklaag .
het eten kwam op tafel de schnitzels waren niet op tempratuur ende groente leek wel of deze al op 4 andere tafels had gestaan , echt niet te geloven patatjes te zout en slap
er kwamen ook drankjes voorbij die wij niet hadden besteld , dus we moesten extra goed de rekening checken .....
nee hier kunnen wij ons niet in vinden , we gaan wel verderop volgende keer
kwa prijs voor het geen wat je besteld wat dan ook zit je hier TE duur betreft de kwaliteit !!!
Molenzicht D.
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,5 /10
Eten
7
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 17 apr. 2015
Als passant hier geluncht. Er was nog 1 tafel leeg. Twee verse jus besteld, maar leek soort voorverpakt vers en kost 3,50 voor klein glas, is aan de dure kant.
Ik wilde de frittata bestellen maar er werd, heel attent , opgemerkt dat dit 20 minuten zou duren. Daarom het twaalf uurtje gekozen. Dit is ontzettend veel, het viel bijna van het bord. De twee boterhammen met rosbief en zalm waren prima, evenals de huzarensla. Het witte bolletje met een hamburger van onduidelijke afkomst , vond ik niet lekker en kon blijven liggen. Mijn man vond het broodje warm vlees lekker. Wat eten betreft: veel waar voor je geld.
Fijn is de gesteven tafelloper en de vlotte bediening.
Theo B.
Meesterproever
(48 recensies)
Gemiddelde cijfer
5,3 /10
Eten
6
Service
3
Decor
6
 • Datum van je bezoek: 28 feb. 2015
We hadden op een doordeweekse dag een diner geboekt. De locatie is op zich prima. De bediening was vriendelijk maar gehaast. Verrassend was dat we bij aanvang van de avond een keuze konden maken uit drie beschikbare diners welke op een kaart op de tafel lag.
Wij konden een geschikt menu uitkiezen maar na de keuze van het menu ging het allemaal in een sneltreinvaart. De soep die standaard gewoon redelijk goed is werd binnen enkele minuten geserveerd. Nu ben ik wel wat gewend maar halverwege de soep stond de ober al met twee dampende borden met het varkenshaasje, de bakjes met groenten en aardappelen en salade er op. Voor onze neus. We dachten dat hij ergens anders moest zijn, maar nee, het was echt voor ons. Goed. Dan de soep maar snel opgeslurpt en aan de slag met het hoofdgerecht. We hadden het hoofdgerecht nog niet op of wederom stond de ober met het dessert halverwege het hoofdgerecht voor onze neus. Nee, voor ons was het geen gezellig uitje maar een zenuwachtige toestand en we hebben dus geen koffie meer genomen. Dat doen we dan thuis wel. Nee. De Bijhorst heeft voor ons, mede gezien eerdere ervaringen, afgedaan en is een adres die we voortaan maar over slaan. Jammer, het kan daar zo leuk zijn.
- -.
Meesterproever
(49 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,3 /10
Eten
7
Service
7
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 6 feb. 2015
Ik heb altijd een gespleten verhouding met Van der Valk. Ik herinner mij volle schalen, lage prijzen. Voortreffelijke schotels en diepe teleurstellingen. Goede tot uitstekende wijnen voor billijke prijzen. Jarenlang heb ik dit concern gemeden. Toch weer eens toevallig weer eens aangelegd. Aangenaam verrast door inventiviteit. Niet alle van der Valken zijn het zelfde Wij komen hier graag voor een salade of een omelet of frittata. Dat zijn zeker niet de eenvoudigste gerechten. Deze keer aten wij de frittata met groente en zoeten aardappel. Wat een leuke vondst! Mooi opgediend in een porceleine quicheschaal. Niet te ver doorgebakken. Heerlijk mals. Toe een kopje cappuccino. Ook van goede kwaliteit. Hier in Wassenaar wordt goed gekookt. Je zit hier voortreffelijk. Goede stoelen, misschien te goed. Voortreffelijk tafellinnen.
Ton C.
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
 • Datum van je bezoek: 2 dec. 2014
 • Online gereserveerd
Was heel gezellig en het eten heerlijk. We hebben genoten en komen zeker nog een keertje terug! Wat ons betreft een dikke acht.
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.