Hotel-Restaurant de Vier Jaargetijden

Wilhelminastraat 43 6285 AT Epen Nederland Kaart
Gemiddelde prijs € 36
|
31-434552177
8,5 /10
8 recensies

Restaurantprijzen

Gemiddelde prijs per menu
€ 36
(gemiddelde à-la-carteprijs gebaseerd op 3 gangen, exclusief drank)
Prijzen en menu's kunnen veranderen. De prijzen houden geen rekening met eventuele kortingen en zijn inclusief BTW.

Meer informatie over restaurant Hotel-Restaurant de Vier Jaargetijden

Services

  • Mastercard , Pin
Fantastisch
8,5 /10
Alleen gasten die via TheFork hebben gereserveerd en hun reservering zijn nagekomen, kunnen een recensie plaatsen.
  • 10
    0
  • 9
    2
  • 8
    3
  • 7
    2
  • < 7
    1
Eten
8,4
Service
9
Decor
8,3
Prijs-kwaliteit
Redelijk
Geluidsniveau
Rustig
Wachttijd
Kort
8/8 recensies

Jouw recensie over het restaurant Hotel-Restaurant de Vier Jaargetijden

Vanaf 18 februari 2019 kun je alleen een beoordeling schrijven als je via TheFork hebt gereserveerd en in dit restaurant hebt gegeten. De reservering kan gemaakt worden via de TheFork-app, website of via onze partnerwebsites en TheFork reserveringsmodule op de website van het restaurant.
Antoniusjansen .
Meesterproever
(53 recensies)
Gemiddelde cijfer
8,5 /10
Eten
8
Service
10
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 26 jul. 2018
Gisteren tegenover ons hotel beland. Ondanks de hitte binnen gezeten, want buiten was het even wärm en heb je meer last van vliegen enz. Gekozen voor een vegetarisch gerecht Risonim en fisch & chips. Als dessert beiden gekozen voor joghurt met granola. Leuke omgeving, geen haute cuisine, maar smaakvol om te dineren.
Molenzicht D.
Meesterproever
(43 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 16 okt. 2017
Tijdens ons verblijf in Epen ( niet in dit hotel) hier gegeten. Ontvangst vriendelijk , kregen snel de kaart en een drankje. Hoewel het maandagavond was, bleek het restaurant goed bezet. Inrichting vonden wij huiselijk. Eten was van goede kwaliteit, borden eenvoudig van opmaak. De huiswijn viel wat tegen. Prijs- kwaliteit in orde.
Kornelis H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 27 apr. 2017
6-daags verblijf in De Vier Jaargetijden .
De kamer was absoluut geweldig: luxe en comfortabel!!!
Eigenaren en personeel was super vriendelijk en zeer behulpzaam.
Dicht bij enkele van de mooiste plekken in Duitsland en België .
Echt een aanrader.
Kornelis H.
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
9 /10
Eten
8
Service
10
Decor
10
  • Datum van je bezoek: 27 apr. 2017
De kamer was absoluut geweldig: luxe en comfortabel!!!
Eigenaren en personeel was super vriendelijk en zeer behulpzaam.
Dicht bij enkele van de mooiste plekken in Duitsland en België .
Echt een aanrader.
Levensgenieter100 .
Fijnproever
(2 recensies)
Gemiddelde cijfer
8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
8
  • Datum van je bezoek: 4 jun. 2016
Vrijdag 3 juni 2016 in de Vier Jaargetijden voor een 3 daags arrangement aangekomen. Dit was een mooi begin van ons lange weekend in het zo door ons geliefde Zuid Limburg om o.a. de verjaardag van Mylène te vieren. De hotelkamer plus badkamer waren ruim, mooi en comfortabel. De bedden waren prima, de handdoeken worden iedere dag verschoond en de bedden opgemaakt. Bovendien liggen er badjassen voor de ontspanning klaar. Het ontbijt is zeer verzorgd, uitgebreid en smakelijk. Ook een zeer smakelijk diner in het eigen restaurant gehad (asperges). De entourage en sfeer zijn fijn en gezellig en de bediening plezierig. Ook de prijs kwaliteit verhouding is geweldig. Een bijzonder fijn hotel-restaurant, waarvan je alleen maar kan wensen dat ze zo door zullen gaan en die je alleen maar alle succes voor de toekomst kunt wensen. Ze zijn een grote aanwinst voor de omgeving, niet meer te missen, ook niet voor liefhebbers zoals wij die (nog) van buiten Zuid Limburg komen. We zullen hen bij iedereen blijven aanprijzen en zullen bij hen blijven terug komen.
Erik V.
Meesterproever
(10 recensies)
Gemiddelde cijfer
7 /10
Eten
7
Service
7
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 23 jan. 2015
Epen in eind januari is erg rustig en zo ook in de Vier Jaargetijden. Slechts twee tafeltjes bezet.
Wij gingen voor ’n gevulde portobello met gebakken courgette, shi-take, pesto en parmezaanse kaas en een biefstuk van het limousin rund met rode wijn jus en groenten.
Goed eten maar niet spetterend. De biefstuk was erg mals, de portobello wat waterig, vulling met de shi-take lekker maar de pesto was ver weg.
mariajosepha .
Expertproever
(6 recensies)
Gemiddelde cijfer
7,8 /10
Eten
8
Service
8
Decor
7
  • Datum van je bezoek: 12 sep. 2014
ik had een vegetarisch gerecht.de gevulde portobellowerd geserveerd met wat vrolijk gekleurde en gemengde groenten. zeer smakelijk.ook mijn man was uiterst tevreden met de souflaki ,waar een griekse salade bij was.het restaurant zat vol.aangename sfeer. inrichting van het restaurant is eenvoudig ,maar geen klachten daarover.
Ellen S.
Meesterproever
(18 recensies)
Gemiddelde cijfer
4 /10
Eten
3
Service
4
Decor
6
  • Datum van je bezoek: 13 jun. 2014
Weekendje Zuid Limburg en om 20.00 uur pas in de gelegenheid te dineren. Man en ik de 3 gangen gekozen. Beiden mosterdsoep vooraf. Niet bijzonder...hij rack, vermoedelijk varkensvlees. Niet goed te definieren en droog. Ikzelf hoenderfilet. Volgens mij is filet zonder bot?! Twee stukjes kip aan bot en vel er nog omheen. Ook al droog. Zelfs de bijgerechtjes waren zozo. Gemengde groenten, laffe frietjes en een veeg oranje op het bord. Geen idee wat dat was. Limburgse kaasjes toe; erg lekker, maar we hebben eerst ruim een half uur naar stukjes brood met appelstroop zitten kijken. Al met al was 65 euro een hoop geld voor wat we kregen. Preuverij stond er; misschien vooral eerst zelf preuven?!?!
TheFork maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Door de site te bekijken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie of verander je instellingen.